Smecherashi de iulie-august 2004 (181)
Raspunsuri - Pagina 4
kim222 spune:
eu nu gasesc nimic despre orfelinate....
pe mine ma oftica pt ca ei nu stiu absolut nimic despre Romania..nici macar ca exista pe harta..si vad o emisiune din asta...ca cele de bine ..niciodata in US! ...si apoi cred ca ne si mincam copii...in Europa poate -i altfel..aici asa este!
si tocmai am vazut acum citeva zile ca US este pe locul doi la mortalitate infantila in topul celor mai dezvoltate tari...ei bine de ce nu se difuzeaza si astfel de reportaje...??
editez..Gabi exact asta i-am spus si eu sefei..ca nu comnetez pentru ca nu am vazut emisiunea..dar ca este posibil ca imaginile difuzate sa fie vechi sau foarte vechi...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
leeloo2004 spune:
Ma duc spre casa ca m-a luat foamea... Va pup si ne auzim miine!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Liliana, drum bun! Vacanta frumoasa sa aveti.
Ma duc sa trezesc Botoshu'...acu' rupe patu' si noaptea o rupe pe muma-sa de oase!!!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Buna dupaamiaza ... sper sa fie buna !
Afara e o vreme nashpa, iara s-a facut frig, mama ce m-am plictisit de frig si cenusiu, s-a dus naiba si primavara si soarele, bleah !
Iara au inceput pretenii americani cu imagini din orfelinatele din Romanica ? Heheee, nu stiu de ce toot bat apa in piua cu subiectul acesta, ca motive de intristare gasesti la tot pasul in tara asta, nu doar in orfelinate ...probabil acolo le este mai usor sa intre sau au ramas cu aceleasi imagini de acum citiva ani ! Eu am vrut sa lucrez intr-o casa de copii, imediat ce s-a terminat cu vilva revolutiei am vrut sa ma angajez, dar (sa zic din fericire???) nu m-au primit, pe motiv ca nu aveam experienta in domeniu ! La cite se executau acolo, la cite se furau si cite ajutoare primite din afara dispareau in sacosele angajatelor ... poate a fost mai bine ! Sint sigura ca exista si asezaminte de acest gen unde copiii sint bine tratati si ingrijiti, dar ... ma rog, sa nu intram in discutia asta, ca n-are nici un rost !
Olivia, spor la lucru si nu te mai enerva !
Lia, mama, lasa copilul sa isi revina dupa cite medicamente a inghitit ! Cred si eu ca nu are nici un chef de mincare ! Tu cum mai esti ? Ca nu ai spus nimik ...
Vorbiti de sucuri ... eu nu stiu cum sa il fac pe gizmo sa bea apa ... el e cu granini, tedy nu i-am dat ca am citit undeva ceva ce nu mi-a placut !
Roberta, sanatate multa si poate totusi reusesti sa ajungi la nenea doftoru !
Am citit din doi in doi ... ma duc sa mai vad din urma si revin !
Pupi voua tuturor !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Adema spune:
Eu credeam ca nu mai exista orfelinate in Ro! Intelesesem ca toti copiii pleaca in plasament familial...Dar chiar daca exista, parca nu as crede ca se mai executa orori...Oricum, numai cand citesc ce povestiti voi si mi se face pielea gainii...
Liliana, drum bun si zile cat mai calde si frumoase!
La capitolul sucuri, Codrut nu a primit decat fructe proaspat stoarse, in general citrice sau suc de mere si morcovi...Nu am incredere in cele de pe piata...
tuturor
Adema&Codrut
kim222 spune:
Alice..m-am calmat....dar asa sint eu...nu suport..sa mi se vorbesca despre tiganii si orfelinatele din Ro(care au fost intr-adevar o problema...)...cele doua reprezentante de imagine ..gata tac! O dupa- amiaza buna!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Liliana, drum bun, sa ajungeti cu bine in tara si sa petreceti cea mai frumoasa vacanta alaturi de printesa voastra !
Toti copiii pleaca in plasament familial ? Oaaa, ce bine ar fi, eu una nu cred ca este posibil asa ceva ! Cel putin nu inca si nu aici !
Editez - ca nu vazusem raspunsul Oliviei - bada, poti vorbi, de ce nu ? Ca tiganii si orfanii sint si ei ai nostri si din pacate ne-au facut o imagine rea peste tot ... acum noi toti stim ca vina este a autoritatilor romane care nu sint capabile sa faca fata situatiei, dar si nesimtirea unor indivizi este suuupermare, asa ca este cam ca un cerc vicios ! Imi aduc aminte de vorbele unei tipe care lucra la o agentie de turism pe vremea cind io eram la Teatrul Evreiesc si ele sunau cam asa : "io nu sint antisemita, dar pe cuvint de onoare ca uneori simt ca devin la cite patesc cu oamenii acestia !"
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Alice...eu nu eram rasista ..dar am devenit:))) Fata de tigani ...si aici fata de mexicani si fata de negri....nu-i suport...sint nesimtiti, lenesi...de nu am cuvinte..,prosti (ca s-a terminat materialul genetic la ei..cum spune sotu') fara pereche...nu toti ..dar 80%....si cum zic ei trouble makers...
alice2004 spune:
Acu e posibil sa imi iau o remorca de rosii in cap, dar eu negri si mexicani nu cunosc, insa tigani daaaaaaaaa ! Si subscriu la cele spuse de tine,Olivia ! Doar ca as mai micsora procentul respectiv ... oleaca ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Calitatile insiruite se refereau la negrii si mexicani...hi,hi..dar cred ca ai dreptate se aplica si la ai nostrii :))))...nu m-am gindit la asta!
Ati baut apa suficienta astazi?