Fetele din Belgia (7)
Raspunsuri - Pagina 19
Bepii spune:
Buna fetele,
Anca, eu am fost la concertul lui Robbie Williams in prima seara spre norocul nostru pt ca a doua zi de concert a fost un timp urat de tot. Iar biletele, e o intreaga poveste; sotul meu a incercat si el sa le obtina prin telefon, internet dar n-a mers. Cand deja ne consolasem cu ideea, surpriza a venit de la fiul sotului meu care ne-a facut de Craciun cadou 2 cele bilete. Deci cumpararea a avut loc cam prin decembrie si am auzit ca biletele s-au epuizat in f scurt timp. Ma bucur ca am fost la acel concert, a fost f frumos intr-adevar. Imi pare rau pt tine ca n-ati putut sa-l vedeti.
Disperata, eu vin vineri si se pare ca si Carmen. Poate ca sunt si alte fete amatoare, m-as bucura tare mult. Mai ramane sa stabilim si la ce ora ne intalnim. Asa cum spunea Carmen si eu sunt de acord ca la ora 6 sa fim acasa. Deci probabil ne vom intalni cam in jurul pranzului tocmai bine sa mergem sa luam masa la o pizzerie ca si mie mi-e cam pofta de o pizza, ce ziceti? Cu ocazia asta putem vedea si covorul din Grand Place. Abia astept, o sa facem si fotografii....
Carmen, acum am inteles de ce ai absentat, dar nu-i nimic draguta ca nu ai lipsit prea mult si de altfel am vorbit si la telefon intre timp.
Deci dragele mele fete haideti sa fixam ora si locul de intalnire aici pe forum si poate vin si alte cucuiete. Cred ca grand Place e cel mai potrivit loc asa cum am facut si data trecuta.
Astept cu mare interes.
Pana atunci va pup si va doresc o zi frumoasa.
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
ardeiash spune:
oana: ce-i Borsato? eu nu stiu multe!!!! vrei sa ne-ntalnim sambata cumva, sa vezi si tu covorul... desi vad ca fetelor le convine vineri...
propunere: ce ziceti gagici de vineri - ora 11 ??? in grand place? in acelasi loc? la cea mai inalta cladire de acolo? .... ma gandesc ca pana trece sfertul akdemic..... pana facem photo... pana ne uitam in stanga.. apoi in dreapta... ni se face foame... si tocmai bine ne ducem la o pizza. ...
vaz c-a prins cheag ideea mea... asa ca m-arat cu gura pan' la urechi.. si-mi belesc fasolele la ziua de maine (a se citi ca-i de marin preda)... sounds good! ****cre' c-am scris ghine***
deci astept sa-mi ziceti ca ora e buna si pentru voi.... dak nu... poate 12... dar eu zic ca 11 e tocmai bine pt voi ,,, s-aveti timp s-ajungeti aks' rpd..
pupici
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
iar uitai: oana: eu am o mascuta dak-ti trebe.... nu stiu ce fel de bbq e asta, dar ma rog... si cre k poti sa-ti pui fuste una peste alta... de la mare la mic... adik mai multe dimensiuni... ca-n iarna (sau toamna?!?!) bobocilor.. avea aia 9 fuste... multe podoabe pe tine... cat mai multe.... da cre k te poate ajuta bepii... cel mai bine ... bafta!
Bepii spune:
Oana, acum vad ca noi am postat in acelasi timp si de aceea n-am vazut ultimul tau mesaj. Imi pare rau draguta ca nu te pot ajuta in legatura cu acel original bbq. Deci trebuie sa fi imbracata ca-n desert.....ti-as sugera o esarfa lunga si transparenta pe care sa ti-o prinzi frumos pe cap cu niste agrafe, apoi o pereche de pantaloni cu buricul la vedere, papuci fara toc si cu varful intors in sus,(am vazut de curand asa ceva la "shoe discount") machiata cu cat mai mult contur negru (ca la araboaice)si cam atat. Imi pare rau dar nici eu nu am bluze brodate sau o burca.... Bine-inteles e doar o sugestie, poate ca gasesti tu o idee mai buna. Stai ca mi-a venit o idee: ia o pereche de pantaloni normali si trece un elastic prin manseta in asa fel incat sa fie bufanti. Dar pantalonul sa fie dintr-un material mai finut si mai evazati ca bufantul sa fie cat mai mare. Ce zici?
Sa sti ca si mie imi place Marco Borsato si mai nou am descoperit cantecele raposatului Andre Haze pe care unele dintre ele le-am descarcat pe ipod si le ascult cel putin o data pe zi.
Disperata, mie imi convin ambele ore, sa vedem ce zice si Carmen. Avand in vedere ca ea doarme mai multicel dimineata, as sugera sa ne intalnim totusi la ora 12. Avem destul timp pana pe la ora 4 cand probabil trebuie sa fi acasa pt copil.
Hai ca mai vorbim pana maine. Acum va pup pe toate si va doresc o dupa-amiaza placuta.
Bepii
monval spune:
Eu am vazut acel covor in poze si este fffff frumos .
Cind o sa-l putem vedea?Sper sa tina pina ajung si eu sa-l vad
MONICA
carmita_baby spune:
Disperata la 12 e perfect pentru mine in Grote Markt, in acelasi loc.
Tania maine sunt la tine pe la 11 - 11:30 e bine asa?
Oana mamica imi pare rau ca nu vii si tu
An-k tu nu poti veni??
Acum ma duc sa trag un pic pe dreapta ca m-a palit un somn mama mama
tuturor
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by monval
Eu am vazut acel covor in poze si este fffff frumos .
Cind o sa-l putem vedea?Sper sa tina pina ajung si eu sa-l vad
MONICA
monval
nu prea am inteles cand vei veni.. dar , dupa cum am zis e numai intre 16-18 iunie... si doar din lavanda.. deci e totul mov... movulat...
insa am inteles ca anul acesta , in august va mai fi imbodobita grand place cu flori.. toate culorile... carpets.. am inteles ca se numeste. si ca tot asa... e la 2 ani o data. cica anul trecut n-a fost.. asa ca sunt sanse sa-l vedem anul acesta... va anunt eu dak aflu
ardeiash spune:
oana: vinooooo siiiii tuuuuuuu, teeee ruuuugaaaaammm!
chiar ... ce neinspirata am fost.. nu's ce am inteles eu.. are dreptate bepii... e o idee excelenta ideea a ei.. ... ia-ti si o o chestie d-aia.. cum ii zice.. narghilea... nu, bepii??
fetelor : deci ne-ntalnim la 12.. ramane.. cum am stablit..
am gasit carpetul de anul acesta.. e intr-adevar in august si e in perioada 12-15 august. doar. ia uitati-va.. ce frumoase sunt toate covorasele .... http://www.flowercarpet.be/frdernanne.htm ce ziceti? va plac?
Bepii spune:
Buna dimineata fetelor,
Disperata, acele covoare din flori sunt niste capodopere!!! cred ca sigur voi merge sa vad si eu anul acesta in august.
Deci la ora 12 ne intalnim in Grand Place. Ma bucur nespus ca ne vom reintalni dar si un pic dezamagita ca nici una dintre celelalte fete n-a subscris. Probabil ca sunt foarte ocupate. Si cand ma gandesc ce planuri ne faceam in iarna asteptand vara sa ne putem intalni..... Dar asta nu inseamna ca sunt suparata pe cineva. Eu tot va iubesc si inca mai sper ca ne vom vedea si la fata nu numai virtual.
Va doresc la toate o zi minunata si un weekend super.
Pupici,
Bepii