Viata in Japonia(35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

acum pe marile ecrane ruleaza Codul lui Da Vinci, l-a vazut cineva???
eu inca nu, sper sa-l vad saptamana asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Akuma

acum pe marile ecrane ruleaza Codul lui Da Vinci, l-a vazut cineva???
eu inca nu, sper sa-l vad saptamana asta..

........................
doar Ingerii mor repede, iar Raul traieste pentru totdeauna..

eu sper sa-l vad azi...cu toate ca inainte as citi cartea...

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

Buna fetelor.Multumesc celor ce mi_au raspuns . Imi veni o idee.Cu permisiunea dv ma gindem sa facem un curs de lb romana .Am vazut ca suntem multe fete din Yokohama_Tokyo si din alta parte bineinteles ,care ne dorim ca copii nostri sa vorbeasca romaneste .Si cum sr putea invata mai bine decit conversind cu alti copii romani .Adevarul e ca mie imi e din ce in ce mai greu sa o fac pe fica mea sa vorbeasca romaneste .Sint convinsa ca intelege tot dar ii e greu sa vorbeasca.....V_as ruga ,daca doriti,sa dezvoltati un pic ideea. Cu respect Iuliana Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna fetele.Am si eu o intrebare pt voi;in luna iulie le-am invitata pe 2 dintre surorile mele la mine.Ele vin pentru a doua oara aici.
Eu as fi vrut ca ele sa stea aici o luna si 3 sapt.:asa am cumparat si biletele.Insa viza nu le-a acordat-o decat pentru o luna.Acum nu stiu ce sa fac.Credeti ca,ele fiind aici,le-as putea prelungi viza cu 3 saptamani aici?

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Buna fetele.Am si eu o intrebare pt voi;in luna iulie le-am invitata pe 2 dintre surorile mele la mine.Ele vin pentru a doua oara aici.
Eu as fi vrut ca ele sa stea aici o luna si 3 sapt.:asa am cumparat si biletele.Insa viza nu le-a acordat-o decat pentru o luna.Acum nu stiu ce sa fac.Credeti ca,ele fiind aici,le-as putea prelungi viza cu 3 saptamani aici?

Bianca

suna la immigration si intreaba ca sa ai date exacte,eu stiu ca viza turistica nu se poate prelungi...
dar de ce doar o luna?ciudat...
maica-mea a venit la noi de foarte multe ori si intotdeauna a avut viza pe 3 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Si parintii mei au primit intotdeauna viza pe 3 luni si vin cam o data pe an in Japonia.Nu poti sa-i mai bati la cap pe cei de la Ambasada Japoniei din Bucuresti ?

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Da,asa s-a intamplat pana acum.Dar cica s-a schimbat ambasadorul anul acesta in aprilie si,luand in considerare ca ele au mai fost o data aici,s-a hotarat sa li se dea doar o luna de zile.
Cred ca maine o sa incerc sa sun la emigration.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

AYUMI viza de turist se poate prelungi aici ..cu termen de 3 luni
dar daca le spui ca vrei doar pt 3 saptamani sunt sigura ca o vor prelungi...
fratele meu a venit cu viza de o luna si cand a intrat in japonia cei de la emigrari ia pus pe 90 de zile (avea bilet pt 3 luni)
asa o dau ei pe o luna insa aici cand intra in japonia o va schimba
viza pe care a primito de la ambasada este valabila o luna pt a pleca in japonia
cand ajunge aici vor primi cea ceruta de tine..stai linistita
o zi buna

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ayumi si mama vine saptamana viitoare...si i s-a acordat viza pe trei luni...si a mai fost o data in Japonia.
Insa eu cand am fost pe viza de turist acordata din Bucuresti pe 3 luni...cu un motiv bine intemeiat,am cerut prelungirea vizei.Am mai primit inca trei luni.Se poate...depinde acum si de cine dai la emigration.Multa bafta!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor;sotul meu va suna la ambasada si vom vedea ce este de facut.

Bianca

Mergi la inceput