Parerea ta conteaza pentru mine

Parerea ta conteaza pentru mine | Autor: soranacoca

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Ma numesc Sorana si sunt nou inregistrata pe desprecopii.com, desi il vizitez de cand eram insarcinata. Am un baietel de 1 an si sunt in concediu pentru a avea grija de el.

De ce am nevoie de parerea voastra, mamicilor? As vrea sa deschid o gradinita pentru copii de 0-3ani. Poate sunt parinti care vor sa se intoarca la servici mai repede de cei 2 ani, nu au cu cine sa-si lase copilasul si nu vor sa apeleze la o bona care sa le intre in casa, sau trebuie sa plece cateva ore de acasa si nu au ce face cu copilasul ... si atunci o cresa ar fi o solutie.
Bineinteles, cresa ar dispune de personal calificat corespunzator (inclusiv asistente medicale si medic), de dotari deosebite si ar oferi micutilor o educatie corespunzatoare, specifica varstei.

Credeti ca ideea mea ar avea succes? V-ati da copilul intr-un asemenea loc? Eu chiar sunt in situatia asta (in care nu am cu cine lasa copilul) si de aceea m-am gandit ca o gradinita pentru cei atat de mici ar fi solutia ideala.

Va rog sa-mi scrieti parerea voastra.

Va multumesc mult,
Sorana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Super ideea!
Eu sunt una dintre cele care au preferat sa-l duca pe cel mic la gradinita ,desi are 2 ani si 9 luni.Nu am incredere in bone .
Asta e parerea mea.
Baietelul meu frecventeaza o gradi particulara,unde are conditii super.
Adica :educatoarele sunt tinere ,dragute si f atente cu copiii.
Plus ca se vede pe cel mic ,este f incintat in fiecare dimineata ca merge la gradi.
Deci bafta multa!
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Preda spune:

Da, ideea este buna si laudabila.
Este un segment de piata neexplorat aproape deloc. Exista cerere ... iar serviciile oferite sunt asa cum sunt.
Putine dintre gradi particulare iau in considerare posibilitatea exitinderii programului si dupa ora "inchiderii" /contra/cost; in weekend/ sau peste noapte. Sunt cazuri cand copilului ii este mult mai bine la gradi pe perioada cat mama face cumparaturile sambata. Este mult mai "sanatos" pentru cupil sa stea sa se joace in curte la gradi decat sa fie carat/tarat prin supermarket .

Pot sa-ti sugerez: ca varianta maseie in sistem catering pentru acesta varsta sa o excluzi; sa ai permanent un cadru medical angajat; sa mentii un numar limita de copii/educatoare; dormitorul sa il faci separat de salile de clasa (asta daca spatiul iti permite) si nu in ultimul rand niste dulcele de educatoare. Sa tii foarte mult la respectarea programului ( adica copilasii sa aiba activitate in are liber, ....dupa caz evident) si ar mai fi multe....... multe.... de spus.

Multa incredere, curaj si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

cred ca este o idee f buna
si eu ma gandesc sa fac acelasi lucru, mai ales ca prin nov-dec o sa am un bebe... si am si niste idei care ar face cresa partic mai interesanta
acum am o afacere impreuna cu sotul meu care merge binisor si are potential, dar cresa ar fi ceva de suflet. marea problema insa este cea a spatiului, odata rezolvata ,restul este mult mai usor.
se pare ca mai este o initiativa similara -vezi Wall Street din 12 mai, este un articol despre Monica Tatoiu si cresele particulare.
daca vrei sa mai vb ,trimite mesaj pe pm ( zilele astea mai stau cateodata pe acasa, am greturi si cateodata o iau mai usor)

Mergi la inceput