Mamici de sept-oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei la burticutze,

Felicitari celor care au venit cu vestu bune de la eco si bun-venit [b]Amarantina[/b.

Noi am avut un weekend frumos, ieri am fost la petrecere in familie pt ca a fost ziua cumnatului nostru iar azi am mers in Cismigiu si am mancat vata pe bat, inghetata si floricele de porumb. BB al meu nu prea a fost activ azi, dar si ieri s-a trezit mai pe seara asa ca nu-mi fac probleme.

Fetelor, maine avem eco morfologica. Cred ca nu voi dormi prea bine in noaptea asta. Si maine pana la ora 13 cand sunt programata nu stiu cum voi rezista. Sper sa fie totul bine.

Va pupicesc,

putzuruca 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor va invit sa postati la noul subiect www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75796" target="_blank">AICI!!!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata burtici!

Amaratina, bine ai venit!

Noi am iesit zilele astea prin oras, sa ne luam hainute cu butica.
Singurul magazin in care am mai gasit cate ceva este in Titan, la parter. Au primit haine de vara si mi-am luat o gramada: pantaloni lungi si 3/4 , bluzite, camasi, tricouri, etc. Gasiti multe frumusele.
In schimb nu am vazut haine de gala, elegante. Doar niste costumase (pantalon 3/4 + bluza maneca scurta) in niste culori cam ciudate.
In rest am iesit la tersa, la aer curat.

Pupici

Sandra 19+

Poze burtica

Mergi la inceput