Clubul optimistelor (14)
Raspunsuri - Pagina 7
georgi75 spune:
Bine ai venit Krelia. Un si o de la mine.
Cu ce se mananca subiectul? pai vorbim, radem, glumim si incercam sa trecem peste tot si toate cu zambetul pe buze.
Uite io de ex. nici nu mai vreau sa ma gandesc la ploaia de afara. Vine el soarele...
Ce sa te intrebam? Am vazut ca te pregatesti de nunta pe 26 august? Cred ca am inteles bine din semnatura...CASA DE PIATRA si toate cele bune. Pana una alta, bafta la loc de parcare.
Danezooooo dadui maica drumul ca numai tu m-ai blestemat....Da cu ocazia asta usuc si blugii lui tati. Tu stii ce am facut aseara?I-am uitat la antisifonare.Si cand mi-am adus aminte , era deja ora 2. Cum sa mai dau drumul la stoarceri la ora aia? Si uite-asa au stat in masina pana dimineatza. Vai de capul meu...
Io am zis ca al meu daca ar vrea sa divorteze, ar avea motiv cu netul asta...Acu am o scuza cu invatatul.
Hai va pup ca iar ma duc sa ma joc cu lego si cu cuburi
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
IUPIIIIIIIIIII! A venit si a doua iubita!!! Sunt hapi...am aici intreaga familie...tre sa-mi aduc si Ralucile si gata!!!
Sa stiti ca va abureste...ca ea e optimista si frumoasa si desteapta si decenta si o iubesc!
EDIT: si stelista!
quote:
Originally posted by krelia
..mai primiti o optimista....care uneori are tendinta de a o lua pe aratura si de a deveni...pesimista?? ...(mai ales cand nu gaseste loc de parcare )
..insa, voi fi o "eleva" cuminte si voi raspunde la toate intrebarile ...(inca nu stiu cu ce se mananca subiectu'..asa ca...aveti rabdare cu-n novice )
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Bun venit krelia, aici putem discuta si despre fotbal
addinelu io zic ca-i bun textul si aranjarea in pagina:)
danezo scuze ca te-am lasat in aer pe mess da mi-a facut Sara o boacana si a trebuit sa ies urjent. Mai vb
Sun familista convinsa:) Da io ce ti-s?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
adina, imi place textul f mult. m-a facut sa de emotii. sa fiti sanatosi si fericiti. la fel si pt krelia
alexa
SunSmile spune:
Pai tu ce vrei sa-mi fii? Vrei sa fii sora mea? Ma simt k in generala cand ne trimiteam biletele! Vrei???
quote:
Originally posted by impreuna
Sun familista convinsa:) Da io ce ti-s?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
E frumos Adina! Sa fiti fericiti!
alexa si mami spune:
sunule, inseamna ca m-am facut cu 2 copii? sa-mi traiasca!:))))) si sunt si fete, exact cum vreau eu.
alexa
krelia spune:
Mooaammaa...ce primire! Saru'mana fetilii!!
Apai, daca e vorba de vorbire...la asta ma pricep ...glume, ca sa radem, gasim noi, nu'i broblem...asa ca..gata, ma autoproclam de-a casei!
georgi, mersicutz ca m-ai trecut pe lista
Sun-u' e Cumi a mea...si pliciu e "colega" ..iar de nunta ne pregatim pe 26 aug. asa e....si cautam de zor sa-l imbracam pe mire...care n-are de nici unele...ca nu s-a sinchisit si acum, se da de ceasu mortii ca nu gaseste costum pe gustul/masura lui...eh, io i-am zis...asa-i trebuie! ..dar io sunt optimista, trebuie sa gasim!
..si chiar nu-mi pasa ca s-a afisat intretinerea pe martie.......cu vremea de-afara..cred ca astia ne dau caldura pana-n iulie
addinel, tu ai cu o saptamana inaintea mea, parca..ia zi-mi cand te-ai gandit sa incepi sa dai invitatiile?? ... avand in vedere ca de prin iunie incepe lumea sa-si ia contzed...io cred ca de pe 20 mai incep sa fac "distributie" ...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
addinel spune:
krelia, imediat ce sunt gata incep sa le dau, tot cam in jur de 20 mai mai exact! nesuferito, v-am intrebat si eu ceva pe mirese de 2006 si decat sunu mi-a raspuns, si pe-atunci niic nu stia cine sunt! na, ca te-am taxat si pe tine
mercik la toate pentru urari, noi deja suntem fericiti , inciuda faptului ca mai avem muuulte de organizat.
pupici pe botici
nunta mea
SunSmile spune:
Da! Si ai si doua nepoate si un nepot blanos! Sa ne traiesti, mami!
quote:
Originally posted by alexa si mami
sunule, inseamna ca m-am facut cu 2 copii? sa-mi traiasca!:))))) si sunt si fete, exact cum vreau eu.
alexa