The best of aug-sept-oct 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetele, multumim!

Si eu ma bucur mult, mai ales ca asa pot sa-mi fac si eu treburile. Poate v-am mai zis, dar m-au acceptat la facultate, mi-au echivalat numai un an de studii din ro si asa ca din toamna suntem amandoi scolari

Bozo, eu l-am inscris pe fiu-meu acum un an pentru gradi... si m-am saturat de liste de asteptare si refuzuri lunare...

Am vazut iar poze cu Alesio, Stefan...

Danina si Aissa, ca voi vb de raceli. Cred ca ma paste si pe mine ceva ca ma cam doar in gat si o ia durerea spre ureche...

Noi mergem la "sip" (nisip) Pupici la toate!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Raluca, e mortala printesa ta!Asa deci...si la lamurit pe nenea cum sta treaba, ca are papusa cu "cuc".La noi se numeste "ciucurel" si apropo de tema asta, al meu e super incantat ca are "putza" intodeauna la baie/schimbat pampersul imi arata "mamiii putzaaa", si pe langa asta e foarte fascinat de sanii mei, cum ma vede in sutien cum e tare curios sa vada ce am eu acolo...tati il tot lamurea ca mami are tzitzi dar nu prea a priceput el, tot curios ramane Sunt mortali...
Doarme in patut in camera ei?sau inca cu voi in camera?Acum gata, a crescut si ea, simte nevoia de intimitate in patutul ei, asa e si Stefan, de muuulta vreme nu mai doarme cu noi, uneori mai zice tati ca ar vrea sa doarma intre noi, de drag ce ii este dar plodu nu vrea si basta!!urla, ca "patu Shan, naniii" si musai trebuie varat in patutul lui

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetelor care mi-ati urat de pe acuma "la multi ani" va pupacesc pe toate...moama...ca fac 29 de ani maine si io mi-s daia super melancolica...parca vad ca maine ma apuca plansul...

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca m-am distrat de numa' citind patania cu "cucu" si cat de tipicara e Dodolina ta!

Danina multa sanatate iti doresc!

Ana lasa mey plansu' pe cand ii implini acolo 60 de ani!

Andreea nu e secret numele lui bb, numai ca inca nu-l avem!

Bozo copil prapadit....stiu ce inseamna ca si Alesio e bataus tot timpul, nu doar acum....offff ca nu stiu ce sa-i mai fac sa-l dezvat de muscat si piscat....

Am mai pus niste poze noi si in pagina lui Alesio!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ana doarme in patutul ei dar cu noi in camera ca din pacate nu avem decat 2 camere, iar in sufragerie nu putem s-o culcam nici pe ea nici sa ne culcam noi.
Si Ioana e preocupata de tzitzi, tot timpul ma trage de bluza sa vada si daca gaseste un sutien umbla cu el prin casa tipanad 'tzitzi". Culmea e ca tot timpul cand zice are un suras smecheresc, desi nimeni nu i-a dat de inteles ca nu ar trebui sa vorbeasca de asta.

Uitati aici poze de copil tuns.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Andora, ma intrebai de inimioara, mi-e foarte greu fara Dami dar ma linistesc cand ma gandesc cat de bine ii este la aer si stiind ca este cu ai mei nu-mi fac nici o problema. Acum si-a revenit si cu burtica deci totul e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor eu am fost azi cu Ale la dr sa vedem ce ne zice si printre altele (analize si sanasol) mi-a zis sa opresc vigantolul pana in septembrie.
Stiu ca ati mai zis pe aici cateva ca l-ati oprit, nu? E doar intrerupt sau oprit de tot?
De raceala sa nu aud, daca va zic ce am patit ieri...era sa mor si nu glumesc. Am bagat o bombonica de gat in gura si m-am culcat. Am adormit cu bomboana inca netopita in gura si cred ca s-a topit si dulceata aia amestecata cu saliva am aspirat-o pe partea celalalta, fetelor m-am trezit in baie, horcaind, trageam de aer si nu puteam respira . Am reusit sa scuip bomboana dar nu puteam sa scuip saliva aia dulce, nu puteam sa beau apa, tuseam si horcaiam, Tony ma batea pe spate si era speriat, Ale se trezise si ea.... A fost groaznic, am realizat sicer cat de usor mori si cum e senzatia de inec. Sa nu faceti niciodata tampenia facuta de mine (si nu e prima data) sa va culcati cu ceva in gura.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Fetelor eu am fost azi cu Ale la dr sa vedem ce ne zice si printre altele (analize si sanasol) mi-a zis sa opresc vigantolul pana in septembrie.
Stiu ca ati mai zis pe aici cateva ca l-ati oprit, nu? E doar intrerupt sau oprit de tot?
De raceala sa nu aud, daca va zic ce am patit ieri...era sa mor si nu glumesc. Am bagat o bombonica de gat in gura si m-am culcat. Am adormit cu bomboana inca netopita in gura si cred ca s-a topit si dulceata aia amestecata cu saliva am aspirat-o pe partea celalalta, fetelor m-am trezit in baie, horcaind, trageam de aer si nu puteam respira . Am reusit sa scuip bomboana dar nu puteam sa scuip saliva aia dulce, nu puteam sa beau apa, tuseam si horcaiam, Tony ma batea pe spate si era speriat, Ale se trezise si ea.... A fost groaznic, am realizat sicer cat de usor mori si cum e senzatia de inec. Sa nu faceti niciodata tampenia facuta de mine (si nu e prima data) sa va culcati cu ceva in gura.

Cristina si Ale (30.09.2004)

aissa, slava Domnului ca s-a terminat cu bine povestea!... tocmai zilele trecute povestea sora-mea despre o colega de la serviciu care facuse o cadere de calciu de aia, urata, de era sa-si inghita limba; noroc ca era in zona un baiat, un zugrav (ca se renoveaza la scoala la ea) care a stiut ce sa-i faca, cum s-o resusciteze... Intr-adevar, e asa de usor sa mori...
Ai grija de tine, sa nu ne mai sperii cu povesti de astea!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

am vazut poze de fetita frumoasa, tunsulica... e o frumusete ioana si-o pupam dulce! I-a trecut raceala?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La multi ani, Ana, sa fii sanatoasa si fericita!

Aissa, bine ca s-a terminat cu bine.

Va doresc o zi minunata tuturor.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput