Mamici de sept-oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
tasia spune:
Buna fetelor
Sper ca toata lumea e bine. Eu nu prea am timp sa va citesc, sunt in perioada dinaintea STRESIUNII
O sa citesc tot in weekend insa voi avea mult de recuperat, pentru ca scrieti cu o viteza 
aura74 bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si un
cat mai sanatos. Vezi ca fetele nu iti vad mesajele, ele apar mai tarziu si sunt moderate, pentru ca esti noua pe forum.
la toti
si mamicile lor 
19 + cu
pozele noastre
flavia ramona spune:
Katia multumesc mult de raspuns.
Va doresc un weekend placut ca noi plecam la tara.
pufymic spune:
Bibi bine ai revenit!Sanatos sa fie nu conteaza caruciorul prea mult
!
Noi azi am fost (dupa-masa pe la 18) la o intalnire cu mamicile si piticii din Arad de pe DC si a fost super!A alergat Alesio de am ametit uitandu-ma dupa el
....a si piscat 2 copii....si in final a stat cuminte !
Pun si niste poze in yahoo cu intalnirea....dc pot acum, dc nu atunci maine!
Noapte buna burtici!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
sympa spune:
Pufymic,am intrat si eu in albumele tale...super pozele...frumos Alesio tau.Ce fain ca va puteti intalni!!!cine e mamica cu burtica din pozele de la intalneala?
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Susa spune:
Buna
dutze
Noi suntem in chefuri de doua zile, ne e frica sa nu ne trezim si sa fie doar un vis,ca si eu si sotul am tot visat ca e baietel si credeam ca o sa fie invers dar uite ca s-au implinit visele...Acum sa mai trecem hopul de luni , se pare ca nu exista totusi 3D-4D performant in Brasov si va fi doar morfologica normala 2D asa ca nu voi avea poze frumoase ca ale voastre decat daca vin la Bucuresti. Ne mai gandim daca ne trebuie ceva numere de telefon pt programare, La Brasov e bine, respir aerul curat ca o disperata si abea astept sa ne asezam un pic sa merg un pic in Poiana si la Bran unde i-mi place teribil.
Va multumesc la toate de urari si felicitari , doresc si eu la toate fetele sa fie BB-usii sanatosi si daca se intampla sa fie si sexul dorit e perfect.
Ignatica, Anastasiu mi-a placut tare mult pare interesat de ceea ce face si o sa raman la el.
Va pup si-mi pare rau ca inca nu am timp sa stau pe indelete sa citesc si sa raspund la fiecare in parte dar va trece si nebunia asta de vizite si alergatura si vom petrece mai mult timp impreuna...va pup
21+
Lukas-Daniel
Silvia
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
Cecilia C spune:
Vauva, Raluca 
eu sunt bine, n-am nici o problema, incerc sa va citesc cat de des pot….…desi am niste nervi ca nu va mai pot citi in timpul zilei, pana acum va citeam cum ajungeam la servici dar acum nu mai avem voie pe internet de nici o culoare, de fapt eu mai fentam ca nu avem voie nici panaa acuma….asa ca ajung sa citesc destul de rar caci Alexia imi ocupa tot timpul..seara mai citesc ce-ati scris in timpul zilei dar nu apuc sa raspund
Mama Raluca ce superbe rochite ai gasit
..vreau si eu una macar..ca o sa fiu nasa de botez pe 29 iulie asa ca trebuie sa-mi gasesc ceva
Vreau sa le urez bun venit noilor burticutze, sarcini usoare si bebici sanatosi….
Bebele meu cred ca danseaza acum in burtica..i-am dat un mic stimulent, inghetata de cafea, hmmmmm e asa de bunaaaaa…mi-am terminat o cutie si maine trebuie sa-mi fac aprovizionarea, ha ha
Felicitari la burticutzele care stiu sexul bebelusului…eu mai am de asteptat pana pe 29 mai cand mergem la ecografie…..cred ca e un baietel dragalas acolo in burtica dar sa vedem ce zic si aparatele….
Apropo de sexul bebeilor…cumnata mea a nascut acum 2 sapt.si doctorul le-a spus ca or sa aiba un baietel, Andrei….dar la nastere s-a dovedit a fi fetita, asa ca..nimic nu e sigur
Va dores un weekend super si avei grija de voi si de bebici
Pupici pe burtici 
21+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
itzy-bitzy spune:
Heii buritici!!!! Sunt foarte fericita ca acum un sfert de ora cand stateam in pat , am simtit ca s-a trezit meymutzica si se juca pe acolo. Am zis ia sa pun si mana sa vad poate o simt,,,,cand ...surpriza si-a facut aparitia si pt mamiiiiiiiii. 
Radeam singura pe aici, pt ca sotul meu fiind plecat in delegatie...
La parinti si socrii nu am sunat ca e prea devreme, asa ca sunteti primele care aflati.
Deja am complotat cu bb sa ii facem surpriza si lui tati cand vine. Hi hi hi hi abia astept!!!!!
Gabitzica si eu voi fi nasica pe 1 iulie tot de cununie, si de asta am tot cautat modele de rochite. Ramomar a insistat sa le pun pe forum si pt voi. Ma bucur ca va plac, vad ca au avut succes...ca si mie fff mult. Chiar o sa imi fac cate ceva.
Pupici si aveti grija de voi
Itzy-Bitzy
20 sapt
POZE
microbu spune:
Buna dimineata
-ute 
Itzy-Bitzy, ma bucur mult pt tine, felicitari pt primele miscari de trupe din burtik.
La mine au fost niste fluturasi de pe la 16-17sapt, iar acum de 5-6 zile suntem f activi.
Iti inteleg perfect emotia si nerabdarea de a striga in gura mare ceea ce simti; asta am simtit si eu acum 2zile cand am pus castile pe burtik si imediat a reactionat la muzica, se misca de parca dansa, parca vorbea cu mine. Am fost asa emotionata, mi-au dat lacrimile.
Sandra
18+
Poze burtica
itzy-bitzy spune:
Microbu, mersii
de simtit asa...o simteam de la 17 saptamani, dar usor si delicat, insa azi si-a facut simtita prezenta si in exterior cand am pus mana. Asta e bucuria mea, ca de fluturasi din aia ma saturasem voiam activitate serioasa nu gluma.
Pupici
Itzy-Bitzy
20 sapt
POZE