Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Nu stiu clar ce e cu kilogramele astea. Tot ceea ce eu stiu este ca, dupa ce am slabit in primele 3 luni de la 65Kg la 59Kg (deci 6 Kg), din cauza varsaturilor puternice ce nu au putut fi corectate decat prin perfuzii, m-am ingrasat apoi 7 Kg pana la 5 luni jumate...Nu stiu cat e de bine, avand in vedere situatia mea...Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna fetelor
in sfarsit am reusit sa intru si eu...imi ardeau degetele de nerabdare sa scriu si eu la burticutze
osna si pe mine m-a durut burtica (20+) destul de rau alaltaieri: intepaturi in toate partile, aveam senzatia ca o pierd si raspunsul pe care l-am primit e la fel ca al tau: creste bebe si e normal, sa speram...
trebuie sa o ascultam pe Ileanasi sa nu bagam totul in seama.
lakioana ma bucur ca ai scapat de moderatie si ca te-ai alaturat noua
pufymic eu am intrat pe retete si am luat cate ceva, dar nu am avut timp sa scriu si eu cate una doua. promit sa o fac cu prima ocazie
cri imi pare bine ca ne-ai dat un semn si ca esti bine , multa rabdare si noroc: stiu cum e cu statul la coada pe la institutiile publice
fetelor am si eu o intrebare: voi mai purtati incaltaminte cu toc? nu toc mare, asa normal 3-5 cm; mie imi sunt tare dragi si mi-o cam cere si tinuta de birou...

pup la toata lumea

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

bb ralukutzatinem pumnii pe azi
o sa vezi ca totul va fi bine si bebe jucaus
sa ne dai vesti cat de repede poti...
la toata lumea!

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burtici!

Va invit in Finlanda ca aici de vreo 2 saptamani jumate n-am vazut picur de ploaie si nori grei. E super dar cred ca e ultima zi ca s-au anuntat ploi pe weekend.Oricum este nevioe ca e mult praf acum si mai ales polen ca pe aici e multa padure care acum infrunzeste si infloreste.

Fetele noi bine ati venit in grup!

Pupici

Vauva 24+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ramomar, eu nu mai port tocuri desi imi plac, ma simt si mai bine fara ele, mai comod si alerg mai repede, dar daca zici ca sunt de 3-5 cm eu zic ca nu e nici o problema
Vauva, eu tare mult as veni, daca-i asa frumos pe acolo

23 sapt cu

Mergi la inceput

marthamultumesc de raspuns ; si eu am crezut ca mi-s mai comozi aia jos, dar acum vreo luna mi-am luat niste pantofi din piele josi, am zis ca eu ca vor fi foarte comozi, dar nu ii suport in picioare, ma strang din toate partile , asa ca acuma port sabotei cu toc de 3 si 5 cm, de aceea am intrebat; acuma ma gandesc ca nu o sa ii mai port mult timp si o sa-mi iau sandalute comode(sperrrrrrrr)
Vauvamultumim de invitatie! esti o dulce, dar... lasam vizita pe mai incolo.

PUPICI!!!

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

DaniDani74, stiu ca ai pus intrebarea asta mai demult, dar cum nu ti-a raspuns nimeni, ma incumet eu.

La Triplu Test nu exista rezultat negativ sau pozitiv. Substantele analizate exista in sange la toate gravidele, dar in concentratii diferite. S-a constatat (statistic) ca valori crescute ale acestor substante, corelate cu varsta mamei si diverse date legate de varsta sarcinii si dimensiunile fatului (masurate ecografic) corespund unui risc mai mare sau mai mic de existenta a unor boli congenitale (cum sunt trisomia 21-sindromul Down sau trisomia 18 etc.).

Mai pe scurt si mai pe clar: TT arata riscul ca fatul sa fie afectat de boala respectiva, nu pune diagnosticul de boala (cum face amniocenteza). Deci un rezultat la TT va fi de genul: risc 1/100, 1/1000, 1/3000. Testele de genul asta se numesc teste de screening.

Tu probabil ai ramas nedumerita pentru ca multe fete au zis ca au primit rezultat negativ la TT. Asta inseamna de fapt ca riscul existentei unei boli este asa de mic incat nu se ia in calcul. Pe de alta parte, se stie ca TT da multe rezultate fals pozitive (adica ti se spune ca e un risc ridicat, dar boala nu este confirmata de amniocenteza).

Ei, m-am intins cam mult, dar sper ca ti-am fost de folos si sper ca rezultatele finale sa fie toate bune!

Noi suntem bine, din ce in ce mai , asteptam echo morfo de sambata, dupa care sper sa am si eu in listuta un carut bleu sau roz (nu conteaza de care, sanatos sa fie)!

O zi buna la toata lumea!

Bedrosmart 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Multumim ca v-ati gandit la noi .

Aseara am facut si noi ecografia morfologica de care tot vorbiti atat.Una peste alta,nu are rost sa va insir aici masuratori, bebita e foarte bine, "e in masuratori",are aprox 480g+/-70g,nu am retinut lungimea,dar nu mai conteaza,important e ca e un copilas sanatos.Aseara casca ,l-a masurat d-na doctor peste tot,capsor,manute,picioruse,l-a cautat de toate cele...stomacel,rinichi...ce mai,e bine si asta a fost cea mai importanta veste.Placenta e la locul ei asa ca si din punctul asta de vedere m-am linistit.Imi faceam ceva griji ca l-am mai luat pe Vladut in brate si nu are decat vreo 14kg1/2.Aaaa si ca sa fie totul clar, ne-a mai aratat odata putza sa nu cumva sa avem dubii.Tot nu se reparase imprimanta dar a pozat tati ecranul asa ca punem o poza cu putzica,sper sa vedeti ceva

Imi este un somn....si vremea asta ma dispera pur si simplu.

Nicol 22+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lakioana ma bucur ca ai scapat de moderare(si restul fetelor noi faceti la fel sa scapati mai repede sa va vedem si noi mesajele la timp(ca in perioada de moderare apar mai tarziu si e fff posibil sa nu le mai vedem, mai ales dc apar pe o pagina din urma....)!Cat despre kg tale mie mi se pare ca ai recuperat bine avand in vedere raul de la inceput....

Nicol ma bucur ca e totul ok!Chiar acum vroiam sa intreb cum a fost!

Ralucutza tinem pumnii ....sau am tinut(ca la 12 parca ziceai ca ai programare)!Sa vii cu vesti bune!

Ramomar si mie imi place sa port toc(asa cum ai zis tu nu e f mare)!Important e sa nu fie f inalt si tu sa simti ca iti sta comod piciorul in pantof si ca nu te strange deloc!

Vauva multumim de invitatie!Auzi?Da' pitici fara insotitori nu primesti? Ca ma gandeam sa ti-l imprumut un pic pe Alesio sa ma mai odihnesc si eu(iar tu ai ca bonus ca nu te lasa sa te ingrasi prea tare....eu am doar 3 kg in plus de la inceputul sarcinii )!

Bedrosmart tinem pumnii sambata la eco !Sa veniti cu vesti bune....si poate ne zici si ce culoare sa aiba caruciorul!

Osna si pe mine ma inteapa prin burta de multe ori chiar f tare, dar asa cum a zis si Ileana de cele mai multe ori nici nu simt ca nu am timp....Asa ca faceti-va de lucru sa nu aveti prea mult timp sa va ganditi la toate durerile si neplacerile din sarcina....in definitiv acum trebuie sa ne bucuram de burtica ata cat o mai avem ca dupa ce vine bb o sa ne fie dor de ea....

Eu azi-noapte am avut niste crampe musculare la picior...!Vad ca numai ce am terminat cu magneziul si incep.....trebuie sa-mi sun medicul sa vad ce zice, poate mai continui si cu magneziu...

Fug sa-mi culc piticotul si revin!

Va pup!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Nu stiu voi...dar eu...pe langa ca in fiecare zi imi este somn la serviciu, acum mai ca imi vine sa ma intind pe mocheta din birou si sa-i trag o sforaiala.Abia va mai urmaresc. Plus ca daca nu dorm atunci cand sunt obosita...mi se face greata. Oare toate aveti asa probleme cu oboseala?

Mergi la inceput