Scandinavii stiu DC... (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Io zic ca asta merge de maxima zilei

quote:
Originally posted by xenocid

(...) ajunse Xenocid unitatea de masura a mantuirii (...)

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

www.gandul.info/2006-05-17/economic/noile_taxe" target="_blank">cica din 2007 in romania vor creste taxele pe lux

un exemplu
cineva care are o luntre sau o barca fara motor (ce lux, nenicule!)
va plati impozit 13 lei, in loc de 11.

la masini inteleg, poluare chimica, fonica, uzura soselelor etc
da' pescarul ala amarat de ce mai plateste impozit pe barca? ar trebui sa primeasca bani, ca oxigeneaza apa baltilor, dand la rame

asa cevaaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

Io zic ca asta merge de maxima zilei
quote:
Originally posted by xenocid

(...) ajunse Xenocid unitatea de masura a mantuirii (...)

Unde se cita el insusi singurel ???
Va multumesc de opinii...amu' tre' s-o iau prin eliminare; adica cine n-ar locui intr-o camera ca aia!!!!
No si daca tot facui reasearch la greu ieri, va spui (ca parca Rayu era interesata), de anul viitor se poarta moda anilor '50: fuste largi (bell style), talie subliniata, jupoane (petticoats) si volane pe dedesubt - poate si pe deasupra, materiale semipretioase (de genul broderi anglaise), imi plaaace, ce mai
Sabina, chiar asa - tu ce vesti mai despre lucrarea ta??? Si vezi, nu lipsii daca-i rost sa fii vazuta :-))
Si chiar asa...adeluctza pe unde-o fi???
Va pupez...mai viu

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata scandinavi!Liris mii de felicitari! O sarcina usoara si lasa grijile deoparte Vreme nemteasca p'aici, ploua in draci, gata s-a dus de tot canicula aia de ma facea sa-mi para rau ca mi-am luat biletele pt spania.O zi buna la totiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tocmai am primit un tel azi dimineata, deci a fost un sg premiu si eu am iesit bineinteles a doua, la 10 sutimi
la inceput am crezut ca ala face misto de mine si ca asa le zice la toti, dar am primit si instiintarea oficiala dupa ai:((((((((
si ma simt ca up;timu kakat, ala de-a luat premiu e cica baiat bun, asa pe la 40 si de ani de ani ,stabilit de mult in........Suedia:)
si io ma simt naspa rau de tot.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Sabina despre ce-i vorba ca nu inteleg.Ai dat vreun concurs,ceva??

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

da, Idora, am participar la un concurs de compozitie,unde pe langa permiu(unu singur era) ar fi trebuit sa se cante lucrarile mai rasarite...da nu se va mai va=canta decat cea premiata si de aia ma oftic de mor, ca de 2 ani n-am mai avut nici un concert, ca deh...daca am stat cu sofia acasa am fost declarata inapta pe piata ;((((((((((((((

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Si crezi ca ala stabilit in Suedia(deja fac alergie numai cand aud de tara)merita mai mult??
Imi pare rau ca s-a intamplat asa, lasa ca o sa vina si vremuri mai bune
Apropo,ca veni vorba de muzica simfonica,nu vreau sa ma lauddar sunt o descendenta de-a lui Wagner din partea tatalui(pe bunica,de fata o chema tot Wagner)si spre rusinea mea, mai mult decat marsul ala care se canta atunci cand te casatoresti, nu stiu altceva din ce-a compus.Mi-as cauta neamurile, dar habar n-am cum sa dau de ele.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Idora, cauta arborele genelogic al familei Wagner, tre sa exista.
Sau du-te pana la bayreuth sa le faci o vizita:D

mai, nu stiu acuma , o sa ma duc duminica dimineata la concert si o sa vad cum e piesa suedezului, poate e f buna.
Oricum, pe mine nu ma oftica faza cu premiul, ci ca nu se canta piesa mea:((((((((((((

Mergi la inceput

M-am uitat mai demult pe internet, am incercat sa caut arborele genealogic dar nu stiu toate datele de nastere,e mult de lucru si mai greu,asa ca n-am reusit sa fac nimic si am lasat-o balta dar tot sunt curioasa sa-mi vad neamurileDaca macar taica-meu ar fi fost mai interesat,era bine.Oricum pe vremea comunistilor era greu sa faci asa ceva.Bunica mea a murit de vreo 8 ani asa ca slabe sperante si prea multa cautare.
Sa-mi zici si mie cum a fost piesa "suedezului"

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput