Bebelusi de sept-oct 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
Tonnia spune:
N-am incercat dar am auzit ca e f.bun, acum de abia maine dimineata pot sa mai iau, am luat acum o gramada de chestii, sa vedem ce iese.
Hildegard spune:
Tonnia, te rog sa-ti cumperi Karvol daca n-ai. Desfunda tot. Il piciri in batista si legi de pat dar sa nu ajunga bebeul la ea.
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
ege spune:
waw,ioana,ti-ai adus aminte de dintisorii nostrii??
aaa am uitat sa va zic ca in bulgaria am facut poze retro.adica sotzul s-a imbracat in pirat ,pe mine m-au imbracat cu o rochie neagra cu palarie,manusii..si ege cu o rokitza si palarie.super pozele.dar a costat si cam mult dar potr s a zic ca e singura noastra amintire din bulgaria.o poza 30$.o sa mearga maine cumnatamea in bulg si o sa ne ia ea pozele si promit ca o sa le scanez si o sa le pun in album.dar daca vretzi sa o vedetzi pe ege cum era imbracata puterti sa va uitatzi in albumul de 7-8 luni.
marlena,felicitari pt dintisori.
eu stiu ca caninii ies pe la 1 an si ceva.
mai sunt fete care alapteaza si nu le vine c.m??imi e si frica sa nu raman 
va doresc o noapte linistita!!!![]()
![]()
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Hildegard spune:
Ege - si eu alaptez.
Mie o luna imi vine una nu.....nu stiu ce e asta? probabil ca e de la alaptat. La altele nu le vine deloc. Cica depinde de femeie.
Oare cum e normal?
Carmi spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
fi si asta?!
Carmi, e mortal Fabiano, zici ca e mafiot!
Antonia
...pai e fiu de...sicilian
Antonia, cand a avut Fabiano bronsita, dr. mi-a spus sa-i pun o perna sub saltea, sa stea putin ridicat, ca-l ajuta la respiratie. Incearca si asa, iar picaturile de karvol i le poti pune si pe hainute.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Hildegard spune:
Am uitat sa zic ca Stefan azi a fost agitat de numa si n-a papat mai deloc.....saliveaza iarasi si il mananca gingia de sus ca se tot freaca cu jucarelele acolo. O fi dintii de sus!
jadi spune:
Sunteti pe chat ca nu va vad pe aici si e si capitolul pe pagina 2, rusineeeeeee!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Nici macar pe chat nu sunteti, va culcati copii atunci.
Eu am scos copilul azi circa juma de ora ca nu iesise deloc cu ploaia asta drept pentru care a tipat si a vorbit ca si-a iritat iar gatul astfel nu explic de ce nu vrea lapte iarasi... a papat 120 si e culcat fara sa miste in pat, astept sa se trezeasca in maxim o ora sa ii dau restul de lapte.
Bine ati venit Adriana si Krystyna si sa va creasca copii mari si frumosi!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75645" target="_blank">aici
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005