Clubul optimistelor (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Am promis ca revin si uitati-ma.
Va urez somn usor si o noapte linistita.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ceva important.Mi-am revazut un fost iubit la televizor...a fost pe B1 TV -e doctor si e secretarul nush carei societati mediocale anti ange..nu stiu daca am scris bine...sincer..nu am avut nici o tresarire...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai daca e Georgica infipt acolo la inimioara...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Atat mai pot ....

Noapte buna....

Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Atat mai pot ....

Noapte buna....

Pupici la fete

Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!

Fugi si baga nani sa-ti revii.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Vazut meciu, bucurat, plans, stat cu sotu, facut trebi, culcat la 2.30 trezit la 5.06 singura. Pup si o zi faina!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Sunule dar harnicuta esti!!!

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa la optimiste!

georgi, imi pare rau dar nu a mai ramas pic de pui. l-am innebunit pe pupicu cu reteta mea minune, l-am dat pur si simplu pe spate. sunule, intelegi ca cu pupicu dat pe spate nu am mai intrat , sper in seara asta sa apucam sa vorbim.

fetele, pe langa treaba de la serviciu a mai aparut una: azi e deadline-ul, pana diseara trebuie sa fac textul pentru invitatiile de nunta, maine sa le duc la tiparit. astept sugesti, please!

la toate optimistele

pupici pe botici

nunta mea

Mergi la inceput

Neatza, scumpelor!
Am adormit aseara instantaneu...a venit cred Andreas si mi- a inchis tv.
Sunule, fata draga, dar ai dormit extrem de putin...ai grija sa nu te imbolnavesti....
Georgi, ai dreptate, cu ex-ul....si e deja istorie, au trecut vreo 4 ani de cand ne-am des[artit....Sper ca cupilul a fost cuminte - Andreas.Mersi de SMS...Fii pe faza ca te sun si azi.

Adina, voi inceca sa ma gandesc la un text.Sa imi da-i si mie reteta de pui...sa il dau si eu pe spate pe sefu...Pup!

Andreea, ia o pauza scurta, daca trebuie.Trage ae in piept si de la capat...

Va imbratisez pe toate si ne mai auzim later.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Adina ce ma enervezi...ca io nu stiu textul de la invitatie. Adica imi aduc aminte, dar nu chiar corect. Dar o sa caut diseara o invitatie si iti spun. In principiu stiu ca s-a mai discutat la mirese si s-au pus si texte, dar nush la ce capitol! Al nostru s-a vrut a fi decent si formal! Asa am vrut noi, de fapt!
Asaaaaa...reteta de pui, te rugam! Si repede!!!
Dany stai linistita ca eu sunt obisnuita! Cand prind 4 ore de somn am impresia ca am dormit incredibil de mult. Insa asta este...fiecare realizare cere si un sacrificiu! In weekend mai recuperez...dar nici atunci foarte tare!
Copile ce patisi ieri? Hai vino sa-mi spui...te rog!
Restul de optimiste unde sunt? Ha? LENESELOR!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput