Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Helllo, hello iaca mai apar si eu.
La capitolul pregatiri nu prea mai am cu ce sa ma laud. Inca suntem in lupte crancene cu numarul de invitati.
Rochita mamei e aproape gata. Am fost la proba cu dansa si mi-a placut mult.

Nana parca tu intrebasei de rochita mea de civila. Daca nu ai fost tu, imi cer scuze.
Rochita mi-am ales-o de pe net inainte de expozitii de la WhiteLady. Asta a fost cea care mi-a placut cel mai mult de pe site-ul lor.
Cand a fost expozitia de la Casa Poporului au adus-o si am cumparat-o de acolo. A fost chestie de pura bafta pt. ca nu aveau decat un singur exemplar din fiecare model adus asa ca...s-a nimerit sa-mi vina.
Culmea, aveau si rochii care nu erau prezentate pe site prin urmare am mai achizitionat una pt. ca nu m-am putut hotara.
Era sa uit pretul...a costat 4,5 mil.

Cam asta e, sper ca ti-am fost de folos (am auzit ca acum au venit si in BUcuresti cei de la WhiteLady).

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

Ce zi frumoasa pentru nunta!Sa fiti fericite langa sotii vostri.
Am ajuns si eu din oras. Mi-am luat pantofi, bijuterii, voal, cosulet pentru cocarde. A, si ieri am primit inelul cel nou de la iubit.Acum pot sa plec linistita la timisoara.Mai am sa-mi cumpar pt cununia civila, dar stiu ca ma duc la madame si imi aleg ceva, asa ca stau linistita.Mi-am facut ieri si programare la coafor, am vorbit si cu machioza.
Vreau si eu o zi asa frumoasa la nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

tehereea,dar tu cand ai nunta? vad ca te-ai pregatit nu gluma. dar tu ai primit de la viitorul sot inelul de logodna ca nu am inteles ce inel,sau asa iti mai daruieste el tie?

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

ne-am intors si noi din plimbari prin magazine, dar n-am fost productivi deloc. Tot ce am reusit sa facem a fost sa ne luam verighetele-au iesit exact asa cum era si modelul, deci n-am avut parte de surprize, ne plac, suntem foarte incantati de ele si..de faptul ca macar pe astea putem sa le taiem de pe lista. Si si-a mai luat el un costum care are o destinatie nesigura: in sensul ca, poate asta va fi folosit la cununie, si cel mai sigur ulterior la servici. Cat despre costum de ginere, nici pomeneala! Evident, manecile prea scurte, daca sunt bune manecile, mai intra unul in el ca e sacoul prea mare, daca-i sacoul mai mic atunci nu mai sunt buni pantalonii si tot asa. Krelia, sounds familiar?
Dar, perseveram ca tb sa se imbrace si mirele in ceva, nu?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

CASA DE PIATRA! pentru toate miresicile acestui week-end!
LeiLa, iulissa si Ursoaica - petrecere frumoasa, sa va iasa toate asa cum ati planificat si cum v-ati dorit

dyanna_s , vickyfilip - mii de scuze daca mi-ati mai zis, iar eu n-am percutat!

dya - iti vand un pont , pe care mi l-a zis si mie o tanti - noi, pt manoshii nostri, tb sa cautam sacou masura 50 (un ex.) cu 1 (1 asta e pt astia cu maneci pana-n china ) si cica nu din astea drepte, care vin ca sacu', ci putin cambrate.....acu'...treaba cu sacu' era valabila la "tzivlica" al meu...nu stiu daca e valabila si la al tau .....insa, nu dispera..tin'te bine ..noi am gasit...nu ma intreba cu cati draci si nervi si certuri in plina strada.......
..incearca la adam (sala palatului)....la mag. victoriei..si eventual dati o fuga si pana la eva... (zi-mi ca n-ati fost inca la astea....)
auzi...io dupa certurile stradale, m-am rugat la DD sa gasim costumul de cununie la adam ...serios vorbesc....ia vezi..poate merge si la tine ...(ne-am tacanit fata..zau...)
Doamne ajuta ca scaparam! costume rezolvate, camasi, lavaliere, veste..mai avem pantofii...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Sunt tare happy!!!

Ne-am luat azi:
camera video 8 mil
sandale de civila 2 mil 700
si rokita roz de la yokko de nunta (am de mers la o nunta inainte de nunta mea) 1 mil jumate

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Alina depinde de zona ...la noi lumanarile le tin cavalerul si d-ra de onoare, dar am avut si noi nunti la care le-au tinut nasii (nasii erau din partea de vest a tarii). Fiecare zona are cutumele ei pentru nunta.
Cat despre aranjamentele de masa, eu zic sa optezi penru trandafiri albi si irisi (vezi ca sunt doua nuante de irisi, unii mai movulii si unii mai spre cerneala) si poate putina floarea miresei.

quote:
Originally posted by Alynutza

Hello!

Si eu stiu ca mirele cumpara buchetele pentru mireasa si nasa, iar la noi numai nasii tin lumanarile la biserica (eventual si mirii daca vor), n-am vazut niciodata sa le tina cavalerii si domnisoarele.

Giova, o rugaminte mare la tine: imi spui te rog cat costa la Timisoara o lumanare de nunta cu flori naturale? Sa ma orientez cat ma pot intinde (ca nasa mea e din Timisoara si lumanarile le face noi la Cluj si le deconteaza ei, nu vreau sa creada ca i-am jecmanit). Multumesc

Fetelor, ce ma sfatuiti sa aleg pentru buchetele de sala, avand in vedere ca nunta e pe alb-bleu: trandafiri albi in combinatie cu irisi sau in combinatie cu margarete olandeze albastre? Stiti sa mai fie si alte flori albastre (naturale daca se poate)?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Fetelor voi v-ati trecut nasii si parintii pe invitatii??? Noi intr-un exces de fericire si visare am trecut doar niste versuri , si locul unde vor avea loc slujba de la biserica si petrecerea de dupa!!!!!!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2

Mergi la inceput

Krelio, sa-ti traiasca tie cine-oi vrea, ca la Adam si Eva nu ma gandisem! Mi-au iesit complet din minte! Si asa maine dimineata o luam din nou la pas alergator, asa ca le trecem si pe astea pe lista. Multam mult de pont. Cat despre faza cu nr. X cu 1, ce crezi ca n-am aflat-o si noi azi pe pielea noastra? Deci si al tau tot cu...1 este, huh? Maini lungi dom'le, pentru cine-or face astia costumele alea cu maneci de juma de metru? Pai ce aia-i lungime de maneca?!Dar daca-ti vine sa crezi, am gasit si un costum cu maneci prea lungi. Inutil sa-ti spun ca era si sacoul atat de mare ca incapeam amandoi in el! Tot scazand din nr in nr ca sa nimerim masura la sacou, ne daduram seama ca n-or sa mai vina pantalonii, ca or sa fie prea mici, asa ca iote se poate si cu maneci prea lungi!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_26

Fetelor voi v-ati trecut nasii si parintii pe invitatii??? Noi intr-un exces de fericire si visare am trecut doar niste versuri , si locul unde vor avea loc slujba de la biserica si petrecerea de dupa!!!!!!!!!!!!!!

Noi am trecut parintii sub forma Familiile X si Y iar pe nasi i-am trecut cu toate numele. Nu este o regula in aceste sens, doar ca asa s-a obisnuit lumea. Acum, daca tot ati facut deja invitatiile nu mai aveti ce sa schimbati la ele, dar asigurati-va ca nu se simte nimeni...neglijat din cauza visarii voastre. Hai, parintii ca parintii, ca pana la urma n-or sa va renege pentru asta, dar nu stiu in ce relatie sunteti cu nashii si acolo ati putea avea surprize. Nasii se mentioneaza pe invitatie pentru ca sunt practic a treia familie de parinti-cei spirituali. Daca primele doua familii sunt cunoscute de toata lumea care primeste invitatii, si atunci mentionati sau nu pe invitatie nu va avea nimeni dubii cine sunt parintii vostri, cu nasii treaba sta un pic diferit.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput