Mamici de iulie - august 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
amiss_zip spune:
mada_mxm poti lua Tantum Verde. Este foarte bun pentru gat!!
Multa sanatate!
Petra 33s 3 zile 
arcenciel spune:
Buna burtici!!!
Am si eu o intrebare, sau doua: ascultati o muzica speciala pentru bb, muzica clasica sau melodii care va plac, care va relaxeaza? Si doi: reusiti sa vorbiti cu burtica voastra, mie mi-e cam greu, mi s-a spus ca ar fi bine sa comunicam de pe acum...
Altfel, ca sa ma plang si eu cuiva care ma intelege, vreau sa va spun ca am din cand in cand dureri de sciatica... aseara am ramas de-a dreptul imobilizata pe canapea
. M-a dus sotul in pat... Azi mi-am adus aminte de un exercitiu care mi-a fost aratat la curs pt. antrenarea bazinului si care zice-se ca il va ajuta pe bb sa coboare, cand va veni vremea: sa ma legan pe un scaun, exercitiu tehnic numit "basculari ale bazinului".
Vad ca Pumpkin vorbea de cursuri prenatale.
Daca aveti timpul si ocazia sa mergeti la cursuri de pregatire a nasterii, nu ezitati, sunt nemaipomenite! O persoana informata e mai putin tematoare (imi citea zilele trecute taticu dintr-o carte de psihologie)Si tre sa recunosc ca, chiar daca nu am facut pana acum decat jumate din ele, astept evenimentul mai mult cu curiozitate si mai putin cu teama. Plus ca exercitiile de respiratie, daca va concentrati sa numarati, fac ca spiritul sa fie ocupat cu altceva decat durerea.
Si mai important, oxigeneaza tesuturile.Uterul fiind la nastere cel mai mare muschi din organism, contractiile sunt un efort muscular ca o alergare prelungita care provoaca febra musculara, deci durere. Durerea poate fi diminuata daca muschiul primeste suficient oxigen.
Va doresc sarcina usoara pe mai departe!
31+
arcenciel spune:
PS. Si nu mai vorbiti de shaorma, ca poftesc si nu e bine... Aici nu am unde sa gasesc!!!!
31+
amiss_zip spune:
arcenicel super informatii!!! Abia astept cursul!
Daca nu... atunci te vom ruga sa ne impartasesti din ce mai stii. Cu numaratul m-ai lasat in ceata. Sunt super curioasa. Cum trebuie sa numeri?![]()

miti2004 spune:
arcenciel sa stii ca eu vorbesc cu burtica, mai ales cand il vad ca se impunge prin piele si se tot foieste pe acolo...incerc sa-l calmez pe bebica vorbindu-i si mangaind burtica.
mai fetelor, ziceti-mi si mie daca mai luati acid folic sau nu ?
mamanati, dar tu crezi ca totusi crema mea de fata nu e buna si pt burtica ? adica i-o face oare rau ?
in alta ordine de idei azinoapte am dormit fff prost, mai mult nu am dormit, pt ca asta micu' a fost f agitat in burtica toata noaptea, nu stiu de ce, iar eu nu-mi gaseam locul in pat...m-am trezit mai obosita decat aseara. Nu stiu de ce o fi fost asa agitat...
va pup,
miti 28+2
mamaluidavid spune:
Buna burtici!
Va scriu asa scurt,azi am planuri mari de curatenie,m-am trezit cu o energie de nu imi vine sa cred.
Cu durerile de cap,de fapt tensiunea am cam rezolvat-o cu 2 cafele tari pe zi,nu 1 slabutza ca pana acum si sunt fericita ca de 2 zile nu m-a mai durut capul. Deci intr-adevar asta era
Va multumesc pentru sustinere si cuvintele de incurajare,chiar mi-au prins bine 
Mada si eu cand am fost racita am vrut sa folosesc Wicks Vapo Rub insa pe prospect scrie ca nu e indicat in timpul sarcinii. Ai grija de tine.Eu m-am tratat cu multe portocale si grapefruit roz. E drept ca nu tuseam asa tare.
Arcenciel eu am cateva cd-uri speciale pentru bebei de cand eram gravi cu David pe care le pun la casti ,castile le pun pe burtica si bb danseaza la greu
Si cu David la fel am facut,acum doarme pe aceeasi muzica,il linisteste instantaneu.
Mierea de albine nu e indicata pana la 1 an,de la 1 an incolo e OK,David insa nu o accepta de nici o culoare ![]()
Va urez o saptamana frumoasa,va
si ma duc sa ma apuc de treaba!
Stefania 28 +
cu Patricia
David (24 dec 2004)
geliza spune:
Buna dimineata mamici,
Pumpkin, te-am vazut la cursurile prenatale...
...a fost aseara un reportaj la stirile Protv de la ora 19...
Eliza
26+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
COSMMYR spune:
Buna burtici!
In sfarsit am reusit sa mai intru si eu pe DC.
Am avut mari probleme cu calculatorul,l-am avut trasnit,apoi nu a mers internetul vreo sapt ,iar sapt trecuta am fost plecata si sa a trecut 1 luna.
Mi-a fost f dor de voi.Abia asteptam sa intru sa vad cum va simtiti.
Noi suntem bine,vineri am facut Eco si avem 1.700g la 31 sapt si 0 zile.Sunt in urma cu multe capitole dar in cateva zile voi recupera.
Va pup pe toate!
COSMINA
31 SAPT si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060714/k/53d7/preg.png
adelapop spune:
FETELOR DE 3 ZILE AM CONTRACTII NEDUREROASE;
AU LEGATURA CU INOTUL,? CA NU VREAU SA RENUNT 
NU AM VORBIT INCA CU DR T DAR SUN MAI TARZIU? SPER SA NU IMI INTERZICA INOTUL

STIAM CA ODIHNA ESTE RECOMANDATA IN CONTRACTII
29+
adelapop spune:
incalzeste sare la microunde sau in crtita si pune intr-un prosop si iti pui pe piept cat de fierbinte suporti
ai grija sa nu te arzi
este un remediu babesc dar fffffff f bun
29+
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetelor!
Sper ca sunteti toate bine, ca eu nu sunt. Ieri stiti ca am fost la gratar a fost f fain dar eu pana seara pana sa ajungem acasa am ramas fara voce, durere de gat oribila si acum m-a luat si tusa dar din aia din piept asa.
Mi-am pus aseara compresa cu spirt la gat si parca s-a mai dezumflat dar tusea asta ma omoara. Aici pt gat nu am tantum verde din ala cum luati voi si nu am alta posibilitate decat ceaiuri multe si miere cu lamaie. Deja mi s-a acrit de miere cu lamaie.
Stiti vreun alt remediu care sa aiba vreun efect? Eu am niste sirop de patlagina pt tusa dar nu stiu daca il pot lua pe timpul sarcinii. Voi stiti ceva?
Va pup pe toate va urez o duminica placuta si fug sa stau in pat ca nu mai pot.
------------------------27+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby