Shopping in Katerini - stiti ceva ???
Buna grecoaicelor sau celor care ati facut cumparaturi in Katerini - Grecia (Pieria).
De 4 ani tot mergem in Grecia si in acelsi loc ca suntem tinuti de copil si nu mai hoinarim ca pe vremuri.
stam in acelasi loc, aproape de Katerini si anul asta m-am decis sa merg la shopping singura-singurica in Katerini. Vreau sa ma rasfatz, sa merg prin magazine, sa cumpar, sa ma relaxez...stiti voi fetelor sentimentul ala de bine...
Ce vreau eu: va rog mult spuneti-mi si mie daca stiti ce magazine mai dichisite gasesc in Katerini, vreau hainute, pantofi, genti, curele, jeansi etc, m-ar interesa daca siti preturile, sunt ok, sunt mai mari ca in Romania, mai mici, se poate discuta, sunt magazine gen Zara, mango etc. ??!!
Multumesc anticipat !
Raspunsuri
melina34 spune:
Jeff, please razbuna-ma dk ajungi in Katerini la shopping! iei autobuzul din Olympic beach sau paralia katerini si te opresti in Katerini, eu coboram undeva la o statie vis-a-vis de o biserica always closed, biserica e pe stinga, tu cobori pe dreapta si o iei incet pe jos;vei gasi multe stradutze si milioane de magazine, nu stiu dk au zara desi nu cred dar au ei alte magazine cu tzoale super misto, au fast-food-uri nice(iti recomand cu caldura Goody's, just in case k te saturi de souvlaki si gyros...)la un moment dat vei da peste un parc misto cu umbrelutze si fotolii din rafie unde vei putea bea un frappe delicios;au tot felul de stradute cum e la noi pe Lipscani, aleile centrale cu tzoale iar cele laterale cu legume, fructe,florarii...Aaaaaaaa, au si oficiu postal de unde poti cumpara timbre, poti trimite scrisori.Enjoy it!VEZI CA IN TIMPUL PRINZULUI LENESII CAM INCHID<
M.
Natasa spune:
Daca e vorba de PARALIA Katerini, atunci acolo am fost si noi, dar nu am gasit nimic deosebit. Este statiunea blanurilor (iar eu una le detest, asa ca nu stiu daca erau scumpe sau ieftine, bune sau de proasta calitate). Altfel, diverse magazine cu toale, care acum 3 ani erau mai ieftine decit la noi, dar nimic spectaculos!
arcenciel spune:
Paralia Katerini e statiunea de pe malul marii,cu hoteluri, restaurante, magazine de blanuri si suveniruri (ma si intreb daca sunt greci care locuiesc acolo tot timpul anului, in afra de proprietarii hotelurilor, dar si aceia, caci iarna e cam pustiu), iar Katerini este un oras la cativa km, cat se poate de normal si cu magazine care mai de care.
30+
lenca spune:
Eu am fost in Katerini in sept 2002 in luna de miere.Din ce imi aduc aminte aurul , argintul si blanurile erau accesibile ca pret fata de Romania,si mi-am luat foarte multe dulciuri din Katerini, cam ce stiam eu , mai bine zis credeam eu , ca vor tine pana acasa, adica nu se vor topi.Si bineinteles ca le-am mancat cam juma pe drum.Si mai erau magazine de sport de firma,nike,adidas,si cu preturi convenabile.
Theiuta spune:
Dar despre hainele de piele ce spuneti, fetelor?
Aam citit intr-o alta postare ca sint relativ ieftine?
Theiuta
poze cu Nicolas
melina34 spune:
Fetelor, sinteti in eroare:Paralia Katerini este localitatea asezata pe maulul marii,plina de hoteluri si magazine iar Katerini este un mic orasel situat la 30' de Paralia!!!Eu am vorbit despre Katerinisau Katerinsokalacum ii spun ei, acolo puteti ajunge luind autobuzul din Paralia Katerini.
M.
Jeff spune:
fetele, nu e vorba de Paralia, e vb de Katerini, asa cum spune si Melina, e un orasel, fara acces la mare, nu e statiune turistica dar de plictiseala mergeam des acolo. Ideea e ca mergand permanent cu copilul nu am prea avut timp de shopping, am mers la supermarket, am mancat si cam atat. Apoi am observat ca sunt droaie de magazine. E, alea ma intereseaza, daca stie cineva, sunt si magazine de firma acolo, sunt preturi bune etc.
Da, asa in Paralia va pot spune pe de rost ce lucruri gasiti: toale de calitate proasta dar mai scumpe ca in Ro, blanuri dar nu sunt fan si cam atat, foarte slab per total.
melina34 spune:
Jeff, du-te cu copilul si sotul in Katerini si planteaza-i in parcul despre care ti-am vorbit dupa care te intorci singura pe strazile si stradutele cu magazine; tzoale de firme super tari n-ai sa prea gasesti dar gasesti tzoale made in Greece de calitate cu preturi mai mari sau mai mici, habar n-am in ce perioada mergi, eu am fost atunci pe la mijlocul lui auguist si am gasit puzderie de reduceri, de ex tricouri cu 5 E sau 8 E...au cofetarii k lumea cu milioane de prajiturici, totul este sa ai timp sa cauti pe indelete, te sfatuiesc sa mergi dupa amiaza cind re-deschid magazinele.
Jeff spune:
Helo Melina,
Sarmana mult ca mi-ai amintit: asa e, in timpul pranzului astia inchid pe la ce ora deschid magazinele ai idee ?
Apropos, stii magazinul ala numai cu jucari, pe vreo 3 etaje ???? acolo ne-am pierdut vreo ora... edupa Mc Donalnds. Da, stiu si bisericuta unde e, acolo te lasa autobuzul. Eu vin din Korinos, acolo stam mereu, e la 2 km de Paralia dar infinit mai fain.
melina34 spune:
Jeff stiu magazinul cu etaje, sincer eu m+am mirat sa gasesc magazin de genul asta intr-un orasel cum e Katerini;magazinele inchid pe la 14(caldura mare ma chere!!!) si deschid pe la 18(dupa siesta);eu am mai gasit pe stradutele acelea,( linga o florarie, dupa care e o pescarie)un boutique super fain cu incaltaminte de unde mi-am luat sandale cu 15E, le am si acum, sint negre din pinza, cu talpa comoda impletita, din sfoara, se leaga pe picior iar pe partea din fata care acopera degetele au aplicate diverse cerculete si semicercuri argintii!!!!
nu stiu nimic despre Korinos, da-mi niste linkuri please ceva sa vad poze, eu merg anul acesta pe Kassandra dar pt un shopping monstruos la Katerini as fi renuntat la Halkidiki(o sa merg in Salonic la shopping)