Clubul optimistelor (14)
Raspunsuri - Pagina 9
alexa si mami spune:
bafta multa corina!!! stai linistita ca nu te uitam. tatal tau cum se mai simte?
alexa
krelia spune:
quote:
Originally posted by addinel
krelia, nu sunt supi... eu in general nu ma prea supar. da' vroiam sa te taxez ca atunci m-am simtit out din clubul miresicilor si nici nu mai scrisei nimic
"ocsarvai", sa sty ...da' banuiesc ca nu ai pus capac sobectului, nu?
Io..am asa..o Cumi si-o colega in Buc, o sora prin Ardeal, o cumatra si pe fi-su, nepoto-finutxz (ca i-am ghicit data nasterii, kiar a fost si un pariu tot prin Ardeal, o vecina in Buc, o cuscra tot in Buc., pe Andreea miresica din Buc, careia ii zic cupilu' si ea mie tanti (deci, cred c-o iau de nepoata )...si cam atat...
Lista, insa, e deschisa pt celelalte tipuri de rubedenii
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
Hooooooo.... incepurati la barfa de nu ma mai tin de voi....
Sunule e bine ma si vere.Nu stiu ce te faci cu atatea nunti pe cap...te duci la nunta si le dai banii la salariu.sau in rate....Fetele in rate merge?
Auzi Addinelule pleci la munte si te dai cu capu de pereti? De ce soro? Hai ca ma duc io in locul tau.Ia intreaba-l pe pupicu
Danezodaca vrei anu' asta, sari pe Georgica, ia-l cu japca, lasa-l gravid... fa-i ceva ca trece timpu si fetele astea ocupara toate sambetele din an.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
si ziceti ca pe sefu' georgica-l cheama? ma io vin peste el sa-i bag mintile-n cap. io am vazut-o pe daneza in poze, el e chior? nu vede cine e linga el?! hai ma 'nervai!!!
alexa
krelia spune:
stiu de pliciu..ca io tot bagam fitile la colegu', da' ne-a linistit p'amandoua...cica..2007 scrie pe ea
anul asta..hm...conditia principala e sa existe mireselu' ..apoi..poate rezolvam o cununie civila...sau tu vrei tot tacamu'??? cu biserica, cu lautari, cu alea alea??
In cazu' asta, tre; s-o cooptez si pe Sun, ca ea le are cu invartitu'n ceaun...stii ce bine le zice cu ghiocu'??...e mama lor!
quote:
Originally posted by daniela_daneza
OK. Faci tu?
Vezi ca e si Plici plici , dar la anul in 2007...Eu vreau anul asta...
26 august 2006
georgi75 spune:
Hai fato ca merg si io cu jalba...Ce ziceti? O punem de un miting in fata firmei?
Daca nu care stiti mai sa faceti vreo vraja ceva sa-i luam okii???
Auzi Danezoasta are ochelari de cal? Sau sta prost cu partea ailalta....Zic si io...Nu sunt Dabija da...
Corina stai linistita ca tot aici ne gasesti.lasa ca scapi tu si vorbim atunci. si-ti tin pumnii stransi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
malla spune:
Daniela daneza, zici ca iti facuse compliment un pusti, baiiiiiiiiiiiiiii, pai era sa te cred, auzi???? Cand colo, vazui ca "pustiu" avea 20 de ani... Deci, ai avut de ce sa te bucuri...
Addinel, faina invitatia, citii din urma si imi place,... sper sa nu mai aveti asa mult de organizat si sa va bucurati si voi de liniste...
Georgy, merci inca o data pentru linkuri, sunt super!!!
PS: Nici eu nu am oprit pana acuma centrala, spre rusinea mea, da ce era sa fac, daca frigul asta nu mai se opreste?!?
Sunule, esti tare, felicitarile mele sincere pentru familia-ti numeroasa, apropo, acuma trebuie sa muncesti dublu, sa le asiguri cel putin strictul necesar... Ma gandeam sa ma adopti si pe mine, dar cred ca mor de foame. Ai prea multe suflete de hranit...asa ca renunt...Sau poate vrea sa ma ia altcineva de suflet, ??? Cineva care nu are atatea oblegatii...
Krelia, bine ai venit! Zici ca te mariti si tu? Bravo tie, ca te-ai hotarat... ce ti-a luat asa mult sa te hotari???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
krelia spune:
quote:
Originally posted by adinell
Krelia, bine ai venit! Zici ca te mariti si tu? Bravo tie, ca te-ai hotarat... ce ti-a luat asa mult sa te hotari???
eh, ce sa fac si io..ca gaina aia care-i alergata de cocos ...am si alergat...m-am si impiedicat...si-acu'...iote-ma ca stau ...
26 august 2006
daniela_daneza spune:
Adriana- te iau eu de suflet.Vrei? Ca tot vrea fetita, basca ca ai si un baietel Andrei ( il cheama ca pe nepotul meu - febletea Georgianei)...
Cred ca are ochelari de cal...desi e taur...nush cum sta la partea ailalta , dar nu am las pana nu aflu....Na ca am zis-o !
Facem o petitie aci si i-o trimitem
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
ptiu, ce de rude pe-aici, parca-i neamul meu ala de-adevaratelea! io ma tin departe, m-as incurca prea tare cu inca unul virtual, io sunt vecina lu' sunu si atat!
pupici pe botici
nunta mea