Mamici de sept-oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

NEATA BURTICUTZE

bb ralukutzama bucur mult ca tu si bebe sunteti ok...ai vazut ca totul este in regula si nu trebuia sa te stresezi asa mult

roxana01exact ca si tine am patit si eu cu kilogramele, pot sa zic chiar mai rau...eu m-am ingrast 12kg si sunt in 20 si un pic de saptamani. si la mine e tare ciudat ca nu sunt pofticioasa dupa nimic, dulciuri chiar nu prea mai pot sa mananc si totusi kilogramele se pun, dar nu ma stresez pt ca tot ce-mi doresc e sa fie bebe sanatos si apoi o sa vad eu cum o sa scap si de kg

legat de problema statului pe net la fel ca lexisunt si eu: cu "n" ferestre deschise in paralel la serviciu. de acasa nu prea apuc sa intru, suntem in renovari cu baia si nu prea am spor la facut mancare. a o intrebare am si eu: voi nu sunteti mai incete decat inainte (ma refer la facut mancare, curatenie, la serviciu etc)??? eu sunt foarte foarte inceata si uneori ma enervez de nu mai pot ca sunt asa, mai ales ca sunt o fire mai neastamparata

pupici

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

susa felicitari pentru baietel!!!
SA FIE SANATOS ALATURI DE PARINTII LUI!

sephorasi eu il simt cam ciudat pe bebe meu. dimineata imi da cate un sut sa fiu sigura ca e el, la amiaza nu prea il simt sau nu is eu foarte atenta; in schimb seara daca ma intind in pat, pe spate, ma boxeaza de mama focului. Deci si al meu cred ca e mai puturos, desi la eco l-am vazut ce mai dadea din manutze, din picoruse, activ nevoie mare

gripo, eu la ginecolog merg la 4 saptamani(momentan e totul ok si nu a trebuit sa merg mai des)
pupici la toata lumea

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici!!!!!
Ce de vesti bune!!!Si eu am fost la control luni si l-am vazut pe , se agita de zor, colul e inchis si mi-a dat sa iau Cal-C-Vita si Magnerom, nu a vrut sa-mi dea vitamine ca sa nu imi faca pofta de mancare...ca eu mananc bine oricum.
La eco m-am programat pe 23 mai la clinica Diagnosis unde am facut si eco de 12 saptamani si am fost foarte multumita.Atunci poate vedem si ce e... sau .Oricum orice ar fi sanatos sa fie...
Cat despre kg eu m-am ingrasat doar 4....doctorita a zis ca e super ok.....iar tensiune am 12,5 cu 7-8.Incerc sa mananc mai nesarat pt ca eu am o insuficienta venoasa si mie mi se umfla picioarele oricum asa ca...
In rest nimic nou...am inceput sa-l simt pe bebe mai bine dara re zile cand se lasa mult asteptat...la suturi.....
Va si sa auzim numai de bine!!!

21+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Susa felicitari pentru baietel!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!Am completat in listuta! In loc de baiat scrii intre parantezele drepte la semnatura baietel si iti iese caruciorul albastru!

Acai24 ma bucur ca e bine si bb tau!

Ma tot gandesc la Mcrmiki....daca esti prin zona mai da un semn de viata!Ati fost in Ungaria?

Fug sa imi alimentez bazucu si sa mananc si eu ca lesin de foame!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Neatza burticute,
Dupa cum va promiteam ieri am revenit azi odata cu sosirea la servici.
Ma bucur ca am reusit sa citesc tot ce ati scris pana acum.

Azi ne-am depus si noi pozele la burtici. Pentru a ne cunoaste burtica, oricine este binevenit sa ne acceseze la Burticile noastre. Am trimis si pe mailul comun cateva poze personale...daca din nou doriti sa ne cunoasteti. In curand o sa avem si poze mai relevante cu bebicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Neata burtici!

Vroiam sa va intreb la cate saptamani se face eco morfologica? Mie nu mi-a zis nimic medicul meu, doar ca data viitoare ne-a chemat la cab particular sa afcem eco 4D, asta o fi?

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

HEI burtici!

Va pup pe toate si felicitari pt vestile bune pe care le-ati aflat fiecare.Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi.

Susa felicitari si tie pt baietel sa fie sanatos si papacios, si dormicios si ce mai vrei tu...

Sephora si eu sunt tot in 20 de spatamani si bebelina mea este la fel de cumintica, doar dimineata si seara o simt asa ff usor si pe la pranz un pic...Am tot auzit si eu in jurul meu de bebei care se misca ff mult, dar fiecare are ritmul lui si nu cred ca tb sa ne facem probleme. Plus ca eu acum sunt fff calma si nu ma prea agit asa ca nici bb nu cred ca e agitat. Ieri am umblat un pic mai mult, si in graba tare asa, si cand am ajuns acasa si m-am asezat era veselie mare prin burtica...se juca...ce facea nu stiu...Nu iti mai face probleme ca nu esti singurica in situatia asta.

Katia, nici tu nu iti face probleme cu slabitul Eu am slabit 3 kg desi nu am vomitat si nici greata nu am avut. Pur si simplu ...ma satur mai repede decat de obicei, desi mananc zic eu destul de variat. Tot ieri am fost la medicul de familie si m-am cantarit si iata ca am pus la loc 2 din cele 3 kg. De acum , de la 20 de saptamani o sa ne mai ingrasam. Bebe oricum isi ia tot ce trebuie de la tine ca el e primul servit.

Pupici si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
20 sapt
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Eu stiu ca eco morfologica este asta 4D...poate sa vada toate organele daca sunt normal dezvoltate...oricum toate ecografiile vad doar structura organelor nu si daca sunt functionale.....sper ca ati inteles... la toate burticile si -ii.

21+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

neatza, fetele!

susa, felicitari pt baietel! atat de convinsa erai ca ai baietel ca nici nu ma indoiam ca asa va fi! succes si la ecografia morfologica!

ramomar, multumesc si tie si celorlalte fete care au fost alaturi de mine!

microbu, la eco 4d s-ar putea sa-ti faca si morfologia. sa-l intrebi pe . oricum morfologia nu se poate face decat 2d. adica sa comute in timpul ecografiei 4d si pe 2d.banuiesc ca-ti va face si morfologia!

lexi, astept ceva de la tine...

va pup, si mai vb!

raluca 22+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata fetelor!

susa felicitari pentru baiatel.se pare ca o sa avem mai multi feciori decat fetitze dar nu conteaza,sanatosi sa fie!!!

va doresc o zi minunata,ma duc sa-mi fac o cafeluta mica cu lapte.la noi fiind foarte cald o beau pe terasa.cine vrea sa-i trimit o raza de soare!!!????

Mergi la inceput