Viata in Japonia(35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Akuma si devylla am vazut codul lui da vinci sambata.Va recomand cartea,cel putin inainte de a vedea filmul.(eu l-am vazut doar pt ca sotul m-a batut la cap)Eu abia am inceput-o si tot mi s-a parut mare diferenta intre film si carte.Daca vreti o am in format electronic

35+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

pika-pika...ai cartea cu da vinci?vreau si eu unde o pot gasi?
multumesc mult

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

pika-pika si eu am avzut filmul...si cu siguranta ca e o diferenta intre carte si film...as fi citit cartea mai intai dar nu s-0a putut.
Daca o ai in format electornic te rog mult sa mi-o trimiti si mie...eu am vrut sa o cumpar de pe internet dar inca nu luasem o decizie.Asa ca m-ai ajuta daca mi-ai trimite-o.
Multunemsc

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Cum ti s-a parut filmul?
Daca iti plac genul asta de filme iti mai recomand Revelation(2001),Revelations(2005) cu Bill Pullman si Natasha McElhone,The Body cu Antonio Banderas si un film care mie personal mi-a placut foarte mult si este facut dupa o novela de Nikos Kazantzakis,The Last Temptation of Christ si regizat de Martin Scorsese.

35+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pika-pika

Cum ti s-a parut filmul?
Daca iti plac genul asta de filme iti mai recomand Revelation(2001),Revelations(2005) cu Bill Pullman si Natasha McElhone,The Body cu Antonio Banderas si un film care mie personal mi-a placut foarte mult si este facut dupa o novela de Nikos Kazantzakis,The Last Temptation of Christ si regizat de Martin Scorsese.

35+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Sunt multe de spus despre film...m-a pus pe ganduri serios si acum vreau sa ma documentez mai serios si sa trag o concluzie.
Se spune ca si cartea si filmul sunt fictiune...de dragu' artei...pana nu citesc si cartea nu pot spune acelasi lucru.

Mergi la inceput

Am deschis un nou capitol... cap 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyotokyo spune:

Buna fetelor ,ce mai faceti?Nu am mai intrat de mult pe site deci ohisashiburi.Peste 11 zile plec in tara .Va fi foarte obositor drumul cu avionul.voi cand ati plecat i tara ce jucarii ati luat cu voi ptr ca copii sa nu se plictiseasca?Oare am voie pe avion cu Play Statoin Portable PSP?Multa sanatate va urez la toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

tokyotokyo vezi ca fetele sunt mai jos. s-a deschis un nou capitol "36".

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey_rebe spune:

am nevoie de ajutor! am fost casatorita in japonia ,m-au tinut in "aplication" 11 luni dupa care nu mi-au dat viza si m-au trimis in tara pe motiv ca nu locuiesc cu sotul meu .Am plecat in tara si la un an de zile m-am indragostit de un japonez pe internet ,care a venit in romania ,si mai vine la sfarsitul lunii mai sa facem cununia . problema e avand in vedere ca sunt pe "lista neagra " la imigration nu stiu daca am sanse sa-mi dea viza.Noi ne-am gandit ca dupa cununie sa facem invitatie de turist . Ce credeti ca ar fi mai bine sa scriem in invitatie : adevarul ca ne-am cunoscut pe internet sau sa mai improvizam putin? Noi avem dovezi ca tinem legatura din ianuarie. Sau ce fel de viza ar fi bine sa aplicam dupa cununia din romania ? viza de casatorie? de turist? sau amandoua? Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ,pareri sau daca stiti cazuri asemanatoare.Sunt foarte ingrijorata

Mergi la inceput