Clubul nurorilor (48)
Raspunsuri - Pagina 10
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Andreuta, bine te-ai trezit! bb-lina a dormit si ea sau a avut program de dans?
cherry
A dormit si ea. cred ca a adormit inaontea mea. Dar s-a si trezit inaintea mea. ca mi-a dat niste suturi...ca m-am trezit. Ca altfel....mai dormeam
Andreea 27+
POZE
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by 22
Andreuta, bine te-ai trezit! bb-lina a dormit si ea sau a avut program de dans?
A dormit si ea. cred ca a adormit inaontea mea. Dar s-a si trezit inaintea mea. ca mi-a dat niste suturi...ca m-am trezit. Ca altfel....mai dormeam
Andreea 27+
POZE
S-a gandit si la noi, ca iti simtim lipsa. Pup eu pe ea de bb-lina grijulie.
Andreea, tu vrei sa nasti normal? In spital la voi nu este nimeni care iti poate explica cum se procedeaza? Ma gandesc la o moasa sau o asistenta, ar trebui sa existe. Ma rog, asa ar fi normal, dar ce este normal in tara asta?
a.cicel spune:
quote:
S-a gandit si la noi, ca iti simtim lipsa. Pup eu pe ea de bb-lina grijulie.
Andreea, tu vrei sa nasti normal? In spital la voi nu este nimeni care iti poate explica cum se procedeaza? Ma gandesc la o moasa sau o asistenta, ar trebui sa existe. Ma rog, asa ar fi normal, dar ce este normal in tara asta?
Pai cred ca normal voi naste. Ca de cezariana nu zice nimic doctorita. Si am o frica.... Si aici nu se face nici epidurala. Deci totul e...pe viu. Cat priveste explicatiile de la spital...ma indoiesc ca voi gasi bunavointa pe acolo si pe cineva care sa imi explice ce si cum. O sa ma bazez pe o vecina care e asistenta la ginecologie. O mai am si pe nasa mea care e asistenta, si are 2 copii, dar ea nascut prin cezariana. Asa ca nu stiu ce este normal si ce nu, dar la noi totul e pe dos aici.
Andreea 27+
POZE
Jocelyn spune:
Fetelor, mor de oboseala, abia am aterizat la serviciu, am participat la un targ de job-uri si-l astept pe sot sa treaca sa ma ia ca ma dor si picioarele si fundul (de', scaun incomod si de stat in picioare). Si in seara asta am de calcat si nu am cheeeeef.
Va pup, s-aveti o seara faina.
I plan on living forever. So far, so good
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
bye bye
ma pregatesc sa plec la cursuri la facultate
apropo de cursuri ce or mai face lavinai si bravegirl?
sper ca frigul de afara sa-i vina de hac somnului ce ma chinuie
Invat, invat, invat...si mai bag ochiul pe la voi
==========
Corina
Albumul meu
cherry22 spune:
Doamne, Andreea, aia sunt nebuni! Daca tot s-a inventat epidurala, de ce draku nu o folosesc? Ce oameni, iti vine sa le sucesti gatul Bine ca totusi cunosti pe cineva pe acolo, poate te vor ajuta la nevoie. Dar, la varianta cu cezariana nu te gandesti sau iti este si mai frica? Sa nu crezi ca vreau sa te influentez in vreun fel, dar mi se pare inuman sa nasti "pe viu" in secolul 21. Fetelor, nu dati cu pietre!
a.cicel spune:
quote:
Doamne, Andreea, aia sunt nebuni! Daca tot s-a inventat epidurala, de ce draku nu o folosesc? Ce oameni, iti vine sa le sucesti gatul Bine ca totusi cunosti pe cineva pe acolo, poate te vor ajuta la nevoie. Dar, la varianta cu cezariana nu te gandesti sau iti este si mai frica? Sa nu crezi ca vreau sa te influentez in vreun fel, dar mi se pare inuman sa nasti "pe viu" in secolul 21. Fetelor, nu dati cu pietre!
Eu ma gandesc si la cezariana, dar daca nu vrea sa imi faca...Asa ca mai bine ma consolez cu ideea ca voi naste natural. POate o sa am surpriza ca bebelina sa fie cu capul in sus si atunci imi vor face cezariana. Ca alt motiv deocamdata nu este. Asta e. Oameni nebuni pe aici. Si acuma mai am un stres in plus. In perioada in care nasc doctorita s-ar putea sa fie in oncediu. Si eu alt medic ginecolog nu cunosc aici. Sa speram ca va fi totul bine. Nu mia vreau sa ma agit . Gata. Stau calma si astept sa vad ce se va intampla.
Hai sa va spun notele mele pe sem I. Am doi de 10, un 6, un 8 si o restanta (ca in ziua examenului am avut nunta). Mai e un examen la care nu am primit nota inca. Dar pe mine ma termina restanta aia. Ce bine era sa nu o fi avut. Dar nunta a afost mai importanta
Andreea 27+
POZE
marinar spune:
Cami, asa cum au spus si fetele, depinde ce ai vrea sa faci. Eu am facut un curs de resurse umane si unul de protectia muncii- ideea e ca se si leaga cu meseria mea (adica mi-a fost usor sa invat, sa inteleg cu ce se mananca) si le-am facut pt a-mi face eu actele de gen la firma, nu am de gand sa ma reprofilez. dar nu se stie niciodata. oricum sa nu ai mari asteptari ca nu o sa inveti tot ce ai nevoie, tot practica e baza.
daca mergi la reflexoterapie faci practica pe mine???
Andreea pup fata somnoroasa cu bbelina cu tot.
Jocelyn tu nu zici nimi de intalnire, nu te tenteaza??
Corina spor la invatat.
Fetele, unde ati vrea sa ne intalnim? haideti sa incercam sa stabilim ceva, asa poate se baga mai multe nurori.
marina
pozici
camelia72 spune:
Andreutza,eu am nascut normal de doua ori pt. ca asa am vrut eu,dr. mea m-a intrebat daca prefer cezariana...NUUU,am vrut sa simt "pe viu" cum se da nastere unui copil (ce sadica am fost),asa s-a nascut dintotdeaua,eu am teroare de operatii,taieturi,semne...sa nu aud!Hai ca pana nasti iti dau eu ceva lectii de respiratie si curaj...important e sa nu intri in panica si sa respiri regulat tot timpul,chiar si in timpul contractiilor...!Aaaa,mai trebuie sa stii ceva,sa incepi de pe acum,daca alegi sa nasti normal,exercitii pt. intarirea musculaturii perineului,cate 20 de ex. de 2 ori/zi,ca si cum ai opri pipi (scuze) dar sa stii ca-i f. important pt. dilatatie fara probleme...hai ca-ti mai explic daca doresti,nu vreau sa devin cicalitoare !
Cherry,eu acum sunt in CIC pana in iulie cand implineste Mihaita 2 ani,apoi ma intorc la serviciu,ma ocup de calitatea produselor(C.T.C.),intr-o fabrica de confectii,imi place ceea ce fac dar salariul nu este pe masura muncii depuse,se sta in picioare 8-12 ore iar eu am probleme cu spatele de cand il car pe Mihai in brate 4 etaje,ma doare coloana de mor...!Caut sa-mi scimb jobul,problema e ca nu stiu ce se mai cauta acum,ce este de actualitate...de cand stau acasa parca sunt rupta de realitate,nu stiu decat gatit,curatenie,copii...voi stiti mai bine ce mai cauta angajatorii,Jocelyn,am citit ca ai participat la un targ de joburi...poate ma ajuti cu ceva sfaturi,ce cursuri sa fac pt. a-mi schimba profilul?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE