The best of aug-sept-oct 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Buna fetelor!
Pana cand mai tinem maimutoii astia mici in carut?Noua ni s-a rupt o roata la carut si ar cam fi rost de altul...Si mi-e asa drag de unii copii de varsta alor nostri care merg frumos de manuta prin parc...A mea parca ia foc, sa nu cumva s-o iau de mana, vrea singura(o mamica in parc mi-a zis ca eu sunt de vina ca n-am invatat-o).Si apoi vrea in brate toata ziua.Oricum pentru parc tot iau carut ca pierd mult timp cu ea pe jos.
La noi in familie sunt o multime de sarbatoriti maine(adica eu, tata fratele meu si nepotelul)si aveam discutii la care din noi sa ne adunam.Si pana la urma am hotarat sa mergem astazi la iarba verde la tara cu totii.Dimineata a plouat si am plecat tare indoiti ca n-avem noroc de vreme buna.Cand am ajuns la tara nici urma de ploaie, a fost super ,copiii s-au jucat, au alergat, au mancat ca lupii(si noi la fel),acum am sosit acasa si dorm toti ca ursii,numai mie mi-a trecut somnul si am zis sa vad ce ati mai facut si voi.Si mi-a parut rau ca n-am luat aparatul sa mai facem niste poze...asta e l-am uitat.Maine stam fiecare la casele noastre si asteptam eventuali musafiri...
Hai ca v-am lasat, sa aveti un sfarsit de saptamana cu mult soare.Pa.

Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!
si toata dragostea de ziua lor

Am scris aseara un mesaj lung si sigur ca l-am pierdut cand a venit sotul si mi-a inchis fereastra Acum na ca nu mai stiu ce am scris, cert e ca va multumesc tuturor din suflet pt laudele la adresa smecherei mele de Gogo
Pup dulce tuturor copilasilor dulci ca mierea si o super duminica tuturor!
Eu ma chinui cu un abces dureros, asta e, ma tine de 2 zile, poate o trece azi-maine...desi nu-s semne
Mai fetelor faza cu indiferenta am incrcat-o si-o incerc mereu, dar se pare ca are mai mult farmec pt ea asa...oricum alta tehnia nu stiu asa ca o aplic cu indarjire.
Lorena si Ana.... bafta la acomodare, Stefanutu' vad ca emrge inspre bine, dar Lorena cred ca tu ai ceva de tras atsea 4 zile, bafta tinem pumnii!
Ania ..ce mai faci?

Pa........pupici!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Susulina ca tot intrebai de carut... eu am testat cam vreo doua saptamani cum e fara, plecam pur si simplu pe jos in parc. Si mai raunu m-a durut spatel ca atunci, saraca Gogo mergea ea aproape tot drumul dar mi-era incomod cu geanta, jucariile, basca ac noi treecm si prin piata cand mergem in parc, plus ca se opreste mereu ca are de mers in alta directie sau e studiat vreo frunza si facem o ora.
As ca am echipat-o cu carut si tule-o pana la destinatie, acolo faca ce vrea.
Fug ca m-am lungit.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ! tuturor cu nemle ELENA SI CONSTANTIN

Da,fetelor cu ignoratul la noi nu prea are efect...adica daca il las si nu-l bag in seama se joaca juma de zi cu mana in apa de la wc,desii stie ca acolo face mama si tata kk si pipi,si Robert trebuie sa faca,tot ii place sa se joace acolo...la noi e wc mai altfel decat in Ro,adica ramane multa apa in cuva aia,sau cum sa-i zic,si e curata iar el crede ca e ca si in cada...Robert nu isi tranteste pe degete capacul,il pune chiar usor dar la fel il si ridica...am un copil tare smecher si istet,trebuie sa recunosc,dar la fel de ATOMIC

Ah,mi-am reparat telefonul dupa ce s-a uscat

fetelor si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Mirela bine ca l-ai reparat! hehehe/...
Aissa da carutul ala e f util fiindca e si f usor, nu's cat rezista dar mai mult de 2 luni nici n-am nevoie.
Danina ce-ti face socrella?Te mai si ajuta sau doar plimbareata?
Pufy ai apucat sa pui pozici cu tunsuliciul?
Noi va multumim inca o data pt laude...ieri am fost la Zoo si apoi ne-am lalait, in tinuta de vara, nu-mi venea sa cred ca e asa cald... voi cum v-ati sarbatorit?
Geo te-ai intors de la Dami? ZCum a fost?
Va pup pe toate fug ca-mi sare pe pat si o sa cada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si de la noi LA MULTI ANI Sfiintilor de ieri!

Noi aseara tarziu am venit de la munte. A fost minunat, vremea a tinut cu noi, ne-am bucurat pe deplin de Damian, ne-am jucat, ne-am plimbat, am facut gratar, deci super, super. Vreau sa va spun ca Dami al meu a avut o reactie asa de ciudata cand m-a vazut...eu ma asteptam sa sara in sus de bucurie , sa zica mama, mama, mama cand colo el s-a pus pe plans de nu se mai oprea dar plans tot de bucurie ca se lipise de mine si nu mai vroia sa se duce la altcineva sub nici o forma. Cred ca este inutil sa va spun ca plangeam cot la cot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Avem si poze de la munte in linkul 2

Mergi la inceput

Geo, dupa ce te-am inrebat am vazut postarea, mai sunt superbe pozele cu Dami, se vede ca=i merge f bine, e un ingeras acolo in gradina printre.. papadii sunt? Si el si Ioana sunt niste frumosi, sa fie sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76400" target="_blank">The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Mergi la inceput