Smecherashi de iulie-august 2004 (181)
Raspunsuri - Pagina 8
leeloo2004 spune:
Aha, am inteles acum cum vine treaba cu cabinetul lui Nicole...
Pako, evident nici eu nu sunt mamica de fetitza, insa sa stii ca si Stefan face asa (daca am inteles eu bine care este miscarea...) - adica misca din fundulet stind pe burta (ca sa ma exprim plastic...). Eu sincer nu am bagat in seama asta si nu i-am atras atentia, am presupus ca e pur si simplu o faza, e o miscare inconstienta care ii place lui si l-am lasat in pace sau i-am distras atentia aratindu-i altceva si atunci inceteaza. In baie de asemenea se prinde de "cuc" dar si cu asta l-am lasat in pace considerind ca e doar o faza in autocunoastere...
mitzu - arunca niste inghetata si capsuni (virtuale ca alea nu ingrasa) si la mine...!!!!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Adema spune:
Mimilinca...Praga ai zis?? Te invidieeeez! E superb!! Iti doresc zile frumoase!
Cristalina, eu tot iti tin pumnii si sper sa aud de bine!
De andreea banica mai stiti ceva????
Adema&Codrut
cristalina spune:
Multumesc...:)
Din cauza ca de la inceput a fost indoiala in privinta sarcinii pot spune ca asteptarea m-a cam pregatit sufleteste.
g_ioana, mimilica...pupam vorbaretele...Cred ca sunt niste dulcetze...:)
Mimilica, sa nu uiti sa-mi povestesti de praga si sa-mi zici ce trebuie vizitat...:)
leloo, distractie placuta la botez.
Roxi, unde va duceti ...sau nu v-ati hotarat inca...?!
Pe mine m-a palit foamea aia crancena, as manca intr-una (dar in continuare ma cam dor maselele, nu pot sa mananc "cu toti dintii"...hehehe). Asa ca Mitzule, vreau si io!!!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ina32 spune:
quote:
Originally posted by Mimilinca
altfel, doarme mai mult cu noi si avem deja tot mai putin loc in pat, mai nou doarme pe perna mea deasupra capului, lipita de tablia patului...daca nu am grija o iau de pe noptiera
Lumi&Ilinca
Exact in aceeasi pozitie dorme si Radu. De altfel, Ilinca e reperul nostru, din cate stiu doar ea, Radu si Codrut (Adema) dorm cu parintii...Cand o sa aud ca doarme la ea in patut, singura, incep sa ma ingrijorez
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
carmenp spune:
cristalule, imi pare rau, zi ca "n-a fost sa fie" si luati-o de la capat
aliceee, haioasa poza
liliana, am scapat si io ocazia, drum bun si revedere dulce!
bey, a mea isi baga deshtele-n putza, pe mine acolo sa ma bifati
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by ina32quote:
Originally posted by Mimilinca
altfel, doarme mai mult cu noi si avem deja tot mai putin loc in pat, mai nou doarme pe perna mea deasupra capului, lipita de tablia patului...daca nu am grija o iau de pe noptiera
Lumi&Ilinca
Exact in aceeasi pozitie dorme si Radu. De altfel, Ilinca e reperul nostru, din cate stiu doar ea, Radu si Codrut (Adema) dorm cu parintii...Cand o sa aud ca doarme la ea in patut, singura, incep sa ma ingrijorez
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
Ba s-avem pardon - si Stefan doarme in pat cu noi. Tocmai ce se face 1 an de cind doarme asa... El doarme ingilmuit in tablia patului, iar noi fiecare cu capul pe noptiera lui... Patutzul lui poate fi vizitat pe post de muzeu...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Daaa, biiine, era vorba de muguri de pin - nah, acu, v-am zis ca-s batrina !
Si eu ma intrebam ce mai face Nicole ... acu am inteles !
Noi tot cu mucii, parca azinoapte a dormit oleaca mai bine, sper sa treaca odata !
Monica-cristalina, imi pare rau ca s-a intimplat asa ! Sanatate muulta si tinem pumnii ca data viitoare sa fie ok !
Ueee, vorbiti de inghetata, buuuna-rau de tot, vreau si io, mi-ati facut pofta, ma-c sa imi cumpar o casoleta mare, sa-mi fac damblaua !
Felicia, nu esti singura ! Andrei face idem cind ii spun (il rog) sa nu strice ceva, mai nou a scris cu cheia pe toata mobila si pe usi - noroc ca nu e noua !) ! Ii spun ce spun, se uita in ochii mei si continua linistit dupa cinci secunde ce facea ... uneori se potoleste, dar momentele acestea sint f.rare.
Marcela, super faza cu olita ! Sint invidioasa ...
Sint pe aici ... si va doresc o zi buna in continuare !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
szivarvany spune:
Cristalina -
Giulia doarme in sacul ei, in patul ei ... dar are un mare defect, mai striga cateodata "mamiii, sus-sus" si tre` sa ajung la ea in doo secunde sa o ridic in brate, apoi o pun inapoi si gata. Sunt nopti in care nu se intampla acest lucru ... alte nopti in care se intampla de 3-4 x, alte nopti in care ii ajunge sa-i zic ca sunt acolo si fac nani ... asa ca dorm pe coltar si pe unde apuc, mai ajung si in patul meu, mai rarut ... Dar macar daca ar striga "tatiii"
Daria & Giulia (2004 08 16)