Clubul optimistelor (14)
Raspunsuri - Pagina 5
impreuna spune:
Neatza. Is cu Sara in brate si nu pot scrie mult, da imi fac temele data viitoare:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
daniela_daneza spune:
Flavia, bine te motivam...eu te absolv de ac. responsabilitate, dar nu stiu cu doamna profesoara :Georgicum o scoti la capat...
Hai sa va dau o cafea .. ca poate va reveniti...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
plici plici spune:
neata si de la mine.
pt mine e o zi mai trista asa...nu stidaca ati vazut stirile de la tv, dar un prieten bun de-al meu a murit ieri intr-un accident de moto in Arad.
va pup pe toate si cu tot optimismul pe care il mai am in mom de fata (e cam mica doza) sper sa aveti o zi mai buna decat a mea.
daniela_daneza spune:
PLICI PLICI, imi pare tare rau...Dumnezeu sa il odihneasca in pace....si tie putere sa depasesti momentul....
georgina, abia astazi am intrat sa vad cine a avut ideea geniala cu acest subiect si nu m-am inselat tu ai fost aceea...CAND AM ZIS CA ESTI THE BEST...AM INTUIT BINE...
Dany
daniela_daneza spune:
Aloooooooooooooooo ...unde sunteti/
Plec catre servici si cand ajung sa va gasesc pe alta pagina deja , ca de nu pun
Dany
plici plici spune:
eh, am depasit momentul in principiu...doar ca nu vroiam sa vad imagini la tv...dar deh, asta-i viata...
Sun sarumana de tel
dar sa nu mai vb de lucruri triste.
mai povestiti voi aii ca ma amuza discutiile voastre.....si cum mai prind timp liber mai citesc si ma veselesc.
pupii
SunSmile spune:
Plici
Dany eu sunt aici, dar sa vb singura inca n-am ajuns! Nu vezi ce lenese sunt? Bheyyyyy...trezirea...altii au dormit 2 ore jumate si au energie, iar voi??? Mama ce bici va dau...
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Bey...Io am o scuza, da? Ca nu-mi fac io programul.Ci fi-mea.
Plici chiar am vazut stirile si am vazut si despre amicul tau aseara. Ce sa-ti zic? si fii tare. Uneori nu e corect ceea ce se intampla, dar asta e.
Danezo mersic de compliment mamă da am si io defectele mele...
Sunule si la tine si spor la trebi pe la job. La fel si tie Addinelu
si revin ca nu mi-am baut cafeaua.Acum fug.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
'neata
sunule, nu da cu biciu ca stii ce doare:))
plici, imi pare tare rau de tragedie:( DD sa-l ierte!
dany, prezenta pina ai ajuns la job. e bine?
addinel, ne-ai lasat nemincate aseara. him nu a mai venit cu praji...
adriana, mergi mai bine la dr, ca oricum nu scapi, si mai bine mai devreme...
arici si cori ce fac? ca's cam absente. tot cu invatatul?
merg sa-mi pun o cafeaaa MARE.
alexa