Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Pufy ,saptamana trecuta va spuneam ca in revista Sana e un supliment special:Tu si bebelusul tau:
- Bagajul pt maternitate
- Nastere naturala sau cezariana? etc.
Si unele dintre fete m-au rugat sa fac o listuta pt bagajul de maternitate.M-am conformat.E o lista combinata, adica lista mea de acum trei ani (pastrata bine) si lista din revista.O trimit pe mail-ul comun si poate faci tu un link ca la burtici sau bebici ma gandesc.
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu listuta.Stiu ca pe forum e ceva legat exact de acest subiect,dar cred ca eu am facut un rezumat.

Nicol 22+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nicol, pe mine una sigur nu ma superi.
Te-am vazut pe Mess, da' n-am avut curaj sa te abordez. Poate data viitoare ne conversam si noi daca ai chef/timp. Intreba cineva cum de avem timp sa stam atata pe net. Pai eu oricum lucrez la servici numai la computer si deschid mai multe ferestre. Lucrez in paralel si cand mai iau cate o pauza mica de 1-2 minute, arunc un ochi pe DC sau pe mess.

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

buna la toata lumea fetelor dar sunteti asa de rapide ca abia pot sa va citesc[ ]Pufymic ati multumesc ca mai trecut pe lista iar pe fetita mea o cheama Shion(tradus in romana,,sunet de poezie,,) ti-am vazut si eu ,,comoara sa stii ca e o scumpeteRamomam, Tasia,Osana Martha Microbu,si la toate fetele le multumesc pentru urari,si va pupic

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Roxana01 nu intra in panica ,nu esti singura care se ingrasa,eu de exemplu m-am ingrasat intr-o luna 6 kgnu stiu cum dar sa intimplat,si la prima sarcina m-am ingrasat 20de kg care am reusit sa le dau jos cu rabdare timp de un an si eu sint in aceeasi problema ca si tine dar nu intra in panica si incearca sa nu ati privesti burtica ca pe o povara,fii mandra de burtica ta ,numai pentru cateva luni va pupic

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Roxana01, depinde de fiecare organism cate kg iei in timpul sarcinii. Am prietene care au luat 28, 26, 34kg si le-au dat jos in max 2ani de la nastere. Am si o prietena in 24 sau 26sapt care a luat cam 18-19kg pana acum.
Eu am fost o slabanoaga de 45kg pana acum 3-4ani cand pe fond emotional, stres mai exact mi s-au dereglat toate functiile glandelor si m-ama facut un mic butoias. Am facut tratament 1an juma, am stopat ingrasarea insa nu am reusit sa slabesc nici 1kg. Endocrinologii si nutritionistul la care am fost au spus ca ma va regla sigur o sarcina, stiau ca-mi doresc mult un bebe. Sub tratament au ajuns la valori normale toate analizele mai putin prolactina care era de 3-4ori mai mare. Si probabil ca metabolismul meu deja reactioneaza la schimbarile din timpul sarcinii si minunea a fost ca am slabit. Eeeee , sper ca nu te-am stresat prea tare dar vroiam sa spun pe scurt ca nu esti singura care-si face probleme cu kg in exces si ca macar acum trebuie sa ne bucuram de sarcina si de bebeii nostri minunati.

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nicol nici pe mine nu ma superi cu listuta!E chiar foarte utila pentru cand ne apucam de facutul bagajelor!Asa ca multumim mult si uite o pentru oboseala!Daca o punem in notepad la sarcina ce zici?

Eli26 multumim de complimentele la adresa lui fiu-meu!Vrem si noi poze cu voi!
Frumos tare numele fetitei tale(zi-mi si data nasterii ei s-o trec in listuta....dc vrei)!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Nicol eu as mai avea ceva de adaugat la listuta: eu in maternitate l-am imbracat cu hainele de acasa(inclusiv body, costumas), ca era non-stop cu mine(mai putin noaptea cand le rugam sa-l duca la bebici sa dorm si eu putin...), deci cred ca ar fi util sa trecem si hainute pentru bb cu care sta in maternitate...
Si am pus lista in notepad(dar nu e asa frumoasa cum ai facut-o tu...)

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetele, n-am reusit sa citesc tot ce ati scris, dar sa va zic ce-am facut si mai intru diseara!

e bineeeeeee!
totul e in parametrii normali, sexul oricum nu ni l-a aratat! ne-a aratat fundu' si degetelul mare de la mana ridicat! parca ne-ar fi zis: sunt ok!

sephora, succes maine! eu am facut la romar! a fost 950.000, morfologie 2d, si m-a tinut vreo 40 min!

va pup!

raluca 22+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ce mai faceti fetelor!!! Eu am un ritm infernal la citit. Azi dimineata cand am intrat erati la pagina 4 si abia acum am reusit sa ajung la final....desi stau toata ziua la calculator ca asta imi este munca :)
Dupa cum probabil v-ati dat seama eu sunt pe baricade - la servici; Mi-a revenit starea de rau, adica nu pot sa mananc aproape nimic. De cand m-a luat durerea de rinichi (adica de luni) am si slabit un kg deci cred ca bat orice record la "neingrasat": la momentul de fata am exact 2 kg in plus fata de momentul in care am aflat ca sunt insarcinata. Sper sa fie bb bine. Am zis ca daca mai continui la fel pana luni ma duc sa mai internez ca mi-e frica sa nu pateasca bb ceva.

Fetelor si mie mi-e somn aproape toata ziua.

va pup pe toate!! si imi doresc sa-mi treaca perioada astaaaaaa. Vreau sa nasc ca sa pot sa mananc muuuuult!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Raluca ma bucur ca e bine bb!

Lexi super emailul!!!

Katia imi pare rau ca nu te simti bine....multa sanatate iti doresc!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput