Mamici de sept-oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
adameasca spune:
Io de data asta m-am scos la capitolul cumparaturi pentru bebe. Nu fac.
De la Luk le am pe alea importante (patutz, scaun de masa, scaun de masina) si is in stare foarte buna si hainutze am gramezi. De la Luk, de la prietena mea Dana, de la fina mea, de la nasha lui Luk. Deci io o sa investesc in pampershi. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
ramomar spune:
buna burticutze
fetelor legat de superstitia cumpararii hainutzelor pt bb, eu chiar nu stiu nimic. Voi ce superstie stiti? si chiar de e ceva rau, eu tot nu cred ca am sa las pe cineva (mama, sot) sa cumpere dupa ce nasc, pentru ca sunt cam mofturoasa si bag de vina
. Eu i-am cumparat pana acuma: salopeta, sosetutze, body-uri si am primit de la verisoarele mele din Spania: paturica si babetzici, asa ca nu stiu ce sa zic...
Bedrosmart felicitari pentru baietzel si pentru rezultatle bune de la medic!!!
susa , mercic de incurajari si eu sper sa-mi gasesc ceva frumos pana la urma
si ma bucur ca si tu ai un bebe dansator, al meu e cam puturos![]()
amarantima bine ai venit in grupul burticilor de saept-oct!

tanima multa sanatate iti doresc. O sa vezi ca pana la urma totul va fi bine..
pupici la toata lumea
20 
POZE
mai avem un pic...
MamiLili spune:
Buna ziua, burticute!
Tanima, preeclampsia inseamna hipertensiune arteriala, edeme si schimbari ale reflexelor. Diagnosticul se pune in urma examinarii tensiunii arteriale si a unui sumar de urina. Astfel, daca ai tensiunea mai mare de 140/90 mmHg si proteine in urina e posibil sa se fi instalat preeclampsia. Nu trebuie sa te ingrijorezi, tine mereu legatura cu medicul de familie sau cu obstericianul pentru ca ei iti vor da cele mai bune sfaturi. Eu pot doar sa-ti sugerez sa mananci cat mai nesarat, sa eviti cafeaua, ciocolata.
Voi scrie aici simptomele preeclampsiei, sper sa nu se regaseasca niciuna din voi in randurile mele:
- umflarea fetei, mainilor si picioarelor
- castig ponderal brusc ( 2-3 kg intr-o saptamana)
- dureri de cap persistente si puternice
- vizualizarea de pete
- dureri la nivelul abdomenului superior
Pentu ca am mentionat kilogramele mai sus, voi scrie si "lista" kilogramelor luate in sarcina:
- copiliul 3-4 kg
- placenta 0,5 - 1 kg
- lichid amniotic 1 kg
- volum sangvin 2 kg
- lichidele corporale 1,5 kg
- uterul 1 kg
- sanii 0,5 kg
- depozite de grasimi si proteine 3-4 kg
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
18 sapt
GETY spune:
MamiLili, intr-un magazin din zona industriala a intrat si sotul meu, nu stiu daca este acelasi magazin, si mi-a spus ca n-a vazut mare lucru. Mai este un magazin, la a doua statie din Podu Ros spre CUG, dar au mai putine articole si pretul este la fel ca la Hala Centrala. Tie inca nu ti se vede burtica pentru ca banui ca ai fost mai slaba si inainte de sarcina. Eu peste ce am crescut intre timp , mai am si un randulet de grasime, de care n-am reusit sa scap inainte de sarcina. Acum am 1,60 m si 71 kg. Maine trebuie sa ma cantaresc din nou. Cand mergi la ecograf? Eu joi la 15,oo si nu mai am rabdare deloc.
MamiFlori, ma bucur ca ai revenit cu mesaje, pentru ca daca eu nu prea am mai scris, le-am citit pe celelalte si asteptam vesti de la tine. Sa ti se faca fetita cat mai rebede sanatoasa, si tututor gravidutelor, sarcina usoara! Va pup pe toate!
pufymic spune:
Buna fetelor!
Am revenit si noi din scurta calatorie la tara
!
Bedrosmart felicitari pentru baietel!Sa va traiasca!
Amarantina bine ai venit in clubul nostru!Sa iti traiasca baietelul si sa ai sarcina si natere usoara!
Te trec un pic mai incolo in listuta!
Revin si eu cu amanunte si poze mai multe cu Alesio, dar dupa ce facem baie
!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
osna spune:
buna mamicute
am iesit putin la plimbare azi prin gradina botanica si am facut cateva poze.afara a fost destul de rece,dar miscarea face bine![]()
le-am trimis in mailul comun,ioana poate le pui langa celelate cand ai timp.
va pup si va doresc o zi minunata!
_Ralu_ spune:
buna fetele!
offff, ce plicti!
eu sunt singura acasica...va invidiez cand citesc ce weekend placut ati avut unele dintre voi...ce mi-as mai dori si eu sa evadez asa in week-end...dar n-avem cu ce, ca masinutza noastra e varza! si s-o iau cu trenul...mai bine nu!
osna, sa stii tu ca face minuni bb in relatia cu anumite persoane. toti devin brusc mai dragutzi! intrebarea e: vor ramane asa si dupa nasterea lui bb?
tanima, multa sanatate si sa speram ca e o eroare diagnosticul tau! ai vazut ce au zis fetele! poate ceri si o a doua opinie!
ramomar, intamplator am vazut unde lucrezi (din mailul trimis). cunosti cumva un anume george vladutzu? poate sunteti colegi. l-am cunoscut si eu acum multi ani...
sper sa fiti mai active macar acum mai pe seara ca morrrr de plicti!
raluca
23+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
amarantina spune:
Fetelor, multumesc pt urari.
Bedrosmart, eu mai am un baietel nascut in 2003 si pot sa spun ca inainte de nasterea lui am cumparat absolut tot! Patut, saltea, perna cu gaurele (antisufocare), asternuturi, cadita de baie, hainute, termometre (de camera, baie, tampla), carut, scaunel masina, marsupiu, port-bebe gen sacosa, corpuri de mobilier, covor, perdele, jucarii, sterilizator, incalzitor, biberoane, cosmeticele bb-ului in fine - nici nu-mi mai amintesc tot, am luat tot ce am putut. Asa ca dupa ce-am venit acasa cu copilul tot ce am facut a fost sa am grija de el (si de mine, ca am facut cezariana),nu m-a stesat nimic altceva si imi amintesc de periada aia ca de o perioada foarte frumoasa din viata mea. De-abia astept sa nasc din nou.![]()
bibi spune:
Bedrosmart, eu mai am un baietel nascut in 2003 si pot sa spun ca inainte de nasterea lui am cumparat absolut tot! Patut, saltea, perna cu gaurele antisufocare , asternuturi, cadita de baie, hainute, termometre de camera, baie, tampla , carut, scaunel masina, marsupiu, port-bebe gen sacosa, corpuri de mobilier, covor, perdele, jucarii, sterilizator, incalzitor, biberoane, cosmeticele bb-ului in fine - nici nu-mi mai amintesc tot, am luat tot ce am putut. Asa ca dupa ce-am venit acasa cu copilul tot ce am facut a fost sa am grija de el si de mine, ca am facut cezariana ,nu m-a stesat nimic altceva si imi amintesc de periada aia ca de o perioada foarte frumoasa din viata mea. De-abia astept sa nasc din nou. br /
UAU....sunt curioasa ce mai poti refolosi din toata recuzita. Si eu am un baietele nascut in iulie 2003, dar caruciorul e aproape varza - rotile s-au cam paradit, husele s-au decolorat, chiar daca e de firma, scaunul de masa e ok mai putin bratele care sunt roase, patutul l-am maritat deja ca era din lemn si a doua oara am zis ca nu mai cresc copil in el, tarcul e si ala ros pe toate partile.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
matahut spune:
Salutare mamicute,
Noi am tot tinut-o weekendul asta in petreceri - ieri am fost in doua vizite, cea de-a doua fiind cu muzica si dans...Micuta mea de 3 ani s-a simtit foarte bine dansand pe langa vlajgani de 30-40 de ani! A fost prima ei iesire in lumea destrabalata! De micutul/micuta din burtica, nu mai zic. Azi am dus-o la alta petrecere dimineata, ce-i drept, de copii...Cert e ca toata tevatura asta m-a cam obosit si pe la pranz intrasem la ideii dandu-mi seama ca bebe din burtica nu prea mai daduse semne de viata. Evident, m-am crispat si m-am inspaimantat...aproape eram sigura ca s-a intamplat ceva! Cand am ajuns acasa eram un pachet de nervi, m-a apucat o durere cumplita de cap si....abia dupa vreo 2 ore in care am incercat sa dorm, zadarnic, evident, din cauza gandurilor negre...mi-am revenit si s-a trezit si zgamboi din burtica sa imi dea semne de viata! Problema e ca am lua un algocalmin la disperare, aveam o migrena groaznica si nu mai stiam ce sa fac. Pe prospect scrie ca e interzis in primul si ultimul trimestru, iar in cel de-al doilea ca se poate lua la recomandarea medicului...Sper sa fie in regula. Voi ce luati pentru dureri de cap?! Am incercat cu metode babesti - castravete pe frunte etc - dar nu au avut nici un efect!
Numai bine,
Marina
22 sapt