Bebelusi de iulie-august 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 5

gesi spune:
 Am gasit si modalitatea de a prinde povestea lui Mario(Simonaci) in carte. Si inca o surpriza pentru voi. Dar daca e surpriza nu se spune! Decat dupa ce scot cartea!
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
 De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 

gesi spune:
 Si mi-a venit o alta idee. Stiti acele "prostioare" pe care le spun copilasi in inocenta lor? De genul(si o citez aici pe nepotica mea):
"Sa-mi faca mami un fratior sau o fratioara!"
sau
"M-a inscris mama la dansuri, dar vreau sa ma descrie ca nu-mi place!"
sau (scuze!)
"Fac kk tare si s-a ocupat in fund!"
Sper sa zica si Alexandra cateva ca sa scriu un capitol cu ele. Fara alte comentarii. 

lulu75 spune:
 Buna!
In primul rand LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
Ce ne facem cu ploaia asta, ca eu una m-am saturat. Oare mai exista vreun anotimp in care sa fie cald? Ca vad ca e numai frig si ploaie.
Luminita si 
 Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei 

lulu75 spune:
 Pe 10 august plec cu Andrei in Franta. Matusa mea are o casa pe malul oceanului si ne-a invitat la ea. Ea si sotul vin in tara in acesta vara si m-a sunat azi ca se intorc pe 10 august in Franta si sa ne intoarcem impreuna. Asa ca Andrei aniverseaza primul anisor in tari straine 
. Cred ca o pun pe matusa sa ii taie motul acolo ca sa il pot tunde apoi. O sa stam 2 - 3 luni. Deabia astept pt ca nu am mai avut o vacanta de foarte multa vreme. Cred ca sunt vreo 3 ani...
Asa ca mai primesc si vesti bune 
.
Luminita si 
 Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei 

andatudor spune:
 Fetelor ziceti-mi si mie repede cum se numeste solutia aia de la farmacie impotriva deshidratarii ??? Andrei are febra 39 cu 1 si tot nu-i scade si nici nu vrea sa manance si sa bea nimic!

brianamica spune:
 Andatudor, eu sunt pe aici dar sincer nu stiu. Insa am o intrebare, de ce crezi tu ca este deshidratat ?
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Dianami spune:
 Anda, ia saruri pt. rehidratare orala de la Humana, parca Electrolyt se cheama. Oricum, stie farmacista.
Daca nu-i scade febra cu antitermic, fa-i impachetari in cearsafuri ude si stoarse.
Cand se incalzeste cearsaful, il schimbi cu altul.
Dupa 3 impachetari, temperatura scade cu 1 grad.
Nu intra in panica, te va simti Andrei si se va agita si mai rau.
Mai incearca si apa simpla, nu-l forta sa manance.
Daca nu-i scade deloc febra, dupa antitermic si impachetari, suna medicul.
Pupici si sanatate!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

gesi spune:
 Supozitor cu novocalmin sau cel mai bine, ca da rezultate imediat, cinci-opt picaturi de algocalmin fiole. In functie de cat este copilul de grasut. Eu ii dau 5 ca alexa are 8 si un pic.
E bine sa-i dai lichide intradevar, dar important e sa-i scazi febra.
Impachetari cum ti s-a mai spus si bai cu un grad mai scazut decat are copilul. 

andatudor spune:
 Briana-nu cred ca este deocamdata ,dar va fi cu siguranta,pt. ca atunci cand ai febra trebuie sa te hidratezi constant ,altfel dai in febra de sete!
Diana-iti multumesc mult de tot
,acum fug sa iau ! Mi-e frica de deshidratarea asta.Oricum azi toata ziua a mancat /baut cam asa:7-100 ml lapte
10-180 gr de fructe +urda
13.30-150ml iaurt
15- 70 ml ceai
Deci nu mi se pare ca are suficiente lichide in corp.Oricum am luat legatura si cu dr. mi-a zis si de impachetari si tot tacamul dar am uitat sa intreb de solutia asta.
Inca o data va multumesc

Giana spune:
 Anda,fa impachetari asa cum a zis si Diana si daca tot nu scade..fuga la urgenta.Ca eu stiu ce-am patit cu convulsia...Nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce spaima am trecut.
Pupam pe Teo cazator
 Ehee ce sa facem...?Se mai intampla.Bine,nici mie nu mi se pare normal sa se supere sotul.Si mie mi s-a intamplat la fel sa cada "sub nasul meu" cum s-ar zice dar nu mi s-a reprosat nimik,Doamne fereste.Eu sunt aia care caut un vinovat dar ma abtin ca nu-i frumos![]()
Anis,sper sa nu fie nimik serios cu Ingrid.Sa treaca repede cu Vit.C
  Tu ii dai si propolis???Cum i-l dai?
Dani de ieri a terminat tratamentul cu antibiotic (Ospamox) dar acum a inceput sa tuseasca..Nu des.cand si cand,dar...Am fost cu el alaltaieri la control si a zis ca e ok sa nu mai continuam.Oare are acum altceva?Sau face parte din "refacere"???
Monica-Elena,multa sanatate puiului bolnavior!Sper sa treaca repede ca si noi am trecut prin asa ceva si stim ce rau e.Numai ca Dani si varsa fff mult de ziceam ca o iau razna!!!Multi pupici si sanatate!
GeorGiana
 de 
 Dani                 POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine