Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Bepii spune:
Rectific: albina nu m-a muscat ci m-a intepat la picior Scuze.
Pupici cu lipici
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
ardeiash spune:
scumpi: eu credeam ca in belgia nu se fura... ati luat legatura cu politia? v-au spus ceva? imi pare rau...
bepii: cred ca erau viespi albinele tale... bine ca te-ai adapostit. si eu am patit una ca asta , in copilarie, insa pe noi ne-au intepat tare de tot... eram intr-o excursie cu colegii.. ne-a gaurit pe toti. eram acoperiti peste tot de umfaturi mari , rosii, cam de 3-4 cm diametru...
s-auzim numai de bine! si
lorelaim spune:
Referitor la subiectul "Haideti la MITING/Fetita sfâsiata de câini/LISTA" aflat la "Discutii generale" Romania-News a initiat o petitie:
Ce cerem/dorim:
1) Cainii vagabonzi sa nu mai fie lasati de Primarie si firmele de ecarisaj din subordinea Primariei pe strada.
2) Crearea mai multor centre pentru cainii vagabonzi.
3) Angajarea mai multor firme de ecarisaj.
4) Un numar de telefon unic, central, de tip linie de urgenta, de unde un dispecerat sa trimita in maxim 30 de minute o masina pentru prinderea oricarui caine vagabond reclamat.
5) Cainii vagabonzi sa fie sterilizati dupa 7 zile, iar daca proprietarul vine in 7 zile dupa caine, atunci acel caine sa fie pus in libertate.
6) Existenta unor reguli clare pentru fiecare parc: (*) Nu este voie cu caini sau (*) Este voie cu caini doar in lesa sau (*) Este voie cu caini care pot fi lasati, intr-o zona stabilita a parcului, liberi din lesa. Gardieni publici sa fie prezenti intotdeauna in zonele din parcuri unde este permisa lasarea cainelui fara lesa.
Daca doriti sa semnati aceasta petitie - adresa este:
http://www.romanianews.net/modules.php?name=ePetitions&op=more_info&ePetitionId=9&show_signers=1
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by deya
fetelor eu samabata plec sper voi o sa aterizam pe charleroi sau asa ceva
va rog daca puteti sa ma ajutati k o prognozxa meteo cum o sa fie vremea cum e acum si cam ce hianute sa imi iau.
va pup dulce pe toate astept vesti
deya
deya .. in belgia intr-o zi poti avea de 10 ori ploaie si de 5 ori soare... w greu sa crezi ca toate astea-ncap intr-o singura zi.... dar mai exista si alte variante: sa ploua in continuu 3-4 zile...sa ploua.. sa ploua.... sa fie innorat... mai rar soare... cam asta e belgia. sper ca n-ai probleme cu reumatismul!
sa aveti un zbor bun!
s-auzim numai de bine! si
ror spune:
Buna seara fetelor-dragutelor,
Am trecut un pic pe aici sa va dau pupicii de noapte buna.
Azi la servici mai mult ne-am facut ca avem de lucru. Iar dupa ora trei, de atata uitat la ecranele calculatoarelor, ne ia cate un cascat colectiv, mai sa ne rupem falcile si nu alta. Am un coleg care le mai si motaie, de-a devaratelea, dar omul munceste ca e tot timpul cu mana pe mouse.. Asta e rau aici, ca avem zile sinusoidale, ori ne plictisim, ori avem prea mult de lucru, si uite asa fetelor, trecem de la - la + si invers.
Bepii- Programul la servici il am de la 9 la 6 (L-V) iar sambata 10-14, Ei da, ca mai trb sa lucrez si sambetele fie ca avem sau nu de lucru. Parca imi aduce mie aminte de ceva vremuri f.trecute cand se facea act de prezenta....
Oricum, cand ajungi prin Antwerp da un bip sa ma arat si eu la fata Uite si un nr de gsm in caz ca... :0473 946 840.
Ref la patania cu albinutele, bine ca s-a terminat doar cu o intepatura... Prin America parca, chiar se face terapie cu intepaturi de albine. De duci la "doctor", iti pune albinuta pe locul care te supara, albinuta te inteapa, si uite asa, te faci bine. Dar eu prefer sa nu apelez la astfel de terapii.
Scumpi, mai trimite-mi cate un mesajut pe messenger chiar daca apar off-line
Oana draga, tu ai umor nu gluma
Disperata_ si bafta la examen. Cu cat te stresezi mai putin, cu atat o sa-ti fie mai usor sa inveti.
Mai vroiam sa scriu cateva randuri ref la mesajul legat de cainii vagabonzi din Bucuresti.
Doar atat pot sa zic, ptr mine nu exista caini vagabonzi, ei sunt doar niste suflete oropsite si nu din vina lor. Iar daca se intampla cate un lucru regretabil, ca in cazul fetitei sfasiate de catei, e greu sa judeci corect si sa decizi cine e vinovat. In orice conditii si circumstante un copil are prioritate. Eu iubesc si copii dar si animalele asa ca ma abtin de la alte comentarii.
Fetelor-dragutelor, va pup inca o data si ma duc la culcare caci mi s-a facut somnica
ror spune:
Acum am citit si eu articolul referitor la fetita sfasiata de caini. E din judetul Hunedoara si nu din Bucuresti ,cum am crezut. Saracii parinti si bietul copil... NO COMMENT
si aici e articolul:
Fetita de 7 ani, sfasiata de o haita de maidanezi
O fetita de sapte ani, din municipiul Brad, judetul Hunedoara, a fost internata de urgenta in spitalul judetean din Deva, dupa ce a fost atacata si sfasiata, ieri, de o haita de caini.Geanina Giurca se intorcea de la scoala cand s-a intalnit cu haita de caini pe strada. Maidanezii s-au repezit si au muscat-o de cap, maini si picioare. Fetita a fost internata in spitalul judetean din Deva, unde a fost operata la sectia de Chirurgie Plastica. “Pacienta are foarte multe plagi, i-am pus peste 200 de copci. O parte din pielea capului, cam de marimea unei palme de adult, scalpata de animale, i-a fost adusa de primarul de la Brad. Picioarele ii sunt pline de rani. Fetita a fost adusa in stare de soc hemoragic si traumatic. Ea va fi dusa la sectia Terapie intensiva, iar urmatoarele 24 de ore sunt critice”, a declarat pentru Mediafax chirurgul Marius Blendea. Mama copilei, Iuliana Giurca, era, ieri dupa-amiaza, in stare de soc. “Vecinii m-au strigat si au spus ca fata mea a fost omorata de caini. Am iesit in strada si am vazut-o pe Geanina plina de sange. Cainii rupeau din pielea capului. Sangera de peste tot”, spune mama victimei.Politia a inceput cercetarile in acest caz, pentru a se stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul. Oricum, ca si in cazul, de acum, celebrului maidanez Boschito, cainii care au sfasiat-o pe micuta vor fi greu de identificat si nici nu se pune problema ca sa fie “trasi la raspundere” prin eutanasiere. Ca de obicei, hingherii vor aduna haita care bantuie in acea zona.
Japonez ucis la Bucuresti de un caine
La sfarsitul lunii ianuarie, in Capitala, un japonez a fost ucis de un caine maidanez care l-a muscat de picior provocandu-i o hemoragie abundenta. Atacul ucigas indreptat asupra omului de afaceri Hajime Hori, care s-a stins din viata in cel mult 20 de secunde din momentul in care a fost muscat, s-a produs in fata scarii blocului din bd. Nicolae Titulescu nr. 1, acolo unde acesta locuia. Ancheta procurorilor bucuresteni a stabilit - dupa vizionarea unor imagini surprinse de camerele de luat vederi ale Bancii Ion Tiriac - ca ucigasul asiaticului e un caine fara stapan.A urmat un proces in toata regula cu avocati, magistrati si procurori, un caine a fost chiar arestat, dar pana la urma a fost eliberat pentru ca nu s-a putut stabili daca este sau nu cel care l-a rapus pe omul de afaceri. Cel pe care lumea l-a poreclit Boschito, considerat multa vreme cainele asasin, a fost pana la urma adoptat de o familie din zona Moldovei.
carmita_baby spune:
Buna fetelor, dragutelor
Ce mai faceti voi? Sa inteleg din spusele voastre ca vremea pe acolo prin Belgia nu fuse prea insorita, nu? Aici a fost o vreme superba, de vara. M-am simtit tare bine
Sunt fericita ca mi-am luat azi pasaportul deja, dar nu prea imi place poza din pacate nu prea am avut de ales, pentru ca mai nou iti fac ei poze acolo la pasapoarte si cum era prea aglomerat nu am mai avut timp sa ma uit la poza, de-mi place ori ba... ei asta e, doar o simpla poza.. (ce probleme importante am eu hehehehe)
Aaaa si uitai sa va zic, sunt pericol public la condus aici, fac un slalom printre masini mama mama ba chiar azi mi-a facut un nene cu degetu` ma intreb de ce
Tania eu ma intorc miercuri, acum pe 24. Desi m-am simtit tare bine zilele astea aici, totusi abia astept sa ma intorc acasa la noi in Belgia
Sper ca intepatura de albina nu ti-a cauzat prea mari neplaceri. De acum inainte sa fi si tu mai atenta. Daca vezi vreo albinuta prin preajma renunta la actiuni de genul ala.
Ieri m-am uitat soi eu la semifinala pentru Eurovision si cum credeam ca si Romania va trebui sa se califice, i-am spus sotului sa voteze cu toate telefoanele din dotare pentru Romania, la care el mi-a zis ca-s silly si ca nu o va face. Insa cand a inceput votarea m-a sunat iubitul de el sa ma intrebe ce numar are Romania ca vezi Doamne"daca-i asa de important pentru mine" hehehehe insa nu a mai fost cazul pentru ca aflasem si eu intre timp ca Romania era calificata deja Da` la finala il pun sa sune: Hai Romania!!!!
Ror pai e destul de aiurea cu munca ta. Acum acum prea multa treaba, acum deloc... Ce faci tu de exemplu cand e plictiseala pe acolo? Cred ca eu una mi-as pierde vremea pe net
Oana nu cred ca vom mai vorbi pana pleci de aceea iti urez din toata inima o vacanta cat mai minunata, sa te distrezi si sa iti umpli bateriile si sa nu ma uiti Cine-i surioara mea? Sa faci poze multe multe multe sa vedem si noi
Disperata bafta multa la examen
Andreea tu cand planuiesti sa vii sa-ti revezi planurile natale?
Va pup pe toate si va urez o seara cat mai placuta
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
Ciao-Ciao!!!!Ce mai faceti? Am citit ce ati scris sa stiti!
Bate un vant frate ca mi-a facut parul mai ceva decat il aveau fratii lui michael jackson in copilarie:)Si prognoza pentru maine e naspa vant si ploaie ca de obicei cand am eu nevoie sa fie vreme buna si avionul nou;)
NU pot scrie mult acu ca scriu iar de la job, votati maine seara cu Romania, va rog, e 50 de centi daca nu ma insel. Aveti grija de voi, de copii care aveti care nu facetii:)si ne auzim paote maine (ca mi-a renascut calculatorul si il iau cu mine!!!
pupici
zmuahhh
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'
deya spune:
acu imi fac bagajele greu si cu vremea asta nu stiu ce haine sa imi iau.duminica zubram spr sa fie totul bine.
va pup sa auzim numai de bine,aveti grija de voi