The best of aug-sept-oct 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata mamici, am mai citit si io zilele astea, nici vb sa apuc sa scriu.In WE ne-am mutat si inca e nebunie acasa, cutii si saci, praf si mizerie.Numai la 3 dimi ma culc, incercand sa terminam cu aranjatul cat mai repede.Nu de alta, da' Ilinca e la mama de 4 zile si nu mai pot fara ea, desi ne vedem zilnic ( mama sta aproape de noi).

M-am distrat citind despre baietei nazdravani si muscatori.Si fetite care papa cu lingurita...

VREAU CONCEDIU!!!!!!!!!!!!
( azi m-am imbracat de vara rau, cu papucei turqoise si pantaloni de in, de au zis astia la serviciu ca am innebunit)

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc Ionela.
Nu, Ioanei nu i-a trecut raceala, a intors-o. Dimineata a facut si kk cam moale, cred ca totusi e vorba de viroza

Patrice sa stapaniti noua casa sanatosi!

Dimineata am constatat ca s-a stricat termometrul minune, ala digital. I-am zis Dodolinei "uite, Nana, ai stricat termometrul, daca te-ai jucat cu el". La care ea "atu, atu" (adica sa luam altul). Simplu nu? N-are fata treaba, stricam un lucru, nu-i nimc luam unul nou.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI ANA!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita!

Cris bine ca nu s-a intamplat o nenorocire!

Raluca am vazut si eu pozele cu Ioana tunsa si e adorabila!

De Ania mai stiti ceva???

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

off, scuze, cu asta am vrut sa incep:

LA MULTI ANI, ANA!

Sa fi sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate visele!

poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Ioana

poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, fetelor,

Ana, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE BARBATEII TAI DRAGI!!!
Aissa, Slava Domnului ca esti OK. Stiu cum e ca si eu am patit ceva similar acum vreo 2 ani si mai eram si singura acasa.
Raluca, o pupacim si noi pe Ioana tunsulica si scumpica.
Mina si Naty, m-ati distrat la culme cu piticii vostri tipicari, mai ales ca a mea e pe invers la capitolul asezat lucruri la locul lor, adica d-ra mea modifica mai mereu locul obiectelor la care ajunge sau de unde reuseste sa se catere.La gunoi arunca tot ce foloseste mami, de la pix la telefon, doar laptopul nu a aterizat inca in pubela.
Nature, nu cumva espadrile turcoaz ai tu in picioruse?Asta pt ca o prietena buna din Ro ma tot zapaceste cu espadrilele astea....care aici se vand pt o nimica toata (si la 5 euro se gasesc) fata de preturile din Romanika.Cica ar fi la moda acum.
Va uram o zi minunata tuturor ca noi fugim pana in oras si nu mai avem timp de scris.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI, Ana!!!

si tot ce-ti doresti!!!

Aissa, bine ca nu ai nimic... cred ca a fost groaznic...

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urarile voastre!!!Sunteti niste adevarate prietene!!! pe toata lumea!!
Mi-ati adus zambetul pe buze pentru ca de dimineatza am fost cam stresata...
Am mers impreuna cu Stefan la gradi, sa ducem actele, si asistenta de acolo a zis sa plec fara el, sa vin dupa 12...mi la luat scurt din brate(noroc ca o cunosc, e o prietena veche) si gata, hai pleaca, hai dupa 12 sa-l iei...nu a vrut nici sa-mi ia nr de celular in caz de probleme sa ma sune...cica: inca nu a fost vreun copil sa planga pana vine mamica dupa el...
Nici nu are rost sa va povestesc ca am plecat de acolo plangand ca un copil, am stat si am ascultat la usa o vreme buna...nu l-am auzit sa urle, dar tot stresata am ramas si pe la 11.30 bantuiam in jurul gradinitei.
El in schimb a fost ok, nu a plans, sa jucat, a mancat tot la amiaza, si cica a fost cuminte doar cam impiedecat...mi-au zis ca a cam cazut prin iarba in curte, cica are un mers ciudat, ei bine, are...ca umbla tzopaind ca tatsu'
El mi-a povestit ca a mancat cu copii, ca sa jucat la nisip, ca ia dat tanti ceai si mi-a aratat un tractor cu care sa jucat...sper sa fie ok si de acum incolo.
Cam asta ar fi...acum doarme linistit, acasa la ora 1 nu a mai vrut sa manance, inseamna ca sa saturat acolo.

Va pup pe toate si va doresc o zi superba, aici la Bistrita e soare, in jur de 21-22 de grade dupa capul meu

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Danyce, eu sunt si mai rau cu capu', cu espadrile era OK sa fiu azi incaltata, dar io nimic, mi-am luat papuceii turquoise cu strasuri- semn caracteristic de vara ( plus bandana, dar p-aia nu o port la birou, ca ma alearga astia ).

Fetelor, tocmai am primit mail ca o colega de-a noastra a nascut o fetita cu sindrom Down si cu inima aproape unicamerala ( in loc de tetracamerala).O nenorocire.Acum strangem bani sa o trimita la o clinica din Italia, ca in tara nu au ce sa-i faca. Parca nu mai sunt in stare de nimic, vreau sa ajung acasa si sa o strang tare pe Ilinca in brate.Of, sanatosi sa fim cu totii, ca restul se rezolva. Mai devreme eram amarata si tot faceam calcule, banii astia, bata-i vina, dar acum imi dau seama ce neimportante erau grijile mele.Va pupam

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Ana!

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput