Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Am reusit sa vad poza cu putzuca...e misto rau de tot. Tare as vrea sa se arate si al meu.
Burticilor, eu va salut pana maine...eu nu am internet si acasa...asa ca acum, ca mi se termina programul la servici, va pup si mai vorbim maine.
Pupici si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Pufymic poti sa treci ca acu nu mai sunt singura

Pupici

Vauva 24+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Michella, Lakioana si Eli bine ati venit printre noi, sarcini usoare si bebei super frumosi si sanatosi!

Fetelor, scrieti asa de mult....adevarul e ca suntem multe si la 5-6 posturi pe zi fiecare e de ajuns sa nu intri o zi pe forum si ai ramas istorie.
Uite eu am intrat ieri la aceeasi ora (acum am si eu mai putina treaba la birou) si ati schimbat capitolul si aproape ca l-ati terminat si pe asta.

Noi suntem bine, ascultam muzica cu castile pe burtica si este de-a dreptul emotionant cum reactioneaza bebe...parca mi-ar vorbi.

Pupici, Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vauva, Ignatica am modificat DPN-ul!

Microbu cum sa devii istorie mey daca intri rar? Mie chiar mi-e dor de fetele care nu prea posteaza(de toate!!!) ....si sper ca sunt bine!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Pufymic, am lipsit 24ore si de-asta ma numesc istorie....ce sa fac daca la birou nu prea apuc nici sa va citesc bine, daramite sa mai si scriu....seara ce mai am si eu timp. Acum ma chinui de vreo 2 ore sa citesc astea 8-9 pagini ca-mi suna telefonul intruna si am zis hai sa postez repede, ca trece subiectul fara mine .....
Fetelor, nu stiu cum aveti atat timp sa scrieti, e f greu sa tin pasul cu voi.

Pupici, Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Pai eu de ex sunt in CIC cu Alesio, asa ca stau doar acasa si in afara de faptul ca ma ocup de el+mancare+curatenie nu fac altceva decat sa stau pe net(ca e o mica-mare pasiune de-a mea....mare mai ales de cand am descoperit DC-ul...).
Si acum cand sotul e plecat in delegatie chiar ca am timp liber....si plictiseala la greu, asa ca ma mai "iau" cu forumul si uit de dor....

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna burtici!

In primul rand bun venit celor noi si sarcini usoare!

Ma aliniez celor care dormiteaza pe la 16.30 la birou... mi-e un somn ca uneori chiar mai pun capul pe birou si parca tot ce se intampla in birou este undeva departe. mai imi dau colegii de sase, daca vine vreun client sau cineva din conducere...

Am si eu o problema pe care mi-e si rusine sa v-o expun, dar vreau parerea voastra sincera. Si spuneti-mi, va rog, daca mai sunt si alte fete obsedate de aceeasi paranoia!!

M-am ingrasat de la inceputul sarcinii 10 kg!!!!! . Ingrozitor de mult dupa calculele mele (sunt sapt 24), mai ales ca nu am pofte, mananc cu masura, nu fac nici un exces. Si, spre rusinea mea, sunt atat de egoista si vanitoasa, incat privesc cu spaima cum imi creste burta, in loc sa ma bucur si sa traiesc din plin aceasta experienta. Ma simt greoaie si nu-mi place si in acelasi timp sunt furioasa pe mine ca am aceste sentimente. Pentru ca ne-am dorit copilul asta mai mult ca orice si eu iubesc copiii tare mult! Ne-am chinuit ceva sa raman insarcinata si am fost atat de bucuroasa cand am aflta vestea! Cu toate astea sunt inspaimantata ca ma ingras, ca am o burta uriasa, care este abia la jumate de capacitate, ca deja mi se umfla picioarele seara cand ajung acasa!!!

Hai ca sunt fete care au probl adevarate, a mea poate vi se va parea stupida, dar asta este ce simt si vreau sa stiu parerea voastra.

Multa sanatate tuturor burticilor.

Roxana +24, cu Daria Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

mama, fetelor, umpleti paginile astea intr-un ritm ametitor...
io iar raspund succint, ca-s deja cheauna de cap cu atata treaba:
- tocuri nu port de felul meu, eu is in adidasi
- Nicol, tu zici de Valdutz al tau la 14 kile, Luk al meu are 18 jumate si inca il ridic destul de des.
- Osna, de kg nu stiu ce sa zic, dar tinand cont ca la sarcina trecuta am pus pe mine 35, deocamdata stau bine cu doar 10 , iar ce zice medicul, mie personal mi se par legende sarcinile cu cateva kilograme, acuma depinde si de fiecare organism. Eu de felul meu sunt predispusa la ingrasare si mereu trebuie sa am grija ce mananc. Si nci n-am fost vreo slaba niciodata, asa ca ma resemnez.
- da, si eu am probleme cu somnul peste zi, dar normal ca nu pot dormi. Si seara am insomnii, adica ma culc dupa 11 - 12 si la 6 jumate sunt in picioare in fiecare zi, pentru ca nu mai pot dormi.
- Eloise, si la prima sarcina, si la asta, am inceput contractiile nedureroase cam la sfarsitul lunii a patra, deci nu esti singura.
- Pufy, bucuta-te acuma de calculator, ca mai tarziu ai sa te bati cu fi-tu pe el. O sa inceapa miorlaieli cu desenele animate, dc nu-l bagi in seama o sa iti restarteze calculatorul, oricat de mult ai sa incerci tu sa ascuzi butoanele, etc.
- Roxana, nu te mai stresa cu kg. Ma repet, dar de sarcina TREBUIE sa te bucuri, o sa regreti mai tarziu daca nu faci asa. Eu la prima sarcina am fost o rasfatata de toata lumea, de pieteni, de parinti, de colegi, mereu primeam dulciuri, ieseam des la bere, mancam de toate, plus predispozitia mea la ingrasat de care aminteam mai sus, plus retinutul de apa de la 7 luni jumate, am ajuns fix la o suta de kg. Acuma, uitamndu-ma la poze, imi dau seama ca am exagerat, dar nu-mi pare rau. Mai ales ca am si dat jos surplusul de kg. Mie mi-a placut prima sarcina, eram tare mandra de burtica mea, din pacate la asta nu mai am timp de rasfatz si alint, ca mai e si Luk prin preajma, dar asta nu inseamna ca nu ma bucur si de asta. Stiu cum reactioneaza organismul meu, nu ma mai ingrijorez din orice junghi, sunt vesela si optimista si astept sa nasc cu incredere.

Gata, plecam la cumparaturi.
Va pup

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Ileana il belesc(pe fiu-meu) daca nu ma mai lasa la calc!Ca-s maniaca rau!

Roxana01 eu zic sa nu-ti faci griji de pe acum din cauza kg luate!Griji ne-om face dupa ce nastem....daca mai avem timp
....si poate daca ai "noroc" de un bebe agitat(cum a fost Alesio), o sa dai jos mai multe decat ai pus(asa am patit eu)!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Lakioana, si eu am slabit 4kg in primele 3 luni, acum am pus cam 2,5-3kg inapoi pt ca am inceput sa mananc un pic fortata de amenintarea medicului ca ma pune pe perfuzii. Dar mie nu mi-a fost asa rau cum ti-a fost tie, dar greata ma facea sa nu am chef de mancare.

Nicolstoy, ma bucur ca ai vesti asa bune de la eco morfologica.

Pufymic, am savurat toate retetel din notepad, o sa va scriu si eu diseara reteta mea de cozonaci ....macar pt la iarna.

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput