Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
tehereea spune:
voicu bebi eu mai am super putin pana la nunta.adica pe 3 iunie e mare eveniment.deci, era cazul sa mai imi cumpar ceva. cat despre inel, da, e noul inel de logodna, pt ca atunci cand am fost ceruta(prin vara) mi-am ales eu inelul,de care m-am "plictisit" intre timp si vroiam si eu altul si...s-a rezolvat.
initial ma gandeam sa-mi iau ceva mai din aur,sau mai pretios, sa-mi pun la gat ,cercei,bratarica. dar pana la urma mi-am ales niste gablonturi. se potrivesc,zic eu si pentru 500mii, desi le-am vazut si la 1mil si ceva.am probat si o rochitica, care imi placuse mie,dar nu-mi venea bine, si o sa-mi iau cred costum turcoaz de la madame.
mai trebuie ceva pentru par, am eu o idee,sa vad.
voicu_bebi spune:
tehereea,ma bucur tare pt tine ca ti-a luat al tau iubi inelus. eu am doua inele de logodna unul din argint tare frumos si unul din aur .
sper sa iti gasesti rochita sau costumas,si eu am aceeasi problema am vazut o rochita tare draguta dar am o dilema rochita sau costumas.
cand te decizi ce iti cumperi sa pui poze sa vad si eu . pupici la miresici si sa aveti o duminica insorita si frumoasa!
Nunta noastra:19 august
M&M spune:
"Noi am trecut parintii sub forma Familiile X si Y iar pe nasi i-am trecut cu toate numele. Nu este o regula in aceste sens, doar ca asa s-a obisnuit lumea. Acum, daca tot ati facut deja invitatiile nu mai aveti ce sa schimbati la ele, dar asigurati-va ca nu se simte nimeni...neglijat din cauza visarii voastre. Hai, parintii ca parintii, ca pana la urma n-or sa va renege pentru asta, dar nu stiu in ce relatie sunteti cu nashii si acolo ati putea avea surprize. Nasii se mentioneaza pe invitatie pentru ca sunt practic a treia familie de parinti-cei spirituali. Daca primele doua familii sunt cunoscute de toata lumea care primeste invitatii, si atunci mentionati sau nu pe invitatie nu va avea nimeni dubii cine sunt parintii vostri, cu nasii treaba sta un pic diferit."
Multumesc mult Dyadya. O sa vedem cum facem,;sa vorbim cu parintii mei, fiindca nasii sunt verii parintilor mei.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2
Freia spune:
LeiLa, iulissa si Ursoaica - petrecere frumoasa
Gata sunt in set aproape complet: maine duc rochia de mireasa la AT sa o cureteze, verific daca au diadema care imi place mie. Am gasit voal cum imi doream, si posetuta, sambata viitoare le primesc ca le-am facut pe comanda, am manusi, jarteluta, pantofiorii :)
as vrea sa dau o fuga pe la camelia couaf sa vaz ce au pe viu ca din reviste ... nu mam lamurit.
a fost careva si a vazut pe viu ceva de la ei?
nu gasim costum de ginerica in schimb... naspa... ca .. deh, catarul sa incapatzanat sa lase pe ultima suta de metrii si nu gaseste acu ceva care sa ii vina bine desigur .
p.s. ce se mai aude de amenintzata intalnire de mirese? su am pierdut siru cand eram cu nasu in treburi o perioada?
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
ginutza2002 spune:
Salutare fetili!
Io mi-s tare fericita!!!
Am reusit sa imi iau si eu cartoanele pentru invitatii.. si ce credeti ca am gasit si sigilii la Trodat!!!!
Doamne si cat am mai cautat!
Luni le fac si le pun poze pe net sa le vedeti si voi!
Am dat si noi avansul la baloane, huse, artificiile de tort, mai avem sa dam la camere si sa cautam DJ-ul.
Sper sa mai gasesc si eu...
Sa nu uit!
Daca isi face vreuna dintre voi singura invitatiile si nu a gasit carton pentru ele, poate sa incerece la Antalis pe strada Sperantei nr.21, sector 2.
Au niste cartoane superbe!!
Pupici si mai vb!
'Ubita si 'Ubitu'
Giova spune:
CASA de PIATRA si multa fericire URSOAICA!!!
Mai stie cineva cum se numea site-ul cu rochii de mireasa gen DEmetrios, care aveau magazin doar in Timisoara????
Nu mai am foaia unde mi-am notat, azi m-am dus unde ma gandeam eu ca este, si nu e acolo. si vreau sa vad neaparat, inainte de a vorbi la At.
Va multumesc gagici.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
oanagody76 spune:
Krelia,
Ma treci si pe mine pe listuta?? De fapt trebuie reactualizate datele ;)
22 iulie, Craiova, Biserica Sf. Ilie si Casa Universitarilor.
Muultam fain.
M&M spune:
Buna dimineata de la mine!!!O zi buna si sa savurati cu placere cafeluta!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2
tehereea spune:
Neata'. azi ma duc cu matusi-mea si unchiu pe la biserica si la restaurant. sa vada si ei pe unde sunt, sa-si faca traseul.
Eu mi-as dori pe cat posibil sa fie totul pus la punct.Cine vine la cununia civila, cine la biserica.Cu ce pleaca fiecare la biserica, si apoi la resturant.Orele: am pe la 1.30 programare la coafor,care e la 10 min de mine,vin acasa, ma machiaza(deci ar veni 3 fara ceva-pana pa 4 ,sa zicem).
cand se imbraca mireasa? inainte de machiaj? cred ca dupa.Apoi imbracat, pus flori, se face 5.la 6 tb sa fim la biserica. aseara am facut noi 15 min pana la biserica, dar am luat-o pe niste stradute...noi venim de la lujerului si tb sa ajungem pe calea victoriei,langa cazino, ca apoi sa mergem pe malul lacului floreasca.sa mai vada si omul bucurestiul,nu?
tehereea spune:
Si iar m-au luat emotiile cu resturantul.Am recitit zilele trecute parerile voastre despre rest(yda).E drept ca noi l-am ales,dar, nu mai aveam alta posibilitate,pt ca noi ne-am dus cu data,ne interesa si pretul meniului(nu puteam sa dam mai mult de 45 euro doar pe mancare);ne-am angajat formatie,avem si o firma care ne face sala misto, noi o sa avem inauntru;ca locatie e super dragut, desi rest nu are finisaje extraordinare; pe mine podeaua aia nu prea ma incanta.