Mamici de iulie - august 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mada, eu zic ca poti sa iei linistita siropul, mai ales daca e pt.copii.Alt remediu nu stiu nici eu.

Cristina, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare burtici!!
N-am mai dat pe aici de un car de ani.Sper ca sunteti bine si bebeii la fel.
Va urez in continuare sarcini usoare si bb-ei sanatosi.Poate apuc sa va mai salut inainte de "termen"
Pt.toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Fetelor am reusit sa gasesc prospectul de la siropul de patlagina. Nu scrie ca ar fi contraindicat in sarcina, e sirop pt copiii mici. Oare e bine sa il iau? Ca nu pot sta cu tusa asta nebuna.

------------------------
27+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Poti sa iei linistita sirop de patlagina. Si eu am luat o saptamana, cate 10 ml de 3 ori pe zi. i eu am tusit putin. Sa stii ca are efect.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mada eu ma mai tratez cu vapo rub, e o alifie mentolata de la wick. Iti dai cu ea pe piept si pe frunte. La mine e sfanta. Uite de la mine sa iti treaca
Hannen chiar azi ma gandeam la tine, de ce nu mai dai nici un semn.
Eu ma cam lupt cu contractiile. Aseara am fost un pic in Herastrau si cand am venit spre casa incepusem sa am contractii regulate la 10 minute. Parca si acum sunt cam la 20 de minute. Sper sa nu nasc. Nu e vremea. Nu am implinit nici macar 32 de saptamani.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri!
Am sa ma apuc sa iau sirop ca e belea cu tusea asta. Sper sa treaca destul de repede.
Sabana mersi de pupici. Si eu ma gandisem sa imi cumpar wick vaporub dar nu am mai folosit niciodata si nu stiam cat este de bun. Acu daca ai zis tu ca este bun am sa imi cumpar poate mai reusesc si eu sa respir. Ca mai multa ma fosai decat sa respir. Zii lui bebe ca trebuie sa mai stea la mami in burtica ca nu e momentul acum. Pupici si speram sa fie bebe cumintzel!
Hannen salutari si de la mine, ma bucur ca ai mai intrat sa ne zici ca esti ok.

------------------------
27+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Fetelor ,dupa ce nastem ,am inteles ca nu e bine sa dam bebeilor miere de albina pana la varsta de 2-3 ani ,caci are nu stiu ce bacterii in ea si poate fii rau ,cel putin asa imi zic toate femeile pe aici ,acasa in Romania nu am auzit ,dar va spun si eu ce mi se spune.+32

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

25miky pana pe la un an, un an si jumatate hai sa zic sa nu dai la copii miere dar apoi nu as vedea de ce nu? Si noi am mancat miere cand am fost copii si nu am patit nimic. Asa si pe aici atatea nu ai voie sa dai, se mai mira de ce au copiii pe aici te miri ce alergii. Eu zic ca-i bine sa inveti copilul cu de toate, asa din toate cate un pic. Se spune ca mierea este sanatoasa, poate au ei pe acolo pe la voi vre-o miere mai ciudata.

Monica si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cum Mada_mxm, iar ai racit?! Si eu am luat sirop de patlagina, chiar in I trimestru, PROSPAN se numea, si e OK. Important e ca dupa ce-ti trece tusea sa mai iai din el vre-o 2 zile. Multa sanatate.

Miti, eu pentru mincarime de burtica folosesc ulei de migdale pe pielea uda (ca sa nu ramina uleioasa), e hidratant si antialergic. De fapt il folosesc pe tot corpul, ca am pielea foarte uscata.

Simba felicitari pentru baietel si fetita! Sa creasca sanatosei la mami in burtic.

Sabana, si noi speram sa mai stea bebe in buritc.

Astazi dimineata am fost la aqua aerobica si dupa asta am fost in padure la frigarui, ca e ziua tate.
Miine iar la munca.

Nati si minunea din burtic 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

Miere de albine nu au voie pana la 1 an. Tot pana la 1 an nu au voie sare si zahar.
Sa nu uitati sa cumparati Sab Simplex pt ca daca incep colicii, nu mai scapati de ei pana la 3 luni.

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Pt tuse poti sa iei si Paxeladine

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput