Mamici de sept-oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
osna spune:
buna seara gravidute
La multi ani!Giuliella sarcina usoara ,bebe sanatos si tu sa ai parte numai de bucurii!!
la noi astazi a fost vreme uarata asa ca am gatit si apoi am tras un pui de somn de vreo 2 ore.si tati cand a venit acasa m-a speriat ingrozitor.noi avem birou de sticla si el a lovit cu ceva in el,si am sarit in sus de 3 m.bebe a inceput sa se agite,a asimtit si el ca m-am sperit.abia mi-am revenit,imi venea sa-l bat pe sot.
nokia,ce mai faci,nu ai mai intrat de mult pe aici.cum te simti??
acai24 ma bucur sa aud ca totul este bine si bebe sanatos!eu nu rezist cand ies in oras si sa nu iau ceva pt bebe.
Tanimasa dea dumnezeu sa fie totul bine!
restul fetelor va pup si va doresc o seara placuta.
Cecilia C spune:
LA Multi Ani!!!! Giuliella 

sa ai parte de o sarcina usoara, o nastere la fel de usoara si un bebe sanatos si mancacios.

21+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
amarantina spune:
Dragi burtici,
Ce multe mamici de sep-oct!!!
Nasc si eu in sep si bb o sa fie tot baiat, ca majoritatea (in curand raportul fetite/baietei o sa fie de 1/3 - n-as fi crezut).
Am dpn 19.09 si deja 7kg. O sa fac cezariana deci probabil ca o sa ma programeze in jur de 10.09. Oricum ar fi il fac inainte de 15.09!
Si o sa-l cheme Alex.
sympa spune:
Bine-ai venit Amarantina, sarcina si nastere usoara.Felicitari pentru micutul Alex....foarte interesant ca in trupa noastra sunt cu mult mai multi baieti decat fetite, fata de celelalte mamici.
"La multi ani!!!!!!!!"Giuliella, multa sanatate, fericire si tot ce va doriti voi...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
anangel_lexi spune:
Bun venit Amarantina! E clar ca in sept-oct 2006 e sezonul baieteilor:))
Tanima_i imi pare tare rau de vestile pe care ni le-ai dat dar eu sunt sigura ca pana la urma se vor rezolva si problemele tale! Ai grija de tine!
Fetelor, si sotul meu e cam superstitios si zice ca sa nu luam inca nimic pt. bebe, dar eu nu ma pot abtine si nici el. El i-a luat deja 2 perechi de sosetute si eu o paturica si le puteti admira pe toate in albumul lui bebe din semnatura. Oricum de cand cu starea asta a mea, nici eu parca nu mai vreau sa iau nimic, pana nu sunt sigura ca e totul OK.
Voi ce mai faceti? Ralukutza, floricika, pe unde umblati?
Pupici tuturor!
22+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Bedrosmart spune:
Buna dimineata, fetelor, si buna sa va fie inima!
Noi am fost ieri la echo morfologica (Iosup), de unde am venit, din fericire, numai cu rezultate bune si, in plus, am aflat ca vom avea (asa cum de fapt ne spunea toata lumea) un BAIETEL, pe care o sa-l cheme MATEI.
Se pare ca masoara 17 cm (din crestet pana la fund) si are 410 grame. Atentie: dimensiunile si greutatea sunt valori statistice, care se modifica destul de mult in decurs de cateva zile (de exemplu, un fat poate avea 360 de grame la 21 saptamani fix si 400 grame la 21 sapt + 5 zile). Asa ca eu zic ca nu face bine sa comparati valorile bebeilor vostri. Tot ce conteaza e ca medicul sa spuna ca merge totul bine. Sau cel putin asta e parerea mea.
Intr-adevar, se pare ca in lista noastra numarul de baieti e mult mai mare decat cel de fetite, dar eu cred ca pana la sfarsit raportul se va echilibra, pe masura ce si celelalte fete vor afla ce comoara poseda.
Cam atat despre noi. Cat despre cumparaturile legate de bebelus (de la patut pana la paturici si hainute), desi exista superstitia sa nu cumperi nimic inainte,eu cred ca totusi o sa-mi fac o aprovizionare inainte de nastere. Motivul adevarat? Nu prea-mi vine sa las pe altcineva sa se bucure de placerea de a face toate achizitiile astea in locul meu.
Va doresc tuturor o duminica cat mai placuta si sa auzim (scriem) numai de bine!
Bedrosmart 21+
Matei
_Ralu_ spune:
buna dimineata!
lexi, eu zic ca n-are rost sa te gandesti la depresie...ai doar o perioada mai proasta...vb cu dr, sigur te readuce ea pe linia de plutire! parca stiam ceva de magneziu ca ajuta la starile astea. dar asta asa, vag parca imi amintesc...nu stiu nici daca e indicat in sarcina...stiu ca eu luam cand am dat admitere la liceu parca...ca tot asa eram super deprimata!
sa stii ca avem si noi sosetele ca ale voastre! alea rosii. avem o per rosii si una albastra. asta fiindca nu stim ce va fi. si mai avem si o per de sosetute galbene! o sa pun si eu poze!
in legatura cu superstitiile, eu n-am treaba! ba chiar vreau sa-i cumpar patut acum la sf lunii cand ia sal sotul. ca dupa ce se naste bb o sa avem o groaza de cheltuieli si patutul trb sa-l astepte pe acasa. ii iau din lemn, am vazut unul super! si fiindca n-o sa-l iau asamblat, o sa-l pun in cutie undeva in debara si n-o sa-mi ocupe nici locul...dupa aia vreau sa-i iau saltelutza, lenjerie...ce-i mai trb! si o sa-i mai iau si hainutze cand o sa-mi placa ceva! sa nu mai zic ca socra-mea care e in italia, strange hainutze de cand a aflat de bb! o sa-mi trimita pachet in iunie! cat nu ma poate suferi ea, bb i-a pus capac!![]()
eu n-am mai intrat ieri ca am fost toata ziua la botez! am aj acasa la 22.00.a fost super. am facut lui bb vreo 100 de poze, si i-am filmat botezul in biserica, a fost super!
giuliella. la multi ani, cu intarziere!
cecilia, linkurile, le-a gasit itzi-bitzi, eu doar le-am copiat si le-am mai pus o data! sunt frumoase hainutzele oricum! eu am noroc ca am o croitoreasa buna, si stie sa faca orice. la ea mi-am facut si rochia de mireasa si a iesit super!
cred ca vroiam sa mai zic cate ceva, dar am uitat! intru mai tarziu!
raluca
23+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
bibi spune:
tanima, nici la mine in minte parca nu se leaga diagnosticul de simptome, daca pot fi numite asa. Preeclampsia se manifesta cu retentie mare de lichide, tensiune foarte mare si mai era ceva der nu mai tin minte ce. Si eu zic sa mai consulti un medic.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
osna spune:
buna dimineata burtici!
sper ca sunteti toate bine.
Bedrosmartma bucur ca ati aflat ce va fi.il va chema ca si pe micutul meu!!
raluca se mai intilmpla ca bebele sa schimbe situatia.nici eu nu ma inteleg cu a mea cumnata dar de cand cu bebele a lasat-o mai moale!
Amarantinabine ai venit printre burtici.
fetelor voi deja ati discutat cu medicii cum veti naste?eu inca nimic,dar cred ca va fi normal(cu epidurala,as avrea eu) pt ca nu sunt prb in sarcina si aici nu se prea fac cezariene la cerere ca in ro.
va pup si va doresc o zi minunata!
nicolstoy spune:
Giuliella , la multi ani, cu intarziere!
Noi (si parintii mei) ieri am iesit din Bucuresti si ,Doamne.., ce bine a fost.Tinta noastra a fost Moeciu (noi ne ducem destul de des acolo si ne place foarte tare)asa ca la Predeal am facut stanga pe scurtatura care iese la Rasnov.Pe drum am vazut un drumulet (asemanator celor forestiere) si am luat-o pe acolo.Nu pot descrie peste ce peisaj am dat...SUPERB si ce ne-a placut cel mai tare a fost ca eram doar noi si o turma de vacute
Am facut gratar,Vladut a alergat cat l-au tinut picioarele,ne-am si bronzat chiar.Vladut a obosit atat de tare incat la plecare,l-am urcat in masina sa-l schimb (pt ca era precum un purcelus) si cum si-a vazut pernuta a luat-o in brate si a zis ca el se culca.Dupa ce am plecat in 5 minute dormea dus
.O sa pun maine poze sa vedeti ce frumos a fost...
Azi nu fac NIMIC am o lene....si un somn.....dar acum tot ies putin afara ca e prea frumos.
Hainute nici eu nu voi cumpara dinainte, nu stiu daca e superstitie 100% ,dar asa cred ca e mai bine.La Vladut m-am uitat prin oras si am vazut cam ce as fi vrut pt bebe si am facut o lista si a cumparat mama cu sotul meu dupa ce am nascut.Oricum noi avem patut,carucior....Inainte o sa scot hainutele ramase de la Vladut sa vad cam ce mai am si sa le pregatesc pt piticut, unele sunt nou noute sau imbracate doar o data.
Pupici tuturor si duminica frumoasa.
Nicol
22+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie