Mamici de sept-oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Microbu acum ti-am vazut semnatura.Vrei sa trec in listuta surpriza si la tine?Adica nu vrei sa stii ce sex are bb pana nasti?

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Pufymic, am trimis eu PM, da.
Eu vreau sa stiu ce e, dar bebe nu vrea sa stim...
Cum crezi, poti trece asa pana aflam exact, abia azi ne-am pus de acord ce nume va fi, am ales 2 ca de'...nu-si arata putza deloc si vroiam sa vad si eu cum arata scris...

Pupici, Sandra 18+
Miruna-Ioana sau Alexandru-Iulian

Poze burtica

Mergi la inceput

Pai zi cum vrei tu ca mie nu mi-e greu sa modific!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Bine, bine trece-ma si pe mine macar pt 10zile pana ajungem la ecografie 4D.

Sandra 18+
Miruna-Ioana sau Alexandru-Iulian

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
Pufymic mercic pentru mesaj
Ralu ce bine imi pare ca esti bine si tu si bebe,cred ca te-ai linistit,astept si eu maine ora 10 ca pe aer.Mi-e o frica...
Eu in schimb am o alta problema,m-a tot chinui sa-l simt pe bebele asta al meu,eu ori sunt prea nesimtita ori el e foarte timid.Simt botul ala tare ca mi se misca in timpul zilei dintr-o parte in alta,dar dimineata si seara stau cate o jumatate de ora si-l astept si nick.Apropo acum cand va scriu a inceput sa loveasca,cred ca s-a ofticat ca l-am parat.Ce ziceti de asta?
Dar pe bune eu nu simt asa cum simtiti voi toata ziua ca va loveste,plus ca loviturile lui abea le percep.Oare e normal?Daca a-ti stii cat m-a intristeaza cand nu-l simt miscand,dar am noroc totusi ca imi dau seama ca e ok ca simt botul dur ba intr-o parte ba in alta.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar nici eu una nu stiu caum sa va explic mai pe inteles.
Bun venit fetelor noi si pupici la restu.
Tineti-mi pumnii pentru maine si promit sa intru de la servici sa va spun.Daca a-ti stii cata lume asteapta sa stie ce e.....S-au facut deja pariuri.

Io20

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Sephora tu macar castigi ceva din pariurile alea?
Iti tin pumnii maine sa vii cu vesti bune de la eco!Curaj ca va fi bine!
Lasa ca ai timp sa il simti miscand si mai tare de acum incolo....asta mai depinde si de copil nu numai de tine....ca daca e mai puturos poate nu misca asa in nestire....cum face al meu ca nici sa dorm nu ma lasa atata se agita!
Asa ca eu zic sa te bucuri de "linistea" care ti-a mai ramas ca acusi incep loviturile in ficat, vezica....si sa vezi ce dor ti-a fi atunci de perioada asta de liniste!

Ma duc si eu in pat , mai devreme azi , ca pic de oboseala....si ma doare spatele ca am avut un carcel sub omoplat....poate imi mai trece durerea dc ma intind...

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, va multumesc din suflet pt felicitari si pt ca ati fost alaturi de mine!

nicol, ma bucur mult ca si la voi totul e ok. desi tu nu ai fost asa de stresata ca mine! eu am crezut ca mor la usa cabinetului de spaima, si dimineata m-am trezit si am stat pana cand am terminat cu ochii in lacrimi! eu sunt tare pesimista si prapastioasa de felul meu si nu ma pot schimba!

ignatica, poti sa-mi trimiti si mie link-ul despre cezariana, pe pm sau pe mail, sau pe ym. sunt curioasa! chiar daca nu am inca indicatie de cezariana, nu se stie niciodata...

michella, lakioana, eli23, bine ati venit printre noi! sarcini usoare sa aveti si bb-i sanatosi!

sephora, sunt alaturi de tine cu tot sufletul! cu adevarat! oricum, ne facem griji degeaba! sper sa fie ce vreti voi, si sa nu va arate funduletul cum ne-a facut noua! noi i-am zis la dr ca nu vrem sa stim, dar sa ne zica macar daca se vede! a zis ca nu avem nici o sansa daca nu se misca! si numai cu fundicul a stat!
despre miscari nu-ti face griji...important e ca simti ca e acolo! nu-i musai sa fie zgubilitici ca ai nostri! al meu ma termina cu pumnisorii la vezica! si nu-i prea placut!

cri19,. nu eram acasica la ora respectiva!

va pup, si va doresc somn ushor! si vise frumoase...

raluca 22+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna gravidute,
Am avut de alergat zilele astea, n-am citit din urma sper ca toata lumea e bine.....
Eu astazi am fost la Dr la o consultatie normala sa ne cunoastem si sa-i expun sarcina mea de pana acum. Dupa ce am discutat cu el m-a asezat pe pat si hop cu ecograful pe burtica mea...pe tati nu il luasem cu mine ca asteptam morfologica de luni sa mergem impreuna....si dupa ce se uita el acolo concentrat i-mi zice ca totul e bine si ca e un baietel....eu ura fericita nevoie mare ma gandeam sa nu se supere tati ca nu a fost si el la vizionat, ma gandeam sa ma tin pana luni dar binenteles ca nu am putut si i-am spus ce e , s-a luminat tot la fata si e super fericit ca de fapt tot familionul. Foarte zglobiu BB nu statea o clipa probabil ca de fericirea mea a inceput si el sa topaie, si eu a=si fi topait daca nu eram pe pat...Placenta e bine totul e bine in general urmeaza sa vedem morfologica pe luni dar sunt mult mai linistita si mai fericita acum...
Puteti sa completati si la mine in listuta caruciorul albastru pe BB il va chema Lukas-Daniel , DR Anastasiu , Maternitatea Brasov.
Am sa citesc din urma , am cateva pagini pierdute si mai scriu...maine baietii au programata bauta pt vestea cea buna si pus viitorul copilului la cale, adica luptator K1 dupa sot si frate...asta inca de pe vas vorbeau ei doi...la noi numai mama si tata lipsea de acolo...acum suntem toti acasa super fericiti....
Va pup si santate maxima

21+ [baiat]Lukas-Daniel

Silvia
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

HELP!!!!!cum se pune carucioarul albastru????

Silvia
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura74 spune:

Buna mamicilor,

Sunt noua pe forum dar de citit il citesc de mult. Va doresc tuturor sarcina si nastere usoara. Si eu sunt insarcinata in 22 de saptamni...urmeaza sa nasc un baietel Mihnea Ionutz in jur de 13 septembrie. Nu ma rog decat sa fie sanatos deoarece sotul meu este diabetic insulino-dependent de 4 ani.

Cu drag Aura7422 saptamani

Mergi la inceput