Shopping in Katerini - stiti ceva ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Korinos e un satuc de pescari super idilic, cu cateva joteluir insirate pe plaja.
Foarte frumos, aici facem noi plaja, la 10 m mai incolo mai e cineva, alti km de plaja de nu vezi pe nimeni samd, topless (ceea ce in Gr vezi mai rar), super fain, un fel de Vama Veche de pe timpuri.
In schimb hotelul e super tare, moder, 4 stele, piscina mare, mica, gradinta, spatiu de joasa pt copii, mancare multa si buna, palmieri, colivii cu pasari, hamace etc..e paradisul nostru secret :) suntem singurii romani de pe acolo, in rest cativa greci in we, nemti si cehi, persoane care, de regula, vin acolo de ani buni si ne cam stim din vedere deja.

In alta ordine de idei, pai tu draga mea daca meergi langa salonic te-ai scos cu shoppingul, ai Polo, Mango muuuulte magazine faine si o piata extra cu de toate de la toate vietatile marii pana la incaltamine, imbracaminte etc../ crede-ma ca ai de unde alege la greu!
Gata, la anul ma duc in Santorini, m-am saturat de Grecia continentala, am mai fost demult in Rhodos si duc dorul insulelor.
Hai scrie-mi pe adresa mea: melania.floarea@tempoadvertising.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

very nice info despre Korinos draga Jeff, mi-ai deschis apetitul, exista un link al hotelului?eu voi fi la aprox 90 km de salonic si mi-am propus intr-una din zile sa merg la shopping acolo; stii ce ma innebuneste pe mine pe autostrada sint pur si simplu confuza cind citesc pe indicatoare ,,ring road", efectiv ma baga in ceata si imi pierd simtul orientarii.

M.

Mergi la inceput

Buna Melina,

Unde stam noi vara este cam la 80 km de Salonic. Incearca sa dai pe google cautare dupa hotel kochili, vezi ce iese, in poze nu e spectaculor dar in realitate da. Uita-te pe pozele noastre, multe sunt facute acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

katerinoskala nu e acelasi lucru cu katerini.katerinoskala si paralia katerini sunt doua statiuni pe malul marii cam la 5-7km de orasul katerinii.katerinoskala e acelasi lucru cu olympic beach,asa ii zic grecii...
in fine...
referitor la magazine,nu au nici zara,nici mango nici bershka...mai nimic acolo.mie imi place un singur magazin louloudi se numeste(adica floare)unde au lucruri de firma dar sport-casual.adica diesel,harley,genul asta...poate o mai fi vre-unul si imi scapa,insa eu am fost de muuulte ori,stiu fiecara magazinas si iti pot spune clar ca au haine turcesti in marea lor majoritate.
despre incaltaminte sunt doua mai mari si mai dragute:siminas si migato,pe aceiasi parte,cu etaj amamdoua,ai ce lua de acolo...
a,doar ce mi-am amintit,mai e unu magazin,cam vis-a vis de goody's unde au numai haine moritz,e o firma greceasca dar au haine super dragute,trendy,casual..

spor la cumparaturi!!
martea si joia si sambata nu au program dupa amiaza,inchid la ora 15.luni,miercuri si vineri inchid la 15 dar deschid la 18 si au program pana la 21.

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Mada,

Ai fost super tare, asta voiam sa aflu.
Mi-am amintit, Siminas e magazinul meu preferat de pantofi si genti, mi-am cumparat de acolo si sandale si geanta, iti dadeau o plasa verde frumoasa pe care scria SIMINAS.
Stiu ca mai sunt magazine interesante dar nu le stiam asa bine ca tine, multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

quote:
Originally posted by Jeff

Mada,

Ai fost super tare, asta voiam sa aflu.
Mi-am amintit, Siminas e magazinul meu preferat de pantofi si genti, mi-am cumparat de acolo si sandale si geanta, iti dadeau o plasa verde frumoasa pe care scria SIMINAS.
Stiu ca mai sunt magazine interesante dar nu le stiam asa bine ca tine, multumesc mult !

Melania & Anna-Luciana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/floareal/my_photos

acum plasa e grena de carton...

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Mada, esti mortala, ce sa zic, tot din carton erau si anul trecut, stai ca ma duc site informez ce culoare mi-au dat, ce mi-am luat etc etc.
Pe unde e Goody's asta ? tot acolo pe straduta cu magazine stanga dreapta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

reanviem subiectul?
din Paralia Katerini se poate ajunge in Korinos? daca e cat de cat asemanator cu Vama Veche eu sunt fan de pe acum.
ce as putea vizita in afara de ceea ce toate agentiile de turism odfera?
poate fetele care locuiesc in Grecia pot sa-mi dea amanunte.

Mergi la inceput