Georgescu ABC-Iancului

Georgescu ABC-Iancului | Autor: MAMAMIA

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ceva despre gradinita Georgescu ABC?Zona Iancului?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am baietelul aici. Ce vrei sa stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAMAMIA spune:

Ma intereseaza pentru ca-mi este foarte aproape de casa dar nu asta ar fi singurul criteriu.Cum ti se pare ca se ocupa de copii? Eu am un baiat de 4 ani si jumatate cam neastamparat.Vreau sa stiu daca au personal suficient pentru numarul de copii.Daca sunt scosi afara, de ex.la gradinita unde este Tudor (fiul meu)aproape toata iarna i-au tinut in gradinita pentru ca nu se puteau ocupa de ei (imbracat, dezbracat), nefiind personal suficient.Asa incat acum este ultrasensibil la orice raceala, nu mai vrea afara.Cum este mancarea:bucatarie proprie sau catering.Au dormitor separat?
Scuza-ma daca cer prea multe detalii.Reusesc sa imbine joaca cu invatatul? Tudor este deja stresat de "lectii", cu toate ca eu nu vad mare lucru.Este adevarat ca este destul de scump la vorba.DE la gradinita primesc numai cuvinte de lauda in orice privinta, mai putin la cumintenie dar eu nu prea reusesc sa vad mare lucru.Nu vreau sa scot un geniu din el dar as vrea sa stiu ca ii face placere sa mearga la gradinita . Multumesc!

Mergi la inceput