Clubul nurorilor (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Sun, mersi de urari , intradevar am nevoie de putere si speranta, ma bucur mai ales ca am un sot de milioane alaturi.

Revin maine, somn usor fetelor,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

sun, abia astept sa vad pozele...imi pare rau ca te pun la munca........dar neaparat vreua si eu sa te vad!!!!!!!!!!

chiar, fla, ce a ramas? olympic sau leptokaria? sa nu vretzi paralia! please!

alte noutatzi pe aici??????

seara cu bine!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Briza ,am lesinat cand am vazut ce intolit era cainele soacrei tale..Avea si caciula in cap sa nu-i inghete urechile.
E tare!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi de vineri super reusita va doresc!
Pupici

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Him multa putere nu va pierdeti speranta. Poate sa apara BB cand va asteptati mai putin
Flavia la faza cu bazinul prea mic nu m-am gandit. Acuma depinde si cat o sa aiba bebelina. Oricum e cam capoasa... ca la 700 de grame are deja diametrul capului de 6,6 cm. daca seamana cu taica-su...atunci sigur imi vor face cezariana. daca seamana cu mine... eu sunt mica si slaba de cand m-am nascut. La nastere am avut 2,750 kg. Sun intr-adevar sunt sanse sa te latesti. Eu cel putin...am un fund cat o zi de post negru. Si nu exagerez deloc. De la 5 luni a trebuit sa imi cumpar chiloti ca cei pe care ii aveam nu mai intrau pe mine. Sa nu mai vorbesc de pantaloni care vara trecuta ii luam si unii chiar imi erau larguti.
Cami am o prietena care e sportiva. E antrenoare de schi... face tipa miscare...are o musculatura, dar degeaba. S-a rupt de mama focului. 5 ate i-au cusut. Si nasa mea a fost la nastere cu ea si a spus ca se vedea ca are musculatura buna.

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

prezent si eu...doamne ce matinale...

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

prezent si eu...doamne ce matinale...

Elena

Lasa ca mai am o saptamana cu treziri matinale, si apoi...pana in august... dorm si dorm...si iarasi dorm. O sa recuperez toate diminetile astea in care m-am trezit la ora 6 jumate. Si atunci o sa va intrebati unde sunt...

Andreea 27+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by camelia72
Caut sa-mi scimb jobul,problema e ca nu stiu ce se mai cauta acum,ce este de actualitate...de cand stau acasa parca sunt rupta de realitate,nu stiu decat gatit,curatenie,copii...voi stiti mai bine ce mai cauta angajatorii,Jocelyn,am citit ca ai participat la un targ de joburi...poate ma ajuti cu ceva sfaturi,ce cursuri sa fac pt. a-mi schimba profilul?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Cami, ca sa-ti dau un sfat trebuie sa-mi spui ce ai terminat, ce ai facut pana acum. De exemplu daca tu ai facut limbi straine, eu pot sa-ti spun ca se cauta nu stiu ce ingineri sau programatori si nu ai putea face o schimbare de profil si nici sa inveti in timp util cele necesare.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neata fetelor! Va pe toate! Sunt tare bine dispusa azi ca e VINERI!
Sun, Roxi, mersi de sfaturi, o sa tin neaparat cont de ele. Roxi, am mers pe varianta Tunisia (stim ca e foarte cald in iulie) pentru ca de la agentie ne-au spus ca daca vrem zbor cu avionul direct din Cluj, pe destinatia Grecia sau Spania e posibil sa nu se umple charterul si sa ramanem la sol. Dar pe Tunisia se pleaca intotdeauna. De hotelul MEM Palace ai auzit? Asta e de 5* si ni l-au recomandat cei de la agentie. Dar nu stiu daca face parte din vreun lant hotelier international.
Cami, si eu zic ca un curs pe HR e interesant. Si se plateste bine in bransa (daca bine stiu eu). Acum, depinde, trebuie sa-ti placa si tie.
Pup toate fetele si revin ca acum ma apuc de treaba!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

o zi buna sa aveti. abea astept sa se termne ziua de munca, la panz merg la dr.

Him sa nu-ti pierzi speranta. cred ca si la mine urmeaza analizele hormonale. offf

va pup pe toate

marina

pozici

Mergi la inceput