Scandinavii stiu DC... (115)
Raspunsuri - Pagina 13
vikinga spune:
Ce Erovisioane io mi-am luat bilet la Madonna! da de data asta mi-am luat bilet din ala de stat in picioare sa ma zbintui si io in voie, ca pe scaun stau astia ca la armata nici din sprincene nu poti daAlbita la multi ani pt printesa!!!Alyssa sa stapinesti masina si sa ma plimbi si pe mine o tura si atunci o inecam in sampanieVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
iren spune:
Hai sa va zic cc cit de solidar e Bogdanelu cu Julia
Asta seara la masa- io-i mai pun pe scaunele lor la tv, ca au desene in timpu ala, da, shtiu, nu-i normal, da am linishte oarecum - deci pe scaune, au ajuns la final, mai aveau numa laptele de baut, shiJuli scoate tava ei, Bogdanelu la fel, Juli-i jos, el la fel, shi tot asha, timp in care mie-mi vin piticii shi ma rastesc la domnishor: mah, ce tot o imitzi pe Juli, daca ea maninca un kk, maninci shi tu?? la care el devine serios, se gindeshte profund citeva secunde shi zice hotarit: Da!
Ce sa mai zic?...
uitai: care shtitzi in Bucureshti pe cineva care inkiriaza o camera cu acces la ce trebuie shi la un pretz decent, datzi-mi de shtire, pliz.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Idora spune:
Albitza, LA MULTI ANI fetitei tale dragalase
Alyssa,sa stapanesti masina multi ani de-acum incolo fara reparatii
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
lilanda spune:
Buna dimineata :-)))
Gata...s-o dus canicula, vremea kk-cioasa o revenit, la fel ca si pasaricile la etaj ; am inceput primul proiect de sfirsit de an (care dureaza 4 saptamini), martea viitoare am examenul final la limba mamii ei de daneza, aseara mi s-o scurtcircuitat aragazul...asa ca nu-mi ramine decit
Alyssa, ture bune cu achizitia S-o stapinesti sanatoasa si sa te tina cit vrei tu!!! :-))
Pegasis, tie iti urez multa rabdare si sa faci fata cupilului destept
vik, daca nu se grabesc atit de tare baietii cu calendaru' cela, io ma ofer gratis cu prelucrarea poznelor; scot ce nu trebe, pun ce trebe...ete-asa, sa fie toata lumea multumita!!!
doruletz, esti pe locuri, esti gataaa??? Succes la pregatiri si ....drum bun, daca nu mai apuci sa intri pe-acilea pina pleci.
Asaaa...si acu' sa fac un mic sondaj!! Ia uitati-va la interiorul asta si spuneti-mi, va rog, ce va sugereaza (mentionez ca mobila este noua produsa de firma olandeza Pol's Potten...nu stiu care-s preturile, dar banuiesc ca maaari). Va ramin datoare...anticipat
PS..bre iren, o fi crezut bogdanelu' ca vorbesti de rahatu' ala turcesc :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Lilanda..nu intelg, in afara de atmosfera de anii 70(asa din cea-m vazut in filme) ce ar trebui sa am in vedere?
oricum, la prima vedre nu intelgeam albastrul de la vaze..si dupa aia m-am uitat mai bine la podea si l-am inteles.
Superbe pozele de pe plaja cu Ilie;-)
Ai grija doar ca Niels a scos orizontul cat de cat drept;-) sa incerci si tu data viitoare si o sa fie si mai si.
Pupi la toti.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Lilanda..nu intelg, in afara de atmosfera de anii 70(asa din cea-m vazut in filme) ce ar trebui sa am in vedere?
Pai, de exemplu, cum ai caracteriza atmosfera?? Ca feeling, mood...Ce fel de oameni crezi ca si-ar decora casa, acum-in prezent, in stilul anilor 60-70??? (sint foooarte interesata sa aud cit mai multe pareri personale)
Si nu te lega de orizontu' meu ca...era in miscare!!! (ori io ori subiectii...una ii facuta chiar din masina rulind pe shusha!!!)
PS. cred ca am sa pun poza si la arte ...ca sa am mai multe opinii
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
aha.
pai mi se pare ca e genul de interior care se potriveste unui anumit gen de intelectuali , care nu-si petrec neaprat mult timp acasa....
sau genu de burghezi care dau petreceri.
Asta la prima vedere.
hai ca ma mai gandesc
#
pupi.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
neatza!
Chiul chiul chiul!!!Aveam o sedinta care s-a aminat,asa ca fac ceea ce-i sta bine romanului:chiulesc:))
Albitza,am uitat sa felicit si eu dulceata ta de Lorelei fetitz cirliontat!!sa va bucurati de ea mai!!
Lilutza vremea de kakat e si in Suedia,nu degeaba sintem vecine de tara:))Cit despre decoratiuni!La o emisiune suedeza de re-decprari de apartamente,am vazut de multe ori ceva similar cu poza ta,sa stii ca e destul de obisnuit p'aci!In general,cei care picau pe spate in extaz erau fie cupluri tinere,fara cupii,fie cite un single mascul,tot tinerel,care pica in kur de bucurie si zicea ca e foarte cool stilul!Personal,eu nu ma topesc:parca imi aduce aminte de bretoane tapate si rochii de nylon,nu-sh de ce:))
Irenule,copilasii sint totali,vezi d'aia e bine sa se aiba ca fratii!
Pegasule,bine de tot faza cu Ana,aia cu "mami,da nu e nimeni la mine in cap.Arborik,se pare ca metodele mele si ale tale nu merg pe dragutza de Ana,pe care baidauei o cunosc personal si consider ca e adorabila!!!!!
Si sa nu uit:ce ma oftic,vreau si io la Madonna!!Cind era tinara si like a virgin nu-mi placea ,da acu la batirnete e mortala,si scoate fata o muzica....Vikule,s-o pupi din partea mea
Si sa mai zic ca mi-e dor de lena,de tatalutoma,de doruletu,de Adeluci,de Mara(cum o fi baietelul???),de toata lumea mi-e dor de fapt,si de itsme in draci,nu asa:)))
Va pupez pe obrajori!
vikinga spune:
Lil eu zic ca s-ar potrivi stilul unui apartament eventual micut sau mediu, nu pt o casa cu camere spatioase. Pretabil pt un cuplu in jur la 30 de ani, fara copii. Genul oamenilor ocupati, cu un job de birou, emancipati dar discreti ce perefera acasa o simplitate si o ordine asa cu un stil aparte. Pt oameni nordici, mai putin temperamentali ori pt europenii sau americanii care vor ceva altfel.Rayou concertul e tocmai pe 20 august, da biletele se dau ca piinea calda. Cred ca turul ei cuprinde si Suedia, de Danemarca stiu sigur. O sa fie super si mie-mi place mult mai mult acum decit in tineretile ei.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
liris spune:
Hola gente!
am tot stat sa fiu sigura, inainte de a va anunta fericitul si mult asteptatul eveniment. io y mi marido vom fi parintii unui baietel (se pare) undeva in a doua jumatate a lui septembrie (cu exactitate DPN 26 sept). ma rog la Dumnezeu ca de data asta sa fie bine.
v-am cetit, am si scris uneori, keep going , be happy!