Clubul optimistelor (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

ma alatur fetelor Krelia sa iti urez bine ai venit in club.Sper sa te simti bine aici cu noi!

Adina, e ok , textul.Scurt si la obiect.

Georgiana, nu te-am blestemat mai deloc....

Flavia, nu-i nimik.Cand poti tu mai vb.

Mama ce de miresici pe aici, 3 parca , nu: Krelia, Adina si Andreea-STAU SI EU , POATE SE IA..

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

...pacatele mele..ce intrebasi...si cand??
sa sty k io, de obicei, dk nu stiu rspuns la fro intrebare, tac..ca... de cand cu "neacumulatu'" de puncte...dar...poate oi fi aflat intre timp, ia...intreba-ma ...
(auzi, da' nu esti supi pe mine, da?',..ciorbi poti sa fi..da' supi', nu!

quote:
Originally posted by addinel

krelia, imediat ce sunt gata incep sa le dau, tot cam in jur de 20 mai mai exact! nesuferito, v-am intrebat si eu ceva pe mirese de 2006 si decat sunu mi-a raspuns, si pe-atunci niic nu stia cine sunt! na, ca te-am taxat si pe tine

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bey feteeee....Dadu maritatu-n voi?
Krelia e bine ca esti vorbareata ca altfel pune Sunu biciu pe tineeee .Io deja m-am obisnuit.Cred ca ma transform intr-o sado-masochista...

Addinelu super textul.Scurt si la obiect. Am vazut pe fff multe invitatii aceeasi poezie cu "eu te-am ales din cerul plin de stele... bla, bla, bla" Noroc ca n-ai prieteni comuni cu Krelia (sau ia vezi, poate ai ) ca i-ati terminat pe aia cu 2 nunti una dupa alta....Norocul tau ca faci prima si le iei tu banii...

Adinella vezi ca ti-am dat link-urile cu desene la casnice.

Alina o sa te transformi in mama eroina

Bey! Ia bagati-ma ma si pe mine in famelie.Vreau si io un rol pe-acolo...moasa, nasa, soacra, cuscra...ce-o fi! Hai ca nu sunt chiar asa a draq...

Gata ca iar m-am intins... si vine vremea sa hranesc maimuta sa o bag la nani pe la 13.00 ca sa adoarma si ea pe la 15.00-16.00

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

ma alatur fetelor Krelia sa iti urez bine ai venit in club.Sper sa te simti bine aici cu noi!

Adina, e ok , textul.Scurt si la obiect.

Georgiana, nu te-am blestemat mai deloc....

Flavia, nu-i nimik.Cand poti tu mai vb.

Mama ce de miresici pe aici, 3 parca , nu: Krelia, Adina si Andreea-STAU SI EU , POATE SE IA..

Dany

si io mireasa, intarziata, dar oricum, e planuit( 2007)

Mergi la inceput

PLICI PLICI , SUPER....atunci clar am sa fiu si eu....

Georgi, pai esti in familie : esti moasa fetitei mele, nu asa ai zis, Sun e nasa ...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bhey Geo...tu cu mine ce vrei sa fii? Ia zi!!! io as spune ca esti zapauga asa k mine...da' grad de rudenie??? mai spuneti si voi, ca io va curtez pe toate! Am la iubite de pot sa-mi fac harem...am sora, cumatra, cuscra, mama, copil, finutza....tu cred ca vei fi VERISOARA! K sa pot sa-ti spun "vere"!
Cred ca odata cu ragusheala mi s-o dus si ultimul neuron disponibil!

p.s. Auzi tu Geo? Pai Krelia si Plici si Trendu ma au la nunta! Dany ma are si ea k nasa...deci ce cheltuieli mai vrei??? Si mai am o iubita care e tot anul asta.... Intru in faliment cu rubedeniile astea!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

krelia, nu sunt supi... eu in general nu ma prea supar. da' vroiam sa te taxez ca atunci m-am simtit out din clubul miresicilor si nici nu mai scrisei nimic

georgi, chiar mare noroc ca nu-s prietena cu krelia, pe 26 august oricum se marita o ft ft buna prietena de-a mea. cum le impacam eu pe amandoua?

in week-end plec la munte numai asta-mi trebuia, dupa ce ca aveam oricum o gramada pe cap. da' e team building-ul lui pupicu si cica nu pot lipsi, toti vin cu "anexele".

pupici pe botici

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Mersic ...hai sa facem o schema a mrieselor...cercul celor 3 ..poate cine stie..prinde radacini si chiar se ia!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

OK. Faci tu?
Vezi ca e si Plici plici , dar la anul in 2007...Eu vreau anul asta...

"Stii ca sa prinzi radacini iti trebuie pamant bun, altfel te smulge orice val..."- e din Declaratie de Dragoste-filmul...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare la optimiste! Am fost cam lenesa zilele astea si nu am mai trecut pe la voi...dar am o scuza: am o groaza de invatat.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput