"Noi nu suntem urmasii Romei"
Raspunsuri - Pagina 3
AB spune:
Parerea corespunde in totalitate cu a AneiMaria. Cetit cartulia, dupa ce stiam si cetit partial Densusianu...
No, e in primul rand cartulie de popularizare amuzant scrisa... dar se-nvarte in cercul arian de-nebuneste.. Se pare ca patima europenilor cu existenta unei cultura care le precede pe toate are ceva patologic si obositor de repetitiv.
In fine cu el e randul nostru sa sustinem ca "cetatea Carpatic` face parte din habitatul primitiv al arienilor" . Super romani de romani, daci de daci!
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Victoria spune:
quote:
Originally posted by alinaluchian
Cu placere ! O sa dureze ceva. Sint 10 capitole. Voi trimite 10 mailuri. In total 37.2 MB.
"Dragostea toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata."
Alina, te rog mult, daaca si cand poti, as vrea si eu cartea "Noi nu suntem urmasii Romei" pe mail, la vicky77leo@yahoo.com
iti multumesc din suflet.Cand poti tu si ai timp.
Vic
veni, vidi, Victorie!
Natasa spune:
Eu n-am dat cu pietre in cei care cred in teoria ca noi sintem buricul Europei, dar n-o sa lesin de emotie la o carte superfantezista si nesustinuta decit de multa "gargara". Nu stiu de ce ar trebui sa pun eu ceva in locul teroriilor d-lui Savescu (pot cel mult sa va spun ca exista o carte similara in care un autor albanez sustine aceleasi teorii, dar evident cu albanezii in prim-plan). E ca si cum ar trebui sa pun ceva in locul teroriilor lui Dan Brown si sa dovedesc ca Iisus n-a avut relatii cu Maria Magdalena sau in locul teroriilor lui Vadim- ca romanii sint cei mai si cei mai. Iar titlul de doctor al autorului ma lasa rece, asta nu tine locul dovezilor pe care nu are de unde sa le aduca in sprijinul afirmatiilor sale.
Eu cred ca si Adam a fost dac! Sa indraznim sa privim mai departe, sa nu ne oprim la teoria lui Savescu.
scarmanus spune:
Imi vine sa turbez de ciuda, scrisesem un mesaj ales si bine documentat si mi s-a blocat magaoaia .
Revin maine ca nu am nervi sa reiau in seara asta.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
ocebine spune:
Nu te enerva...calm
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.