Viata in Japonia(35)
Raspunsuri - Pagina 12
Akuma spune:
quote:
dar se pere ca akumatot nu se linisteste, chiar daca e inchis subiectul cred ca nu mai era necesar sa dea explicatii si aici.
nanami, te apreciez mult, imi place ca ai simtul observatiei foarte dezvoltat, si ca te introduci in actul meu, eu de data asta sint spectator si nu am inteles care-i rolul tau in act???
dezvolta-mi ce ai inteles tu din explicatiile mele, sint sigura ca poti mai bine ca mine, hai, uimeste-ma!!!
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
Dandush spune:
quote:
Originally posted by nanami
scuze devylanu era ceva ....facusem putin misto de dandush... . fara suparare bineinteles. dar se pere ca akumatot nu se linisteste, chiar daca e inchis subiectul cred ca nu mai era necesar sa dea explicatii si aici. in fine...hai nu mai e nimeni care a stat in utsunomia????pupici la poate.
mamica de terorist
Asa-i,dar si cand am s-o prind....ce scarmaneala -i trag
Weekend placut!!
D.K.
nanami spune:
Pai asta-i problema ca nu am inteles nimic si nici nu sunt curioasa.Scuze de deranj si merci pentru apreciere. dandush ! de abia astept
mamica de terorist
nanami spune:
Fetelor !!! Nu mai ziceti nimic??? Ce mai pregatiti de mancare , ca eu nu mai stiu ce sa fac. , si m-am saturat de orezzzzzzzzz.............
mamica de terorist
devylla spune:
quote:Pei e simplu...mananca paine
Originally posted by nanami
si m-am saturat de orezzzzzzzzz.............
mamica de terorist
noapte buna tuturor!
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
deam spune:
Dragele mele,
trebuie sa merg la Kyoto pentru citeva zile in interes de servici si am nevoie de citeva informatii. In special legate de copii. Am doi gemeni (de 2 ani) si trebuie sa-i iau cu mine pentru ca nu am cu cine sa-i las. Ati calatorit cu copii asa de mici? cum se adapteaza la noul fus orar? Ce pot minca in Japonia (nume de mincaruri)? Eu am mai fost de doua ori in Tokyo, dar sincera sa fiu am murit de foame, nu mi-a placut nimic din ce am experimentat, si stiu ca este doar din lipsa de informatie. Poate ma puteti ajuta? Prefer mincaruri simple: de tipul carne la gratar, pui, peste, simplu fara prea multe sosuri.
Orice informatie este pretioasa.
Multumesc si va pup cu drag.
Dandush spune:
Buna Deam! Ce as putea sa-ti spun? Eu stau la 400 km. departare de Kyoto, si nici nu stiu pe cineva care traieste acolo. Imi pare rau ca nu pot sa-ti fiu de folos cumva..........
Cat despre mancare...intr-adevar in cele mai multe restaurante gasesti mancare traditionala, si foarte rar ti se serveste paine, insa sunt multe rest. Italiene sau Family Restaurant in care poti sa iei copiii cu tine si sa alegi ce-ti place. Daca gasesti GUSTO, SAIZERIA, DENNIS', PIZZERIA.....nu vei muri de foame , cu siguranta.
Daca mai vrei sa stii ceva , intreaba si sper sa iti raspunda si alte fete care , cred ca stiu mai multe decat mine.
O zi buna!
D.K
Lia spune:
quote:
Originally posted by deam
Dragele mele,
trebuie sa merg la Kyoto pentru citeva zile in interes de servici si am nevoie de citeva informatii. In special legate de copii. Am doi gemeni (de 2 ani) si trebuie sa-i iau cu mine pentru ca nu am cu cine sa-i las. Ati calatorit cu copii asa de mici? cum se adapteaza la noul fus orar? Ce pot minca in Japonia (nume de mincaruri)? Eu am mai fost de doua ori in Tokyo, dar sincera sa fiu am murit de foame, nu mi-a placut nimic din ce am experimentat, si stiu ca este doar din lipsa de informatie. Poate ma puteti ajuta? Prefer mincaruri simple: de tipul carne la gratar, pui, peste, simplu fara prea multe sosuri.
Orice informatie este pretioasa.
Multumesc si va pup cu drag.
deam
Buna.Yakiniku e carne la gratar,se poate comanda si fara sosuri,doar cu sare si piper.Daca mergi la un yakiniku restaurant coreean,sosurile nu sunt dulci,ci iuti.Yakitori sunt frigarui de pui-si astea pot fi cu sare si piper.Poti merge la o izakaya unde poti manca printre altele peste prajit.
Pentru copilasi poti cumpara mancare de bebelusi-care nu-i grozava la gust,dar e sanatoasa,balansata si bine gandita dpdv nutritional,poate fi o solutie cand te grabesti(facute de Glico pentru copilasi mai mari de 1 an-meat spaghetti,udon,etc.).Si restaurantele italienesti,family restaurants,cum povestea cineva mai sus...Ai grija cu sarea,in Japonia pun o gramada de sare in mancarea din restaurante...si mai ai grija si cu "o-cha",pe care ti-l vor recomanda cu totii pentru copii-contine mai multa cafeina decat cafeaua si aici astia dau ceai verde bebelusilor si copiilor la gradinita-eu il trimit pe Andy cu ceiutul lui de musetel,sunatoare si alte plante medicinale in termos si am interzis cu desavarsire asemenea practici in ceea ce-l priveste,ocazie cu care am constatat ca-s singura cu "pretentii exagerate" de acest gen:D.
Adaptarea la fusul orar dureaza aprox. o saptamana pentru copii,mie mi se pare mai dificila cand ne intoarcem in Japonia decat cand mergem in Romania...
Daca mai ai intrebari,iti raspund cu placere.calatorie si sedere placute in Japonia.:)
Dandush spune:
Asa-i Lia...m-am gandit si eu la YAKINIKU si YAKITORI, dar problema e ca se servesc tot cu ...orz, de aceea am recomandat altceva. La restaurantele de familie este si meniu special pentru copii.
Spune-mi, ai trait cumva in Japonia? Vad ca esti foarte informata.
D.K
Lia spune:
quote:
Originally posted by Dandush
Asa-i Lia...m-am gandit si eu la YAKINIKU si YAKITORI, dar problema e ca se servesc tot cu ...orz, de aceea am recomandat altceva. La restaurantele de familie este si meniu special pentru copii.
Spune-mi, ai trait cumva in Japonia? Vad ca esti foarte informata.
D.K
N-am "trait",locuiesc si in Japonia de aproape 7 ani,natural ca-s foarte informata(in ultimii 3 ani ne plimbam mult in tara,de asta spun "si").acum imi dau seama ca am uitat sa modific la profil ca-s in Japonia(am fost in tara 3 luni si am uitat sa schimb steagul.
Si meniurile pentru copii contin sare cam multa,din pacate.
Si orzul n-are nici o legatura cu yakiniku sau yakitori,poti sa ma crezi pe cuvant,vezi ca-s informata.