Viata in Japonia(35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La yakiniku si yakitori m-a dus si pe mine gandul...
Apoi sunt multe restaurante de spaghetti...aici in orash sunt multe..si banuiesc ca si in alte orase.
Si stiu ca nu sunt sanatoase dar mai sunt si fast-food-urile...KFS...si Mc Donalds.(asta ca o ultima alternativa)
Ce iti mai recomand ar fi:okonomiaki...care poate fi mancat doar cu maioneza.Si apoi kare(curry)...
Sedere placuta in Japonia

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

[quote]Originally posted by Lia
.
Si orzul n-are nici o legatura cu yakiniku sau yakitori,poti sa ma crezi pe cuvant,vezi ca-s informata.

Te cred, ce sa fac???

D.K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

quote:
Originally posted by deam

Dragele mele,
trebuie sa merg la Kyoto pentru citeva zile in interes de servici si am nevoie de citeva informatii. In special legate de copii. Am doi gemeni (de 2 ani) si trebuie sa-i iau cu mine pentru ca nu am cu cine sa-i las. Ati calatorit cu copii asa de mici? cum se adapteaza la noul fus orar? Ce pot minca in Japonia (nume de mincaruri)? Eu am mai fost de doua ori in Tokyo, dar sincera sa fiu am murit de foame, nu mi-a placut nimic din ce am experimentat, si stiu ca este doar din lipsa de informatie. Poate ma puteti ajuta? Prefer mincaruri simple: de tipul carne la gratar, pui, peste, simplu fara prea multe sosuri.
Orice informatie este pretioasa.
Multumesc si va pup cu drag.

deam

Buna deam eu stau in Kyoto si iti recomand restaurantul Volks unde are salata(mananci cate porti vrei),supe(la fel mananci cat vrei) paine,orez si meniul principal CARNE de vita si pui la gratar,cate o data mai au si ebi(creveti),au si meniu pt copii.Restaurant foarte bun(uite ca am facut si reclama).

Daca mai ai intrebari nu ezita

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

merci devylla , imi retrag intrebarea

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deam spune:

Va multumesc frumos pentru informatii. Mi-am notat esentialul. O sa ma descurc. Problema principala era ca ai mei baieti sint obisnuiti cu o alimentatie mediteraniana si nu eram sigura daca aveam cu ce sa-i conving ...sint foarte conservatori plozii astia. Nu maninca nimic nou sau foarte colorat...(spre deosebire de mama lor). Oricum o sa incep sa-i duc aici pe la restaurantele japoneze, chineze si tai, ca sa-i antrenez (hi hi hi ...)
Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

draga Ella
vad ca stai in Kyoto.Eu voi merge la o conferinta(23rd ILRC) in NARA in iulie.Sunt f. ingrijorata cu mancarea.Exista supermarket-uri in Nara?se poate manca doar la restaurant?.Imi cer scuze pt lipsa totala de cunostiinte cu privire la Japonia.Cam cat costa un pranz?(supa si felul doi)
mersi mult
Anca

Mergi la inceput

Fetelor! Hristos s-a inaltat! Va-ti vopsit ouale???

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

...... oole pe care le am eu in casa sunt prea mici si nu stau la vopsit Tu le-ai facut frumoase ???

D.K.

Mergi la inceput

ale mele saracele s-au vestejit

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

quote:
Originally posted by iamona

draga Ella
vad ca stai in Kyoto.Eu voi merge la o conferinta(23rd ILRC) in NARA in iulie.Sunt f. ingrijorata cu mancarea.Exista supermarket-uri in Nara?se poate manca doar la restaurant?.Imi cer scuze pt lipsa totala de cunostiinte cu privire la Japonia.Cam cat costa un pranz?(supa si felul doi)
mersi mult
Anca

iamona da sunt supermarket-uri in Nara(peste tot in Japonia vei gasi).Normal ca se poate manca, numai sa-ti placa (depinde ce i-ti place...).Un pranz cred ca e la fel ca peste tot in Japonia intre 1000-1500 yeni(sau mancare mai ieftina 500-700 yeni).

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput