Mamici de iulie - august 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor,

am venit de la eco : azi avem 28sapt fix si cica are 1223 g, deci e in grafic, era tot cu capul in jos in exact acelasi loc ca si la 19 sapt, oare sa nu se fi miscat invers deloc pana acum ? pt ca iar le-a luat mai mult timp sa-i masoare capul, l-au tot inghiontit cu ecograful si el nimic, dadea dintr-o manuta ...i-au facut si celelalte masuratori dar nu le am pt ca aici se trimit direct doctorului, nu ti se da hartia in mana...dar au zis ca e in grafic cu toate....aaa , si cica momentan nu avea cordonul in jurul gatului dar cica nici daca il are acum sau nu astea nu inseamna absolut nimic pt ca pana la nastere se poate modifica ...
asa ca pumpkin te rog trece-ma si pe mine cu greutatea lui bebe

Florin si eu ma gandesc la Mishi si ii tin pumnii sa il "cloceasca" pe bebe cat mai mult !

Kehleyr sa stii ca mai stiu o saormarie super buna : cea din Piata Cosbuc...doamne, e ceva divin saorma alora

Andrea25 sa stii ca si eu am multe perne si mi-a greu sa adorm, pana la urma tot cu fata in sus ma culc si doar dimineata mai dorm pe lateral.

va pupacesc,
miti 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic fetelor, in seara asta am stat mai mult ca am telefonat pana acum Maine merge si noi sa vedem poate luam ceva pentru bebe, nu am luat nimic pana acum. Merg acum sa fac listuta

Ieri cand am fost eu la medic bebele meu era cu capul in sus. Mi-a spus dr ca daca pana pe la 32 de saptamani nu se aseaza in pozitia corespunzatoare atunci trebuie sa ne facem probleme. Acum are inca loc sa se zbenguie si atata se mai invarte. Zicea ca asta insa numai la primul copil este valabil, ca deja la al doilea poate sa-si schimbe pozitia chiar si in ultima saptamana. Nu mai auzisem asta dar daca ea zice hai s-o cred.

Aici nu prea masoara bebii decat la prenatal diagnostic. Si adevarul este ca mie mi se pare mai realista numai masuratoarea lungimii, cea a greutatii nu pricep eu prea bine pe ce calculele se bazeaza programalele lor. Si nici nu mai cred in greutatea calculata de ei ca anul trecut prietenelor mele li s-a spus ca o sa nasca copiii un pic cam mici cca 2500. Si bebii au avut cu un kg si ceva mai mult. Sunt niste calculele statistice, chiar am sa caut sa citecs si eu ce algoritmi au ei pe acolo

Noapte buna si somnic usor, si un weekend cu cat mai mult soare!

Pupicei

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

multumim
ne vedem jOI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

[quote]Originally posted by Sabana

Fetelor la bagajul de spital sa mai adaugati si sosete. Am citit si mi-au spus si alte mamici ca iti ingheata picioarele. Eu una am probleme cu circulatia si fie vara iarna, eu dorm cu sosete si plapuma. Dar normal eu sunt exceptie de la regula.

Sabina draga sa nu crezi ca esti singura care doarme cu sosete eu sunt sora ta se pare (geamana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

Nu mai am somn.Am adormit la 22.30 si m-am trezit la 3.
Nu stiu cum sa ma mai descurc cu kilogramele.De la 64kg am ajuns deja la 82kg,si mai am 10 saptamani de sarcina. Buricul nu ma mai doare,desi este foarte urat iesi in afara.
De doua zile mi sau umflat gleznele si nu stiu daca sa-l sun pe medicul meu,sau sa mai astept cateva zile si sa maninc mai putin sarat.
Kehleyr- Pentru ce sunt ,,imunoglobuline,,si cand sunt recomandate de medic?

Tania30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Buna fetelor ma bucur ca,clociti si sunteti cumintele.Ar fi pacat acum dupa ce ati indurat atata sa nu mai aveti un picutz rabdare .
Florin salutari si de mine pentri Mishi chiar daca sunt mai departe ca celelalte fete gandul imi este catre ea si ma rog la D-zeu sa o ajute sa-l mai poata tine pe bb putin si sa vina sanatos pe lume si sa va bucurati de el.
Miti si la noi se gaseste cam greu burta parca am fi in Ro sa se dea pe sub mana,daca nu te duci dimineata dupa nu mai apuci.

Fetelor ve rog sa nu mai vb despre saorme ca eu aici nu am de unde sa iau n-am gasit niciodata aici si tare as vrea si eu una

Esther 25+Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza burtici!
Ieri dupa ce am citit un subiect la Asteptand un ingeras... am intrat in panica rau de tot,mi-e frica sa nu pateasca bb ceva din cauza hipotensiunii.
Am citit despre fete care au pierdut sarcinile la 25,26 chiar si 38 de saptamani ,cauza fiind HTA indusa in sarcina.
Eu mereu am avut tensiunea mica,chiar si cu David insa acum de vreo 2 saptamani ma doare capul incontinuu,de fapt simt o greutate mare de tot in varful capului,nu e durere propriu zis iar daca beau cafea nu imi trece dar e mai bine,ceea ce ma face sa cred ca durerea e din cauza tensiunii mici.
De ceva timp am renuntat la cafea pentru ca imi producea arsuri insa de azi am inceput sa beau din nou,arsurile nu ii fac rau lui bb,eu pot sa indur.
Ce sa mai fac sa imi ridic tensiunea?
Of,sunt chiar speriata

Stefania 28 + cu Patricia
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetelor nu stiu ce m-as face fara voi.
Trebuie doar sa citesc ca sa gasesc raspuns la intrebarile mele. De vreo 2 zile aveam si eu dureri in zona X si chiar ma gandeam sa-mi sun medicul. Dar intre timp mi-a rasuns map la intrebare.

Florin, transmite-i salutari lui mishi si tine-ne la curent.

Eu numar zilele pana cand voi ramana acasa si atunci voi sta toata ziua pe net.

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Si eu dorm cu sosete si cu plapuma vara. Stiu ca dupa nastere e frig rau de tot o jumatate de ora, asa ca ieri mi-am luat si o paturica dintr-aia de la Carrefour de la oferta, pufoasa si calduroasa, nu ocupa mult si o sa o iau cu mine in sala de nasteri.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, sa-mi tineti pumnii azi pt ca am nevoie!
Sunt bolnava si de la 15-18 urmeaza sa sustin examen scris la 5 materiiMarele meu noroc e ca am luat punctaj maxim in ultimele 3 zile, la oral!
Tusesc, imi curge nasul, ma doare gatul...Iau tantum verde, olinth pt copii si paracetamol.Mor de ciuda ca sunt bolnava, mai ales zilele astea, iar in ultimii 2 ani nu stiu daca am racit o data sau de 2 ori.

Ralu80: bine ca ai fost la control sapt. asta. Eu imi planificasem sa merg sapt. viitoare, dar Dr. Puia pleaca din tara.

Mamaluidavid: in caz de hipotensiune, pe langa 1 -2 cafelute/zi, am inteles ca e recomandat sa consumi 2-3 l lichide, sa mananci variat, cantitati mici si des, sa faci usoare exercitii de gimnastica.

Va pup si ma duc sa-mi crut fortele in asteptarea examenului!

mami de Vladut(13.06.2003) si 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput