Scandinavii stiu DC... (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

liris, !!! Felicitari pentru baietel...trebuie sa va ginditi la nume, de-acum!!!

Multumesc de pareri, sa stiti ca ccc conteaza

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Bravo liris!!! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si fara probleme iti doresc! Hai c-o sa fie bine, ai sa vezi.

Tiii, ce veste buna pe ziua de azi! Musai sa bem...

Poienari de prin toate colturile lumii, adunarea! Care esti din/prin Bucuresti joi, 25 mai pe la 5 trecute fix (sau alta ora care vreti voi) ne intilnim cu familia Gepetu (Gepeta mama, Gepetu tatal si Gepetzica ). Cea mai potrivita locatie ni se pare (mie si Sabinei) Cismigiul, de preferinta o terasa ceva, ca tre' sa bem, nu?.... Care are alta sugestie, rogu-va sa va exprimati liber.
Deci, care veniti? Si daca veniti, luati si odraslele?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Liris, Uraaaaaaaaa!!!

Si eu am copil de septembrie, e super fain, o sa vezi!!!
ce veste grozava!!!!

Copii..eu acuma mi-am dat seama....toarta sapt viit e festivalu ala de muzica contemporana..si inca n-am programul....si daca taman joi e ceva interesant? sau mai rau...ceva la care tre sa fiu vazuta????

:(((

eu zic sa iau programul si dupa aia sa mai vorb.
oof.

:((.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Liris, felicitari!!!!!!

In calitate de cititor al topicului, trebuie sa-ti marturisesc ccc ca am fost cumplit de impresionata, de-a dreptul tulburata atunci, cind ai avut necazurile acelea....Asa ca acum ma bucur din toata inima! Sarcina usoara!!!!!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Aici ploua, ploua, ploua...de nu se mai termina...
'na seara, poiana!

Albioara, am uitat sa iti zic La multi ani! pentru minunica Lorelei. Chiar ca este un cadou minunat pentru ziua mamei! Ce a primit printesa cadou?

Vik, esti mortala cu propunerile pentru calendar.

Alyssa, felicitari pentru masina si pentru fetitele cu noile 'rotite', cum se descurca acum cu ele? Citeodata imi vine si mie sa ma urc pe role ca sa merg mai repede, dar din pacate au ramas in tara...

Rayu, Carmen, e carti ati citit voi pentru educarea copilului? As vrea sa cumpar drept cadou o carticica de genul asta si nu stiu ce. Help!

Vin si eu la Partyvisionul scandinav...Cind e? Simbata seara?

Lil, sa nu te superi pe mine....Camera asta imi inspira sufocare si migrena (poate de la prea mult zen japonez). Nu mi se pare un stil unitar, desi se numeste retro (vasele de ceramica numai retro nu par), nu pot fi de acord decit cu 'mixul' din titlu...adica amestecate, nene....Peretii cu podeaua, cu perna si statueta de pe masa si cu vasele de ceramica....wooow ce mix! Ca sa-mi usurez retina, as scoate din cadru masuta cu paharul, vasele de ceramica si statueta, as muta farfuria albastra pe masa din fata canapelei si as vopsi peretele in bej....si poate as schimba si perna...Gata, am facut varza camera, scuze!

Liris, sa fie intr-un ceas bun. O ce veste buuuuna, sarcina usoara!

Si mie mi-e dor de Adelutzdragutz, Itsme, Extremica...

Va pup si mai vin!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

liriso, felicitari! si nici o problema, de data asta

citisem io despre asta, pe la constanta, acum cateva luni, da' am zis ca poate am inteles io gresit, ca de ceva timp incoace, tot in diagonala citesc pe forumul asta.

rayu, pai bretoane, carlionti si nailoane tre sa si inspire camera aia. parca e din revistele de arhitectura ale lu tata socru(reviste din 60-70, sa ne intelegem).

lil', prima impresie a mea, vazand poza, a fost de caleidoscop: toate culorile alea si formele rotunjite - pe perete, vazele, paharul, piciorul lampadarului.
senzatia de rotire a fost anulata brusc de desenul covorului si liniile drepte ale canapelei.
probabil ca ar prinde la tineret, babei de mine nu place ce vede acolo.

... si daca nu exista nici 5% rosu acolo, dijaba

la design interior e ca la haine? la fiecare 30 de ani se poarta exact acelasi lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ia uite aici, gagici suedeze

http://www.icr.ro/romana/suedia.html

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Liris felicitari,sarcina usoara si un baietel sanatos sa-ti dea Domnul!

si eu va citesc constant si stiu prin ce ai trecut data trecuta,iar acum chiar am fost surprinsa sa vad ca esti gravidutza,pt ca nu am citit nicaieri pe forum despre asta

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

liris gata ai dat vestea io stiam copii, dar n-am avut voie sa spui...
lilanda, si eu ca si irimell, nu-s de ce dar sunt adepta purismului ca sa zic asa in decoratiuni interioare, totul sa fie luminos, aerisit, multe culori naturale(ceva a la japonezi, fara multa mobila, ar fi perfect, si cu verde, alb si bej) sau invers, hi-fi, cu inox, sticla, piele, futurist...sau chiar asa cum am eu negru, alb si rosu mult...acu nah, stii si tu de gustibus
rayu dar la copil tipator ce recomanzi, tare mult as vrea sa stiu, are niste chiuituri fii mea in ea, of, of ...m-a terminat cu auzul si eu chiar o ignor daca tipa, dar pana acu n-am descoperit la ce anume ar reactiona civilizat.
arborel vai cat de tare e faza cu ciocanitul, cred ca o sa aplic si eu mai incolo, acu n-am cu cine ma intelege.
mey si la noi veni vremea asa mai racoroasa, eu sincer m-am invatat asa mai la racoare, e chiar

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Helau cupii si buna ziua!

Fetili, mersi mult de urari, sa va traiasca si ai vostri bobocei si voi impreuna cu ei!

Liris, felicitari si bebe sanatos! Balantza e zodie super!

Lilanda, uite acilea parerea mea apropos de poza: io nu mi-as pune asa ceva in casa in primul rand, io am copilarit cu mobile din astea anii 70 deci inchise la culoare si care in camere de bloc faceau camera intunecoasa si monotona in gen. , deci pass la capitol meubles; pe perete se pare a fi tapet care la fel imi da vertij ca de altfel si linoleul (asta pare a fi pe jos); de picioarele mesei mai bine nu pomenim cu toate ca si pe-acilea gasesti unele mese cu cadru de metal si deci suport similar; io in astfel de environment am senzatia ca nu poci respira. Ce vreau io sa zic pana se trezeste cineva sa-mi arunce vuitoane sau alte asemenea pe scafarlie: De gustibus non est disputandum.

Sa aveti o zi de vis

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput