The best of aug-sept-oct 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 14
CRISMIR spune:
ANA
si iti doresc sa fii tare si sa te gandesti ca in viitor va fi bine si pt el si pt tine!
Weekend placut fetelor!
Azi am o zi proasta,fara chef...uffffff....am uitat sa va zic ieri ce mi-a facut Robert...mi-a aruncat telefonul in wc-u,am crezut ca fac criza de nervi

...bineinteles ca nu a mai mers toata ziua si eu trebuia sa ma intalnesc cu niste fete
...tati era la munca,am crezut ca fac infart...l-am si urecheat putin
,pt ca are prostul obicei de a arunca totul in apa de la wc
...cam asta e cu teroristul meu,din ce in ce mai teroare e
si mai ATOMIC
si sanatate la toate!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
mina spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
ANAsi iti doresc sa fii tare si sa te gandesti ca in viitor va fi bine si pt el si pt tine!
Weekend placut fetelor!
Azi am o zi proasta,fara chef...uffffff....am uitat sa va zic ieri ce mi-a facut Robert...mi-a aruncat telefonul in wc-u,am crezut ca fac criza de nervi...bineinteles ca nu a mai mers toata ziua si eu trebuia sa ma intalnesc cu niste fete
...tati era la munca,am crezut ca fac infart...l-am si urecheat putin
,pt ca are prostul obicei de a arunca totul in apa de la wc
...cam asta e cu teroristul meu,din ce in ce mai teroare e
si mai ATOMIC
si sanatate la toate!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Imi inchipui ce "placut" a fost.... Macar al meu a retinut ca REGULA este ca la wc capacu sa steie tot timpu in jos, si cand il gaseste ridicat il pune el!!!! Nu ma invidiati ca de cele mai multe ori si-l pune peste deshte
si urlaaaaaa....nu stiu daca nu cumva prefer sa arunce cate ceva in wc ca orice nebunatic normal. Mi s-a intamplat o chestie ciudata azi, imediat ce l-am pus in cada plina cu apa a facut pipi si s-a speriat teribil. E prima oara cand isi vede putza facand pipi, presupun ca de aia. L-am luat in brate si ne-am dus in pat unde i-am explicat ca putza e o parte a corpului ca oricare alta (bonus pt mine a fost faptul, surprinzator, ca a stiut sa arate toate partile corpului, nu stiam ca a invatat despre toate....).....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ana_a spune:
Salut!
Cu buna dimineatza la toata lumea!!!
Azi e sambata in sfarsit, Stefan doarme ca ursu, nu vrea sa se trezeasca, nici nu-l mai deranjez ![]()
CRISMIR, nasol cu telefonul in WC, eu am patit-o cu al meu anul trecut in decembrie, ca mi la aruncat in acvariu cu pesti, si a venit la mine disperat ca "aaa"- asa-i zicea pe vremea aia
e in apa, nu stiam ce vrea de la mine dar nu sa lasat pana nu ma dus la locul cu pricina...noroc ca l-am desfacut bucati si l-am insirat pe calorifer sa se usuce si il folosesc inca...
In WC nu arunca nimic ca e musai sa stea capacul jos, si la fel ca Vizigotul isi pune capacul de degete si urlaaa...
Sa va mai povestesc despre Stefan...se face ca nu aude, adica daca ii tin morala cu ceva, isi da capul asa putin intr-o parte, se uita la mine cu ochii putin intredeschisi, cu coada ochiului si face o moaca daia de "mai, ma lasii???"
si tace mac dupa care isi continua treaba fara nici o problema...dar macar am reusit sa-l fac sa scoata pietrele din gura, e nevoie doar sa zic "mergem in casa" nici nu apuc sa-l iau de o aripa ca a si aruncat piatra si fuge cat colo...se distreaza de mine...va spuneam ca nu am mai stiut cum sa-l fac sa nu le mai bage in guritza, il luam pe sus si direct in patutz cu usa inchisa dupa care io ieseam afara sa nu-l aud cum urla...chestia asta a dat oarecum roade, dar de bagat tot le mai baga, in schimb le arunca rapid daca ii spun ca-l duc in casa....
ma ciupeste de obraz/gat si ma trage de par, treaba pe care nu a mai facut-o din decembrie de cand a luat injectii, o fi modul lui de a se exterioriza negativ pentru ca il duc la cresa...
pomeneste de copii de la cresa/tanti "caciu" si alte gangureli indescifrabile, dar din contest imi dau seama ca are treaba cu ce face acolo, inca nu pot descifra in totalitate, unele "cuvinte" au un ton rautacios altele par sa fie in regula
- ca sa vedeti cu ce imi bat capul...
are deja muuulte cuvinte in vocabular, cuvinte noi, propozitii chiar cu care ma surprinde, ultima a fost aseara, am avut un amic in vizita, pe Tony de 2,3 anisori care la impins, a venit la mine suparat "tony ma-mpins, Shan cut gios" ![]()
na ca m-am lungit...ca tot sunt singura acasa, pe al meu sot "l-au prostit" astia de la munca sa mearga azi la serviciu![]()
O zi frumoasa pentru toate si soare!!Aici e soare si frumos, sper sa o tina asa si pe la amiaza ca as vrea sa-l duc pe Stefan in parc
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ana_a spune:
am uitat sa va spun ca Stefan incepe sa se corecteze, daca pana nu demult zicea "bumm-bummm" la o masina mica acu ii zice "masina" la tractor ii zicea "tooo" acu ii spune "catolul" , escavatorul este insa "cacatolul" si cel mai haios cuvant pe care la scos din gurita pana acum este "bandandu" cu accent maree pe "d" care inseamna "paianjen"
si daca "bandandu" era si furnica si albina acu le numeste diferit pe fiecare, "aina"- albina, si "iti"- furnica...curios cum le aranjeaza si ce cuvinte scoate, stie ca panza de paianjen este casutza lui "bandandu" si ieri tot alergand prin iarba a venit la mine cu o panza de paianjen agatata de degete urland "bandaduuu"![]()
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
danina spune:
Crismir si eu sunt patita de ziua mea am primit un nou tel. de cativa banuti insa nu a durat pana la botezul lui cam 5 ore pana a aterizat in mancarea domnisoarei, a fost fractiune de sec am crezut ca mor daca nu era tati o sa se amuze o incasa si ea dar a scapat.
Ieri am facut si noi 5 ani de la cununia civila si am primit un cadou frumos de la sotul meu nu ma asteptam eu u a chiar uitasem cu toate racelile noastre, dar acum sunt fericita tare.
Aseara am fost cu cativa prieteni sa serbam la Hard Rock si iar ma luat un curent de numai asa am eu bafta 
.
Azi pleaca mami meu in Italia o sa imi fie groaznic fara ea........
si vine mama soacra dar ea e cu afacerile nu sa ne ajute si pe noi sper sa ne descurcam.
Weekend placut fetelor ca eu am de plimbat soacra pe la expozitii de constructii si mai nu stiu pe unde ca asa cand vine nu sta o sec. ![]()
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
aissa spune:
Bonjour fetelor, hai sa profit si eu ca e tati cu mandra afara si eu imi trag sufletul ca pana acum am pus mancarea la foc, am aspirat, am intins un rand de rufe si teoretic ar trebui sa si calc
.
Ana...ma ia cu frig pe sira spinarii, aveam impresia ca tu esti tare, pai io sunt balega rau, daca tu plangi asa mi-e groaza ce ma fac eu???? Hai intareste-te si nu te mai gandi ca se imbolnaveste Stefan, o sa fie bine. Dar asa....pt inima mea sa imi zici ce pastile iei naturiste ca de mult tot zic sa ma trec pe calmante....
Nu de alta dar d-ra mea e intr-o faza de refuz total al autoritatii, de sfidare continua si nu mai stiu deloc cum sa o iau. Ne confruntam cu toate cele, de la refuzul mancarii de care stiti deja, la alintul cu bautul la bibe de lene (ca asa imi desface singura sticlele de apa/suc si poate sa bea si din sticla), cu urlete cand vrea ceva (am ajuns ca la fiecare mers la piata sa iau o minge pe care apoi o arunca pe strada) si e la etapa asta enervanta cu aruncatul. Ii dau banana in mana (ca daca nu ii dau ei ma stie toata strada cand trec pe langa aprozare ca vrea ceva de acolo (cam toate sunt mããã = mar). Ia o gura, maxim 2 si apoi o freaca intre degete sau de haine. Daca vreau sa o iau din mana ei urla, in momentul in care renunt o azvarle pe jos. Cere apa ca si cum e in desert si vede oaza...ia o gura si ghici: arunca capacul si cat ridic eu capacul arunca si apa. Nu i le pot smulge din mana ca, bineinteles, urla. Ieri m-am lungit pe jos efectiv (va dati seama, am numai 90 de kile
) sa ma bag sub o masina sa recuperez biberonul. Acelasi lucru se intampla cu palaria sau ce are pe cap. Cam asta e drumul nostru spre/dinspre parc. Disperata efectiv si scoasa din minti am apelat la palme. Cum arunca ceva ii trageam peste palma una-doua-trei in functie de cat de mult fierbeam si a cata oara era (ca toate ce vi le povestesc se repeta pe tot parcursul drumului). Eh...acum am luat decizia impreuna cu sotul meu sa renuntam la aceasta "corectie" pentru ca am observat urmatoarea faza: arunca ce are ea de aruncat si imediat isi retrage manutele la piept, deci stie perfect ca urmeaza sa o ia dar tot sfideaza si face traznaia. Si cum nu ma ajuta cu nimic, ba mai rau se intarata....renunt sa mai dau in ea degeaba si sa o traumatizez. Vreau sa va zic ca chiar am observat ca in prima zi cand am stat cat se poate de calma si nu am bagat-o in seama, era clar dezorientata cum de nu ia bataie si daca a vazut ca nu ma intereseaza parca nu a mai facut nici ea asa de des.
Scuze ca m-am lungit atat...nu stiu cand mai apuc sa mai scriu asa mult.
Andora sa stii ca si eu ma gandeam sa iau un carut din ala, nu atat pentru pana in parc ca ma descurc cu trici, dar pentru la mare...cand va fi cam greu cu ea numai pe jos. Inca stam sa comentam ca tati intra in faliment curand ca tocmai am luat scaun de masina motatei (si asa l-am vazut pe urma pe un site cu 700 mii mai ieftin, asta e...)
Cristina si
Ale (30.09.2004)
elyanne spune:
Aissa eu am observat ca daca o las in pace sa faca ce tampenii are in bibilica aia mica, fara sa o cert sau sa-i zic NU, face ce face, se uita la mine sa vada daca am observat ca face o protie si se calmeaza rapid... ce farmec mai are daca n-o enerveaza pe ma'sa...
In schimb, ma'sa mare nu vrea sa priceapa si o tine una si buna ca n-are voie, ba se duce si o ia din locul respectiv, iar mandra, mai rau face... si se mai si rade la ea...
Asa ca mai bine o ignor (cand e de ignorat... si nu se raneste) si ii treace...

danyce spune:
Salut iar pe fuga,
Aissa, exact sfatul Elianei am vrut sa ti-l dau si eu. De ceva vreme aplic si eu metoda asta a "nebagarii in seama" a tot ce face (numai la papat resturi din gunoi nu pot inca sa nu ma bag
). Normal ca nu o las de izbeliste, am eu continuu un ochi pe ea, dar in asa fel incat ea sa nu observe.Incerc sa previn tot ce e primordial de prevenit, adica am blocat toate prizele de la inaltimea ei si nu numai, am blocat dulapurile, iar dupa ce a scos/rupt incuietorile de protectie le-am mai si legat cu sfori pe care le-am putut
(e distractie mare cand am treaba prin bucatarie ca de sertarele si dulapurile de acolo e vorba:desfac pe rand cate o sforicica de la fiecare sertar/dulap utilizat, dupa care le leg inapoi).O las sa se zbenguie cat vrea, sa intinda papa pe husele de pe canapea (dupa 2 spalari de huse in cursul unei sapt si dupa de 3-4 ori "ignorare" la acest capitol din partea mea...d-ra nu mai e tentata sa faca acolo "opere de arta" cu gem, banane sau alte cele articole "manjitoare"
, sa bata cu ciocanul de lemn de la o jucarie in masa, etc. Fata mea s-a cumintit considerabil de cand imi autoimpun sa o educ in felul asta. Eu mi-am jurat ca nu dau in ea niciodata, mai bine ajung eu la "zambareti"
, daca alta tactica nu da roade.
Fug sa pun d-ra la nani sa mai traduc vreo 2 ore si poate mai trec pe aici.De citit va citesc, macar seara, dar nu prea apuc sa mai scriu.In orice caz va pup pe toate si va doresc un weekend minunat.![]()
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Mai dar ce de copilasi "cuminti" in zona....
!
Si eu il ignor pe al meu print cand face tampenii care nu-l pot rani, si se plictiseste repede!
Dac face ceva ce ar putea avea urmari il opresc, cu tot cu urletele lui de protest, si apoi il ignor pana se calmeaza.....sau ii spun ca-l trimit la Carmen(o vecina) sa fie ea mamica lui si Maia(fetita ei) surioara lui.Zice ca nu vrea si termina urgent cu urletele
....nu stiu cat mai functioneaza....
Azi am fost la tuns cu Alesio....a stat cuminte foc cand l-a tuns cu masina, dar cand a trecut la foarfeca a inceput sa planga
....dar i-a trecut repede
!
Acum are mama fecior tuns
!O sa pun si poze cu el asa....cand apuc!
Bb mic e tare vioi si el, deci numai de bine de la noi!![]()
Eu ma simt putin aiurea ca ma doare spatele...am facut o nevralgie....astept sa-mi treaca(astept deja de mai mult de o sapt....)!
LA MULTI ANI celor care maine se sarbatoresc(Constantin sau Elena)!!!! si multi
de la noi!
Pupici....fug la bucatarie
!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI celor care se sarbatoresc azi!
Fetelor, la noi ploua de ieri. Da' nu asa, 10 min e bezna si ploua, peste alte 10 e soare si cald. Bate un vant de innebunesti...
Am fost ieri sa vad gradi a lu' fiu-meu. Super! M-au amenintat cucoanele ca are doar 4 zile de acomodare si apoi gata, trece la program complet! brrr, vai de noi!
Si la noi tot cu ignoratul!
We placut si mai vb!
Mami
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2