Smecherashi de iulie-august 2004 (181)
Raspunsuri - Pagina 3
pako spune:
Daria, daaa...io stiam ca Giulia ta e devoratooare de tedy...d-aia am si intrebat:)
Andrea, mercic pentru pontul cu bagat in lapte lactuloza...nu-mi trecea prin minte...numai sa-l bea ca asa devine cam dulce...incerc.
Acuma, tedy asta il dau pe stomacul gol sau in timpul zilei?
corianai spune:
Pupam trupa!
Ma bucur ca va place ce fain e la noi la Hawaii
Era sa-i rup mana lui Iia (cum bine isi zice ea) azi in magazin. Eu vroiam sa casc okii la neste asternuturi din satin fruuuumoaseee, Iia tinea mortis sa iasa afara... ea a smucit de mana, eu am tinut-o bine-bine si am simtit ca a facut poc articulatia. S-a pus Iia pe urlat, eu ma simteam ingrozitor de vinovata, asa ca le-am lasat de cearceafuri si am mers la o terasa sa papam... sper sa nu fi patit nimic totusi, desi mi-a aratat manuta aia vreo jumate de ora si mi-a tot dat-o sa pup sa-i treaca.
Iia nu bea decat apa, nici nu am insistat cu sucurile ce-i drept. Si mai nou e fan supe, toarna jumate pe ea, dar nu se lasa pana nu termina tot din castron.
szivarvany spune:
Feli - io fac asa: daca ziua precedenta nu s-a intamplat nika, dimineata cum deschide ochii ii arat sticla si tare se bucura sa ma vada Dar functioneaza la orice ora la noi.
Noi papam 1 banana seara la 19,00, daca nu, iese scandal, merge la frigi si se pune pe zbierat, chiar daca inainte a papat kiwi sau alt fruct. Iar dimineata avem iaurt cu bagheta (3 x / saptamana) sau orez cu lapte sau sandwich (margarina/cascaval) si-i pun intr-o canita de-a noastra de cafea lapte cu 1/4 lingurita Nesquick, arata smechera , parca ar bea cafeluta si ea
Seara insa ... laptele cu cereal nu prea mai merge, abia baga 150 ml ... asa consumam 350 ml lapte + alte lactate / zi. Cerealele se rontaie din obiectele bucataresti de jucarie
Si mai papam ciorba/supa in fiecare zi (mai putin sambata, ca sambata bagam pasteee) + de 2 x ompleta + vineri cremvusti, in rest, ce este, dar nu foarte multa carne si nici peste ...
Categoria dulciuri: Dots
Nu ma intrebati ce ma apuca` de vi-am scris despre meniu, dar poate scrieti si voi, parca al nostru este saracacios ...
Si daca tot m`a apucat contabilizarea ... avem tot 8 dinti + 4 masele ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
...este 6 dimineata...si deja m-am enrevat..nici nu ma asezasem bine ca vine repede sefa sa-mi spuna ce emisiune horror a vazut ea..la Tv national..cu orfelinatele din Ro..cu copii care la 17 ani erau scheleti ambulanti....ce m-am enervat! Ce-or fi aratat astia???
Ma duc sa-mi bag cafeau pe vena
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
cristalina spune:
Daria, ala e saracacios?!
dimineata-300ml lapte cu 2 masuri de cereale
10-bana, mar cu biscuiti si suc de portocale
14 supa chioara si piure legume +carne pui/ou
18 iaurt
seara=300 ml lapte cu 4 masuri de cereale
si apa...:)
Zilnic si in fiecare zi...
Eu sunt foarte multumita ca mananca...nu ma iau de viata ei...Nimic din ce vede ca mancam noi nu e curioasa sa bage in gura.
Cateodata face kk mai tare si atunci ii pun la blender in loc de mar para. Asta de obicei rezolva problema.
Olivia, au scris toate ziarele din america "romania aknowledges children care problems" sau asa ceva...Dadura din oorfelinatele romanesti. Astia de la televiziunile romanesti au reluat.
Nu apucai sa vad, deseara nii atat nu apus, sa ne povestesti si noua ....
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Ce putin ati scris...de la vreme
Irina si eu zic la fel..lasa sperietorile..
Cristalule...fara dureri!
Daria ..voi sinteti devoratoare de fructe!
Roxi...gata m-am hotarit te las sa pleci in vacanta..
Roberta ...sanatate...
Liliana drum bun...
Gabi petrecere frumoasa la botez...
Andrea sa fie fara muci si ..sanatate bunicii!
De Carolina ce mai stiti?
Luca si-a intilnit si cea de-a doua strabunica!
Va las ma duc sa-mi termin repede treaba..ca-mi sta pe creier
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
corianai spune:
Da, si mie pe asta mi-au cazut azi dimineata ochii in ziarul local... copiii din orfelinatele din Ro, legati da pat, adolescenti care par de 3-4 ani, etc... noroc ca nu ma mai ating de la o vreme chestiile astea, de cand am hotarat sa o pun in cui cu mandria nationala... stiu ca nu suna bine, dar... prin comparatie incepi sa-ti dai seama ca nu prea ai cu ce te mandri de fapt. poate in viitor sa se mai indrepte ceva...
philip spune:
liliana, drum bun, un concediu minunat, sa te bucuri de cele mai frumoase zile alaturi de printesuca ta si sa-i dai multi pupi de la noi. nu mai stiu cand te intorci, iti vei petrece si ziua de nastere acolo? daca da, vreau sa iti urez si la multi ani fericiti si linistiti si bafta mamei tale la ambasada. sper sa mai intri pe aici si din ro.
philip&andreea
copilasi dragalasi
leeloo2004 spune:
Stirea cu orfelinatele am vazut-o si eu aseara - o organizatie de monitorizare americana a dat publicitatii raportul despre copii cu handicap din Rom si cum sunt ei tratati. Imaginile prezentate erau intr-adevar socante - dar sincera sa fiu nu stiu care este adevarul pentru ca televiziunile de la noi au prezentat si imagini care cica sunt de acum, din 2006, din aceleasi orfelinate filmate de comisia americana, precum si interviuri cu asistentii sociali de acolo si astea erau/aratau cu totul altfel... Imi dau insa seama cam cum suna asta in afara...mai ales ca imaginile prezentate de ei mi-au amintit de imaginile socante filmate dupa revolutie in orfelinate precum cel de la Cighid...si asta si sustineau cei de la Asistenta sociala, ca imaginile au fost filmate imediat dupa revolutie si ca nu sunt de acum...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Mai, cind va aud cu sucurile... Stefan nu bea neam de suc (i-am facut si am si cumparat din comert de toate cele...), decit cite o gurita, din paharele noastre, atunci cind ne vede pe noi, altfel bea doar apa si nici aia nu in cantitati prea mari - cred ca seamana cu mine...Acum de la o vreme nu mai vrea nici laptele de seara, asa ca maninca cite o felie de piine cu un mezel, brinza sau pate de ficat. Prin urmare ne-a ramas o singura masa la biberon, dimineata si atunci bea 250 ml.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.