Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Nu stiu daca am facut bine sau nu, dar mi-am facut Triple Test. Acu` parca imi pare rau....rezultatele...peste o sapt.Daca e de rau(Doamne fereste)ma anunta ei.Altfel, voi primi rezultatul prin posta.Dar ceea ce ma confuza pe mine e ca rezultatul n-are cum sa fie negativ.Ati mai auzit asa ceva?
Dana15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Katia imi pare tare rau de tine ca te chinuie colica renala....stiu ce nasol e!Multa sanatate!

Sympa eu zic ca nu are legatura caderea parului din timpul sarcinii sau/si dupa nastere cu vitaminele pe care le iei si sa-ti zic de ce : cu Alesio am luat prenatale din trim 3 de sarcina si pana aproape am terminat de alaptat!(deci la 1 an si 2 luni ale lui).Si in tp. sarcinii cu el nu mi-a cazut deloc parul iar dupa nastere a cazut de am crezut ca raman cheala....
Eu zic ca mai degraba si chestia asta e legata de schimbarile hormonale prin care trece organismul nostru acum....cum sunt si acneea(de care vad ca nu am scapat nici eu....cu toate ca speram sa nu fiu iarasi urata ca si cu Alesio!)Sanatoase sa fim ca trec astea toate!

Dani ce fain ca ai auzit inimioara lui bb...!Si mie mi-e dor sa-l aud....si mai am cam o luna de asteptat...

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Acum m-am prins si eu cum pot vedea ce e in contul nostru comun. De! Mai bine mai tarziu decat niciodata!dar..

NOKIA, ti-am vazut si eu copiii! Doamne, dar frumosi sunt! Cum sa nu mai faci inca unul, cand faci copii asa frumosi?! Tu ce mai faci? Te-ai impacat cu tatal lui bebe de acum? Zi-ne si noua care mai e viata ta.,

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

A, ADAMEASCA, unde e chatul asta cu fecioarele? Se refera la zodie? Si daca da, pe unde sa ma inscriu si eu ca si eu sunt tot o fecioara...vesnica.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mai fetelor dar chiar aveti ritm la scris

Am vazut ca discutati despre impartirea saptamanilor pe luni la gravide. As fii si eu interesata daca cineva stie un link unde se poate afla mai multe despre asta.

Caderea parului este influentata de hormoni in timpul sarcinii, dupa cum stiu eu si nu prea ai ce face. Eu am auzit ca se poate sa cada si mai mult dupa nastere.

Pupici la burtici

Vauva 24+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vauva ceva mai sus am scris despre experienta mea cu parul...nashpa....dar trece!
Si in legatura cu calcularea lunilor de sarcina incercati ori pe prima pagina de la la odiseea in 40 sapt ori la calculatorul din prima pagina(de la link-uri utile).

Gripo ti-a placut emailul(din contul comun)? Mie ultimul mesaj din email mi-a placut cel mai mult!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Draga Vauva, sper sa fi inteles bine intrebarea ta.Din pacate nu cunosc nici un link, dar eu stiu din scoala ca 1 luna implinita de sarcina = 4 sapt si jumatate. deci 2 luni = 9 sapt.Scuze daca nu am inteles intrebarea ta.(inca am dubii..hi hi hi)
Dana15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Asa e Pufymic acum am citit mai atenta. Nasoala experienta asta dar macar ti s-a regenerat dupa? Eu si daca imi cade nu-mi prea fac probleme ca am atata de pot sa mai dau si la altii. Chiar acum ma gandeam ca trebuie sa ma tund ca deja mi-e cald la ceafa cu coama mea mai ales cand dorm.

Multumesc de informatii

Ale

Vauva 24+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Pufymic...m-ai lamurit.Faceam si eu legatura cu vitaminele...dar tu mi-ai stricat socotelile.Atunci sigur e legat de schimbarile hormonale cum zicea si Vauva.Sanatoase sa fim, vorba ta....si legat de acnee, lasa ca tot frumoasa esti.
Vauva...nu stiu nici un link legat de impartirea sapt., poate ne ajuta vreo fata care stie, ca m-ar interesa si pe mine.
Gripo....mergi la toate forumurile, apoi la "Prieteni dintotdeauna" si cauti subiectul "fecioare DC".Ar fi trebuit sa merg si eu pe-acolo dar nu prea am timp.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara, burtici!

Sa va zic si eu cate ceva despre caderea parului, nu o luati ca litera de lege, va scriu ceea ce am invatat mai demult. Firul de par are 3 faze de dezvoltare, n-o sa le descriu stiintific, ideea e ca ultima faza, cea de cadere a parului, se reduce mult in sarcina datotita hormonilor. Dupa nastere si in timpul alaptarii, cea de-a treia faza reintra in activitate, ceea ce duce la caderea parului. Desi cantitatea de par cazut pare mai abundenta, de fapt se pierde doar parul care n-a cazut in timpul sarcinii + parul care cade zilnic in mod fiziologic. Am scris cam imbarligat, sper totusi ca m-ati inteles.

Cineva intreba de Henna. E intr-adevar un pigment natural care da parului culori deosebite. Atentie insa!!! Dupa vopsirea parului cu henna nu se mai poate folosi vopseaua de par din comert pentru cel putin 3 luni. Sunt incompatibile.

Pufymic, la capitolul anterior, pag 8 sau 9 sunt doua noi mamici de sept-oct, poate le poti baga in listuta.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 17 sapt

Mergi la inceput