Mamici casnice (42)
Raspunsuri - Pagina 10
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ROBERT!sa cresti mare si sanatos,sa fi fericit si sa ai parte de tot binele din lume
Distractie placuta ANGE!
FLAVIA cum a fost la chef?
si numai bine la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
andreea_tx spune:
la multi ani Robert!
sa cresti mare si sa fii sanatos.petrecere frumoasa si daruri pe masura.
in legatura cu plimbarea nici nu stiu ce sa zic ca al meu cica nu stie sigur cand ia concediu dar ca ar vrea cu 20 iunie sa plekam la mare vreo doua saptamani.asa ca daca o fi sa vin oi gasi eu pe acolo o camera de inchiriat ca doar n-o fi chiar asa sa fie toate ocupate,daca nu dau buzna peste una din voi.
georgi75 spune:
Neatza casnicute.
Robert LA MULTI ANI! sa cresti mare , sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Va pe toate si pe puiuti si sa aveti o zi super...La mine e o vreme super afara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
malla spune:
Pt. Robert, La multi Ani!
Andrei de dimineata urla cat il tinea gura: "Me mananca!!! " A mai stat un minut si a mai zis o data! Cred ca il manca fundul de-o palma!!!
Ca el nu stie sa zica decat caca si tata... no acuma ce-i veni sa inceapa sa vb???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Danelutza spune:
LA MULTI ANI ! ROBERT. SA CRESTI MARE, SANATOS, VOINIC SI SA ADUCI MULTE BUCURII MAMICUTZEI TALE.
SA-TZI TRAIASCA FECIORASUL CAMI SI DISTRACTZIE PLACUTA
Adriana, multzumesc de cafea
Cuscra ce ginere serios am, auzi nu era interesat de fetitze ?! Pai mi se pare normal, doar n-o s-o tradeze pe Isabella.
Gata, va doresc o zi buna, soare si multa veselie
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
La multi ani Robert!
Sa cresti mare, frumos si haios, ca tare ne esti drag
Cami sa aveti petrecere frumoasa, vreau sa te vad bine dispusa si optimista, o sa va distrati fain
Adriana vaz ca voi noaptea sunteti in forma, Andrei se joaca, sotul munceste iar tu stai la povesti Las ca trece si perioada asta, suntem alaturi de voi
Mirela mersi de intrebare, da n-am mai fost la chef ca am uitat sa le spunem socrilor si nu erau acasa asa ca nu am avut cu cine sa o lasam pe Sara. Da sincera sa fiu n-aveam nici un chef, sotul la fel pt ca colegii din echipa lui au trebuit sa ramana la servici si cica fara ei n-avea farmec:)
Miha vrem detalii, cum a fost la cuconiada? Ca dc nu venim peste voi la iesence sa tragem cu ochiu:)
Dana_ch ce-ai facut tu in ziua ta libera?:)
Svetlana tu numa bunatati faci, mi-ar place sa fiu vecina cu tine :)) Ce-ti face flacaul, te lasa sa dormi noaptea?
andreea_tx asa ziceam s eu, gasim noi camere, daca nu fetele abia asteapta sa ne tina cu ele
Danelutza zici ca ai concert noaptea? Asta ca sa nu uiti ca ai copil, ca altfel ar fi prea usor Isa bebelisa:)
Georgi intrebashi daca e cineva din slatina pe aici: nu :) Doar Adriana de prin zona, da sti deja:) Have fun azi:)
Si voiam sa va zic ceva important, da pana am scris la toate am uitat, deci poate revin ca acu am trebi :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Dana_ch spune:
Asa deci ciuda am fost libera ieri nu toata ziua ,panala ora16 ca sotzu a plecat la servici.
si ce am facut ?nimic deosebit am stat cu prietena ,ea la barfa si la cafea,dar nu la mine ci la ea asa ca pret de cateva ore am fost libera
Poze cu Lucas
diadaniela spune:
LA MULTI ANI ROBERT!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
LA MULTI ANI ROBERT!!!
sa cresti mare si sanatos si impreuna cu surioara ta sa aduceti numai bucurii parintilor care va iubesc atit de mult
alexa