The best of aug-sept-oct 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
CRISMIR spune:
GEO drum bun la pitic si multam de aprecieri
si ranjitului tau
SANZI
si da,se face baie in ocean aproape 10 luni pe an
...aici e foarte cald si iarna
....super ca ai mers la circ cu Marina,si eu vreaaaaaaaaaau![]()
IOANA iti dau si tie prajii,nu ma nu ma certa
...
si multumi m frumos!
ANDREEA,MADA
si multam de urari,si voua la fel va dorim,tot binele din lume!
DANINA
si daca dai adresa livram si la domiciliu
...frumoase poze
puiuta!...sanatate tie,si eu sunt racita cobza
,mor de nervi ca am nasul infundat si nu pot dormii

Gata fetelor fug,e deja ora 12 noaptea,maine voi fi
![]()
sanatate si numai bine la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
ana_a spune:
Salut!
Cu buna dimineatza la toata lumea!!
Fetelor eu ieri nu am mai scris...n-am vrut sa va mai intristez si pe voi...dar azi musai sa-mi mai spun oful poate mi-o trece si mie...
Ieri mi-am cumparat pilule anti-stres ca nu se mai poate...ca eu nu-mi revin desi Stefan pare sa accepte mult mai usor situatia.
Plange un pic cand il las ceea ce pe mine ma face sa plang mai mult, ieri am fost super stresata si necajita, sunt disperata la gandul ca se va imbolnavii rau si gandurile astea nu-mi dau pace...dar azi parca ma simt mai bine.
Azi dimineatza nu a vrut si pace sa o ia pe "iaia" cu el la "ashii" - copilasii, "iaia" fiind o maimutza, si in drum spre cresa si-a adus aminte si a inceput sa planga dupa "iaia", asa de rau mi-a parut ca nu am pus-o eu in carucior parca eram convinsa ca o sa-si aminteasca de ea.
Ca sa ma mai linisteasca doamnele de acolo azi m-au bagat prin spate in dormitorul copiilor de unde puteam vedea pe geam ce face puiul meu, nu va spun ca nu ma mai dadeam dusa de la geam, el saracutul statea acolo cuminte si papa micul dejun cu una din doamne, apoi a inceput sa se plimbe pe acolo, cei drept nu am stat decat vreo 5 minute ca nu puteam mai mult, dar nu a plans, ba ia dat un pupic si la Craciu, una din educatoare, asta este, io tre sa ma tin tare de tot ca la atatea ganduri negative cate imi trec prin cap sa nu cumva sa aduc io bolile pe capul copilului....
Ca sa aveti tabloul complet, ca tot m-am pus pe scris, sa va spun ca m-am trezit amortita rauuu de tot cu un vis super ciudat
cica tocmai faceam o cezariana, nascand un baietel care nu era a lui tati nostru
, si eu eram super stresata cum sa-i spun lu tati ca nu-i a lui copilul si acu ce o sa ma fac, daca no sa-l iubeasca ca pe Stefan, ca in gandul meu eram convinsa ca de crescut tot o sa-l creasca...
Ieri in drum spre cresa, cum am dat coltul pe ulita sa pus pe plans, "nuuu tantiii!nu ashii" si apoi "mamiii mamiii" de ma bufnea plansul, ma strange tare de gat, si plus de asta, de cand il aduc acasa pana il culc nu mai vrea sa stea singur nici o secunda, cum nu ma vede in decor se pune pe un planset dinala sanatos, nici cu tati/buni nu vrea sa stea daca nu-i mami pe langa el, la amiaza nu doarme fara mine, seara deobicei il culcam si ieseam din camera, mai stateam la o poveste cu tati, acum gata, nu ma lasa, ma simte cum ies si plange, si ieri si azi noapte a plans prin somn "tatiii mamiii" parca ar avea bietul de el cosmaruri...cam astea ar fi...sa mai continui si maine???sau va ingrozesc prea tare?![]()
Sper ca pana incep eu serviciul sa inteleaga si el ca mami si tati il iubesc mult de tot si sa nu se simta abandonat cand il las acolo...
A, vreau sa va mai spun ca vine la mine si ma strange tare tare de gat si zice asa sfatos "mami, esc" adica mami te iubesc
.
Va pup si va doresc un we placut si vreme frumoasa!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
herra spune:
Ana, hai linisteste-te, o sa fie bine!
Cristina www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74546&whichpage=10" target="_blank">
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

andora spune:
Salutare!
Multumim pt cuvintele legate de foto....am vrut eu sa zic mai multe dar Ana mi-a inmuiat orice simtire....
Ana mama, ia pilulele alea si lasa visele urate, acum sunt buna de dat sfaturi dar la toamna ma vad si eu plangand pe langa zidurile cresei....ufff... Am vazut ca f multi copii fac asa, primele 2-3 zile e ok si dupa aceea isi dau seama de succesiunea evenimentelor
si actioneaza ca atare... sigur Stefan fiind asa un baietel destept si mare o sa se acomodeze bine si dupa vreo saptamana vei fi si tu mai linistita....
Eu credeam ca sunt mai tare la capitolul linguseli, dar ieri a luat tati nostru o curea si a lovit=o de palma ca Gogo numai prostii facea sfidatoare prin casa si a zis s-o sperie....si dupa o palmuta la fund (caci cureaua n-a speriat-o) s-a pus pe un planset cu o figura jignita si amarata si pusese o mana pe genunchiul meu, aplecata putin in fta si jelind si privindu-ma in ochi cu gura stramba de amar.... si tare m-am mai abtinut sa n-o pupaces si s-o mananc toata, dar am zis ca dac-o fac isi da seama ca merge....
Hai ca gogoasa nu merge inca nicaiei si eu ma plang de numa....
Va pupic dulce.... Danina am uitat sa o pup pe Dienuta draguta
singurica in parc, cum se mai simte? tii si m-am uitat si la finuta voastra, grasunica si dulcica de-i vine s-o papi.... ce mi-e dor.... 
Fugim afara acum, paaaaa ![]()
PS: Cu rusinica anuntam ca avem carut nou, ne-a luat mma pt vara asta carutul de 600mii la oferta din Orhideea si tare bun e de colo-colo cand vrea sa stea desigur, ca altfel am face 2 ore pana-n parc.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

susulina spune:
ANA-si eu am aproape starea ta inca de pe acum desi mai e ceva pana in septembrie cand voi incepe serviciul.Pana nu demult Alexandra statea fara probleme cu tati, cu mama mea, dar de ceva timp daca lipsesc o ora e jale mare.Ma cauta prin toata casa, apoi se duce la usa si se pune pe plans.Ieri am fost in parc ca de obicei si cu cumnata mea si cu Bogdanel ,baiatul ei(ne vedem deci 4 ore zilnic) si Alex s-a invatat cu ei.La un moment dat am zis ca ma duc sa iau o sticla de apa de la un chiosc din parc, n-am lipsit mai mult de 2 minute, eu credeam ca nici nu observa lipsa mea ca se juca in iarba.Cand m-am intors plangea in brate la cumnata mea rau de tot,abia am potolit-o.Apoi acasa dupa ce a dormit, s-a trezit plangand si ma striga.Toata ziua a fost plangacioasa si numai la mine in brate vroia.Nici nu stiu ce ne vom face in septembrie.
Stateam in cumpana daca s-o duc la cresa sau sa-i caut bona.Si ieri m-am intalnit cu o vecina care are baiatul la cresa si mi-a zis ca sunt 26 de copii cu 2 ingrijitoare.Mi s-a parut foarte putin, cum or avea grija ca lumea de ei???Mai ales ca unii poate nu mananca singuri,sau cum or dormi???Daca unul plange ce fac ceilalti??Eu cred ca renuntla ideea cu cresa, adica nu cred, sigur.
Hai sa va povestesc si ceva mai amuzant, ce am patit azi dimineata...Susulina mea mica s-a trezit cu o jumatate de ora mai tarziu ca de obicei si ca sa nu-si strice programul de tot pe ziua de azi,sa mai recuperez din timp, am pus-o pe olita si m-am dus la bucatarie sa-i pregatesc micul dejun.De obicei ea sta linistita acolo, ii place pe olita, mai are si jucarii pe langa ea, se mai uita si la tv...Cum credeti ca am gasit-o
Statea pe olita cracanata, cu mana in ea, si in momentul ala o ducea la gura,murdara de kk pe haine, kk in jurul ei pe parchet.Am zis ca mor
Am dus-o la baie , am spalat-o, am spalat-o si pe dinti, ea murea de ras de teoria mea despre kk
.Acum imi fac griji , o pati ceva daca a mancat kk???N-o fi mancat ea mult, dar de gustat tot a gustat.
Raluca si Alexandra -Ioana(15 septembrie 2004)
ionella3003 spune:
susulina, am ras cu lacrimi de ce ai povestit, pt ca mi-ai adus ainte ca si alex face la fel: sta pe olita si baga mana printre picioruse!...o sa fie o norocoasa!
Ana... incearca sa te tii tare!... Si eu iau magneziu impotriva stresului si cand nu pot dormi, iau niste medicamente pe baza de plante, care chiar isi fac efectul!... E normal sa fii stresata, ai trecut prin multe in ultima vreme! O sa vezi ca totul va fi bine! Incearca sa privesti partea plina a paharului: o sa invete mult mai multe lucruri la gradi, o sa capete imunitate si... o sa te odihnesti si tu! Stefan e baiat mare si cuminte... incearca sa fii tare si nu da inapoi!... Suntem alaturi de tine!
andora, ce personalitate are Gogo!... Stie ea ce stie! si asta-i de-abia inceputul!... Pup-o dulce pe fetita smechera~!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ana_a spune:
Salut !
Multumesc fetelor pentru incurajari...chiar am nevoie
Da, pastilele astea naturiste anti-stres se pare ca isi fac efectul, si daca nu si-l fac inseamna ca incep si eu sa ma obijnuiesc cu ideea ca ramane acolo "intre straini" cateva ceasuri.
Promit ca nu va mai asaltez cu ganduri dastea urate![]()
Si uite ca sa vadeti ca incet mergem spre bine, tocmai l-am pus in pijamale si la nani pe Stefanel, a si adormit dupa vreo 10 minute de jucat cu ato, babu si ham-ham, nu a mai fost asa suparat ca si ieri, asta ma bucura enorm.
Azi cand am fost dupa el, am ajuns cu vreo 15 minute mai devreme, am stat si m-am uitat prin usa un pic deschisa, tocmai ii dadea una din doamnele de acolo sa manance, moamaa ce cu pofta manca, cu o jucarie in manutze, casca o gura mareee
inseamna ca no fi el foarte stresat daca mananca tot din farfurie.
susulina, stai linistita ca nu o sa pateasca nimic de la kk
daca e cum zice Ionela ca va fi o norocoasa te-ai scos!
Cat despre cresa...eu am ales cresa in locul bonei pentru ca pe aici nu stiu sa fie vreo "scoala" de bone, si parca nu am incredere sa-l las singur cu o femeie care nu e de specialitate, fie ea de care o fi...mai bine acolo la cresa, si aici sunt vreo 25 de copii si 3 educatoare, Stefan are noroc ca pe langa el mai sunt inca 4-5 copii care nu mananca singurei, restul fiind peste 2 ani si ceva, asa ca dupa cum am vazut eu se ocupa destul de bine cu fiecare in parte(ma refer la masa)
acu o sa dau fuga sa mai vizionez niste poze cu copilasii din gasca!am sa incerc sa fac si eu cateva noi in acest WE sa mai actualizez albumele on line
poze
ana_a spune:
CRISMIR, vai ce pofta mi-ai facut si mie de ocean...super pozele!Si Robert se vede ca sa acomodat cu viata de acolo
Sa va traiasca tati si tortul pare delicios!Se vede treaba ca v-ati distrat frumos!
mina, acu ma uit la pozele voastre, mai cum se face treaba ca vizigotul tau e asa de bland in poze...io nu stiu de ce mi se pare mie asa
e mortal!Si cum de sta mai cu baticul in cap???Ca pe caposul meu abia il conving sa tina vreo basca minuscula cu cozoroc...da cei drept cu batic nu am incercat...
andora, vai ce papusa am vazut eu in poze...cu rochita aia dragutza, zici ca-i picatura din tine, tare bine mai semanati!!!, dulce foc si cu mutritza speculanta!Asa face si al meu cand il cearta tati, fuge la mine sa-l pup...si tare greu ma abtin ca sa-l sustin pe tati....
am vazut-o si pe Dienutza la Snagov, si cocotata pe scara
, al meu e innebunit dupa "scala" sa urcat singur 3 trepte pe o scara asemanatoare, am crezut ca fac infart cand l-am vazut ce viteza avea sa urce mai sus!!vroia sa se urce la tati pe acoperis....
mada, ce mare a crescut si Ilinca, cei drept eu nu am vazut de mult poze cu voi, nu ia fost frica de apa asa de multa si mare???Tare as vrea sa-l duc si eu pe Stefan undeva intr-un astfel de bazin, ca la al meu ii este frica sa stea in vana cu apa...
poze
danina spune:
Ana stiu ca iti este ff greu, eu nu stiu cum am sa fac cu gradinita inca nu mi-am pus problema, dar sigur voi fi spion pe la geamuri. Iti doresc multa putere si incredere in personalul de acolo sper sa fie bun si ok pt Stefanel.
Andora am vazut o printesa si eu acolo. Pai daca asa iesiti voi la plimbare tine-o sa nu o fure cineva la cat de frumoasa e.
Azi un pic mi bine amandoua sa nu zic iar si ...........sa iau teapa.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
danyce spune:
Salut, mamici,
Tocmai am scris un ditamai mesajul si nu am reusit sa-l trimit ca m-a fentat laptopul asta
, iar acum trage d-ra de mine.
Ana, pe tine doream sa te incurajez, sa incerci sa te obisnuiesti cu situatia. O sa fie bine pt puiut. Va pupacim pe amandoi
O sa pun si eu poze cu pisicuta mea in curand, acum nu pot ca am o droaie de chestiute de tradus despre masini de cusut si deadline-ul e luni.
Fug sa o calmez deocamdata pe Alma si poate reusesc sa revin mai incolo.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei