Mamici de mai-iunie (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmina, smecher bebe Mihnea intr-adevar! Stie el ce stie: acolo in burtica ta se ingrasa si face plici pe picioare si la manute (iti vine sa-i mananci nu alta) fara nici un efort! Dar vine el..pana luni! Stiu ca atunci vrea-nu vrea tre' sa dea ochii cu mami!
Garmastanul pregateste sanul pentru alaptare si este bun mai ales in perioada alaptarii pentru ca iti vindeca ragadele.

Diana - la noi nici gand de atata generozitate! Ce bun tre' sa fie sacutul ala termizolant..si daca ti l-au trimis si plin...

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Carmina la noi e 9 seara, suntem cu 7 ore in urma. Garmastanul este pt sfarcuri sa nu faci rani si sa ti le hidrateze. Asa stiu eu.
Auzi Roxana dar Garmastanul cum e? Adica e moale asa, ca eu am luat de aici LAnolina i zici ca pun ceara pe sfarcuri am incercat odata. E buna asa dar lipicioasa.
In ce priveste vacantza poate am scrsi gresit si noi tot la anul mergem pt ca al meu sotz nu are conediu. Oricum e aproape de noi Cuba si Mexic iar preturile nu sunt mari. Am fost in Rep Dominicana anul trecut e ceva superr....mai vreau..

Diana 36+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Si, noi mai vrem un bb repede, adica sotul ar mai vrea vreo 3 , dar se pare ca cezariana ne-a cam dat planurile peste cap.
Dar, eu am auzit ca 6 luni de asteptare e suficient...voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana, interesant ce spui tu despre nestle dar nu cred ca functioneaza si aici in Romania...dar hai ca ma inscriu sa nu zic ca nu am incercat.

Si eu ma inteleg de minune cu mama doar ca in privinta cresterii copiilor suntem la mare distanta, din pacate. De exemplu ea nu concepe sa nu infas copilul ca o sarmaluta, adica , sau sa-l tin fara caciula in casa. In rest sunt convinsa ca e plina de bune intentii.

Mai am si 2 soacre, deh asa sunt eu mai norocoasa , cea naturala (adica mama lui) nu m-a sunat niciodata sa intrebe...nu stiu, ceva, iar cealalta ma suna in fiecare zi si ma streseza cu de toate. Eu ii zic ca nu pot alapta iar ea ma suna a doua zi sa ma sfatuiasca sa alaptez ca asa e mai bine, ca pe ea mama ei a alaptat-o pana la un an. Eu zic ca ea, dar nu ajuta, a doua zi suna iar sa vada ce fac si bineinteles: "sa alaptezi Carmen, ca laptele de mama este cel mai sanatos..." si tot asa, dar asta nu-i singurul "sfat pretios" pe care tine sa mi-l dea. A, ea nu are copii, nu a ramas gravi niciodata, nu a vrut, dar se pricepe de minune la copii.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Da..am auzit de chestia cu NESTLE, dar e numai la voi acolo si parca si in state....

Mergi la inceput

Virgi am fost si eu in Japonia. E super misto. Anul trecut. Mi-a platit o prietena biletul. Dar drumul cu avionul e nenerocit rau lungggggg.
Mi-a placut Disnayland. Vreau sa mergem cu bebelina neaparat. Si eu mai vreau un bebe, peste vre-o 2-3 ani sa vedem. Si eu stiam ca-i ok sa faci un bebe dupa 1 an daca ai cezariana, dar depinde de corpul fiecarei persoane.
fetelor nu mergetzi la culcare, ca eu mai stau oricum.

Mergi la inceput

Carmina cam nasol cu soacrele astea. A mea e ok dar cam cicalitoare nu stiu ce ma voi face cand va veni la noi.
Mi-e dor de Mamaia si marea neagra......dar cine stie cand vom apuca sa o mai vedem.
Nu venitzi si voi aici???? Virgi tu ramai definitiv acolo??? Ca eu asa as vrea. Imi place mult dar imi lipseste familia...de fara sacrificii...Haindetzi fetelor emigrati in Canada....

Mergi la inceput

Rep. Dominicana...misto....poate ne arati si noua niste poze cand ai timp. Am inteles ca-i super acolo..dar e asa departe de noi....nu se stie..cand vom ajunge pe acolo...si cred ca si cu viza e o problema mai delicata.

Carminuta - 2 soacre????? . Treaba serioasa. Eu abia rezist cu una...dar bine ca nu ne vedem des.

Mergi la inceput

Nu, nu avem cum sa ramanem definitiv aici, desi mi-as dori, ca m-am obisnuit. E posibil in 2 sau 3 ani..sa ne mutam in China la Shanghai pentru vreo cativa ani..iar apoi in Singapore. Astea sunt planurile pe care le stim acum...dar nu se stie niciodata. In Canada vom veni cu siguranta....dar in concediu...si va fi conditionata de bb...ca dupa noi am face vacanta in fiecare luna.

Mergi la inceput

virgi nu ai nevoie de viza pt cuba sau rep dominicana. eu nu am cetatenie canadiana. Maine fac 3 ani de cand sunt aici dar aplic in iunie ca am fost plecata din tzara.
tu ti-ai luat vre-o crema pt sani??? A si ce pampers ai luat ce firma???
roxana cum e garmastan?? I-am spus lui socra-mea sa-mi ia si mie.

Mergi la inceput