Mamici de iulie - august 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
July25 spune:
Buna fetele ! 

Nu am mai scris de mult din cauza de pedeapsa.
Juniorul a fost pedepsit si prin simpatie si eu (pt. ca nu puteam intra pe net decat de luni pana vineri cat era el la scoala adica intre 8 si 11-30)si cum mai era si alta treaba de facut... Asa ca va citeam dar nu mai aveam timp sa va si raspund.
Foarte interesante subiecte de cand nu am mai intrat in contact cu voi.
Sunt f.trista de ceea ce i s-a intamplat lui mishi. Ii tin pumnii sa se termine totul cu bine.
Cu privire la tuse mie mi-a trecut cu sirop din muguri de brad cumparat de la plafar. Luasem in prealabil si sirop de patlagina dar la mine nu si-a facut efectul.
Cand este vb.de sexul viitorului copil...pot spune ca al meu sot a fost putin dezamagit cand a aflat ca primul lui nascut ( eu sunt la a doua casatorie ) va fi fata. De fapt nu a spus saracul nimic dar am citit eu in ochii lui. Asta cam jumatate de ora pt.ca, ceva mai tarziu, cand am sunat-o pe sora mea care are un baietel de 1 an si ceva si care si-a dorit f.mult o fetita si ea mi-a propus (in gluma bine-nteles) sa facem schimb dupa ce nasc a sarit husband ca ars : CUM SA DAI FATA ??? Acum este tare mandru de fii-sa care face zilnic aerobic la mine in burta. Eu fac parte dintre cele fericite (in perceptia societatii asteia, tampite de cele mai multe ori) pt.ca deja am baiat si in mod "firesc...trebuia" sa am o fata. Dar cea mai mare victorie a mea a fost cand am vazut fata soacrei mele cand am anuntat-o ca va fi FATA . S-a abtinut cu greu de la comentarii dar mesteca lemne.
Pumpkin si eu te-am vazut aseara. Erai f.atenta.![]()
Hai ca m-am intins mai mult decat permite legea.
De acumn incolo sper sa fiu mai activa, cu mesaje mai scurte si mai dese.
July25 30+
Maria si
Andrei (30.11.1996)
letitzia spune:
Buna
!
Florin imi pare bine ca ne tii la curent cu starea lui Mishi, si-i dorim din tot sufletul sa fie o.k. si bebe sa mai astepte un pic.
Sabana, si pentru tine la fel: sa mai stea BB acolo. ca ii e bine!
Si daca tot suntem la acest capitol si mie mi-a fost f rau ieri, am zis ca ajung la spital si nasc. Am avut contractii din 5 in 5 min, dupa prima pastila s-au redus la 10 min, si dupa cea de a doua la jumatate de ora si dupa cea de a treia m-au lasat ( dar am luat 3 pastile in termen de 3 ore). Oricum au fost f dureroase, nu m-a durut niciodata asa rau (acum am inceput sa inteleg ce inseamna dureri de nastere
). Am sarit calul in week-end si am "umblat creanga" cam mult, desi simteam ca nu mai pot. Si drept urmare... Oricum azi m-am dat jos din pat doar sa mananc , sa citesc repede ce ati mai scris, si ma urc la loc, caci deja simt ca ma iau durerile de burta. (si mai sunt si singura acasa; ieri l-am tampit pe sotzul meu, dar azi... Doamne fereste!).
Pumpkin si eu te-am vazut aseara la Stirile ProTV, te-au dat destul de mult, si mi-a placut de tine, radeai, erai destinsa; te-am aratat sotzului meu.
Pana una-alta pupici
la toata lumea si multa sanatate
32+,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png
map spune:
'neata fetelor, iar luni si iar la munca, dar macar este frumusel afara asa ca vine cheful de munca (ma incurajez acum ![]()
Am sunat si eu azi sa ma inscriu la curs de pregatire pentru nastere. Unde evreau eu sa fac nu mai au locuri decat pe 29-30 iulie la un curs intensiv cu partenerul, 6 ore pe zi si o sa merg la acela. Toata lumea mi-a recomandat pe aici ca-i bine sa fac cursul cumva sa se termine cu trei saptamani inainte de termenul pe care-l am asa ca sper ca este cat de cat OK. Experienta in asa ceva nu am, vad eu acum daca am nimerit-o au ba.
mamaluivlad spor la munca, si eu am avut ieri o energie de nu puteam sa cred
Pana acum am fost cam bleaga toata sarcina, vad ca incep sa ma trezesc. Eu sunt cam defazata, in loc de energie de trim doi am energie de aproape de inceput de trei. Sper sa ma si tina ![]()
Pupici pe burtici si pe mai tarziu! 
Monica si
26+
pumpkin spune:

...Fetelor, multumesc frumos, se pare ca am ajuns mare vedeta la
... numai eu nu m-am vazut 

Miky
33 + si bebe 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie
NEW
Album intalnire 6 mai NEW 
nicole25 spune:
buna fetelor
ce mai stiti de amabella si de bulinuta?De cateva zile nu mai stim nimic se ele.Speram ca sunt bine amandoua.
Si eu am avut contractii dureroase ieri dar au cedat dupa 2 pastile de no spa.
nu stiu cum e la voi dar eu cand urc scarile suflu ca o rata.dormitorul e la etaj si cand ajung sus zici ca am urc muntele Himalaya asa suflu.A inceput sa imi fie greu si cand ma incalt.Inca ma descurc singura dar obosesc.
am vazut ca intreba cineva de concediu(scuze dar nu mai retin cine).Concediul ti-l da medicul de familie la 31 de saptamani implinite.In cazul in care il vrei mai repede ai nevoie de o recomandare de la med ginecolog dar cu conditia sa ramana 42 de zile pentru postnatal.
Cristina ioana ai terminat cu santierul.La mine mai dureaza circa 2 saptamani si incep sa nu mai rezist sa vad praf in casa.
31+
nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Tania imunoglobulinele sunt pentru hepatita. Daca mama este purtatoare sunt necesare pentru imunizarea lui bb imediat dupa nastere.
Miti eu iau Tardyferon Fol care este supliment de fier cu acid folic, de prin sapt 26 cred. Deci se poate spune ca iau acid folic
.
Noi am fost la munte acum in weekend si a fost tare relaxant si frumos. M-am odihnit cat am putut si mi-a prins tare bine iesirea asta, mai ales ca nu stiu cat ma mai tin balamalele sa ies din Bucuresti la drum lung. Ca nu vreau sa nasc prin Brasov
.
Eu am o problema cu hainele de gravida, ca unele nu ma prea mai incap. Mai ales blugii pe care ii tineam de tavaleala si de mers la munte, sunt din aceia cu supraelastic peste burta, dar nu mai sta ca e burta prea mare. Asa ca ma tem ca va trebui sa fac o vizita pe la magazine, chit ca numai doua luni ii mai port...
La urmatoarea intalnire cu doctorita vreau sa o intreb daca as avea vreo sansa sa nu imi faca anestezie generala ci epidurala. Tot citesc despre cezariana (parca nu as sti cum e...) si inclin sa fac epidurala, dar ma gandesc ca daca prima oara nu s-a putut ca aveam vertebrele prea tasate, nu am mari sanse sa se poata acum...
Kehleyr
31+
arghirmonica spune:
Servus fetele,
Sa stiti ca nici io nu-s prea bine de cateva zile in sensul ca am intarituri de burta ,sau se muta copilul habar nu am.
Leti,Am vazut ca si tu ai baiuri...Doamne feri de probleme...dar vad ca ceva nu-i bine la mai multe fete
Io am fost aseara la spital sa vad daca e ceva sa nu-mi mai bat capul cu intrebarie
,ca deja de 3 zile eram pe spate.Dr a zis ca nu-s contractii,ca in fine is bine,bebe e intors si are 1,800g la 31 sapt.Ziea ca e mic.Apoi zau ca io nu ma am cu masuratorile.A zis ca pot sa iau nospa ca nu face rau si am venit acasa la fel precum m-am dus cu aceleasi foieli prin burta.
ca numa bine cineva imi zicea ca nu cumva bebele sa aiba circulara de cordon de ma framanta asa.Si cum stim toate destule nenorociri cu asta am plecat la spital.
No,asta e.
va pup,si va doresc numai bine si sa ne ajute Dumnezeu sa mergem cat m,ai mult spre NR 40 la care visam toate.
Monica,31 sapt.
pumpkin spune:
Kehleyr, si eu am probleme cu hainele.
Blugii ma mai incap, dar nu mai suport sa tin nimic pe burta....toti pantalonii ii tin sub burta. Si mi-am mai luat niste pantaloni de in, numar mare(XL) cu talie foarte joasa. Cel mai bine ma simt acum in cele doua rochitze de bumbac elastice, una cumparata dintr-un TCM, cealalta am cumparat-o din H, am fost cu Iulia la shopping dupa ce am furat ideea de la Muuh.
.
Ne-ai omorat cu shaorma...toata lumea se gandeste la ea....trebuie sa ajung si eu sa-mi iau una. 
Miky
33 + si bebe 
NEW
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by pumpkin
Kehleyr, si eu am probleme cu hainele.Blugii ma mai incap, dar nu mai suport sa tin nimic pe burta....toti pantalonii ii tin sub burta. Si mi-am mai luat niste pantaloni de in, numar mare(XL) cu talie foarte joasa. Cel mai bine ma simt acum in cele doua rochitze de bumbac elastice, una cumparata dintr-un TCM, cealalta am cumparat-o din H, am fost cu Iulia la shopping dupa ce am furat ideea de la Muuh.
.
Ne-ai omorat cu shaorma...toata lumea se gandeste la ea....trebuie sa ajung si eu sa-mi iau una.
Miky33 + si bebe
NEW
Pe mine ma strang pantalonii daca ii tin sub burta, chiar ma deranjeaza. Unde-s rochitele ale de bumbac elastice in H? Nu-i cam frig pentru ele?
Eu de cand cu gripa aviara (re)declansata ma gandesc numai cat pui avea shaorma aia
...
pumpkin spune:
Fetele, va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75840" target="_blank">Capitolul 51
Miky
33 + si bebe 
NEW