Viata in Japonia(35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by nanami

nuuuuuuuuu..... eu am fost in WORLD . langa paseos(magazin de haine). avanti unde e ???

mamica de terorist

Cum unde , chiar pe principala ...aveam pe langa noi DON , RON , KAGON , ESPRIT , GRAND TABLE , SUKATTO , C`EST LA VIE ...sunt ani buni de cand nu am trecut pe la baieti ...mafie mare , greu pentru mine sa intru in jocul lor ...yokohama e mult mai linistita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

hmmmmmmmmmmmmm........ imi pare rau , dar nu stiu... prin apropiere de orion-dori??? nu prea am iesit ,iar club de barbati nu stiu. dar mi-a placut mult utsunomia ca oras. iar de mafioti nu prea stiu desi erau si prin jurul nostru , dar ne ascudeau cand erau ei prin preajma.

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Dar de Fukuro machi de la mine nu stiti??

D.K.

Mergi la inceput

ba da eu stiu,,, ca am fost si eu la baut

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

despre ce vorbiti domne' ca nu pricep o boaba...sau oi fi yo in urma...

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

chiar vrei sa stii???

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by devylla

devylla, ramai in virful piramidei la sublimitate..

quote:
mafiotu` ala de Hiroki

haha....avea Benz si o blonda proasta linga el.. ..

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

ok, S-a inchis acel subiect, foarte bine, dar acum sa explic care era esenta lui, nu curiozitatea, nu am vrut sa sufoc discutia intr-un ambalaj cu etichete : Da sau Nu, ci am vrut sa ne cunoastem mai bine, ce poti, ce nu poti, de ce nu poti, si, de ce nu poti, in afara de barierele religioase, morale etc...toti avem stari de alternanta nevrotica, de suisuri, coborasuri emotionale, si depresii sentimentale pentru ca lucrurile nu decurg asteptarilor noastre, toate acestea duc la impiedicarea starilor euforice si punerea lor in practica..
Cind am deschis topicul nu am explicat pentru ca discutia nu mai avea culoare, la inceput, toti am zis ca ne sacrificam pentru persoana iubita si nu avem limite sau ni le stabilim noi discutind cu partenerul, atunci, am jonglat putin cu voi punindu-va acea intrebare "obscena "si demonstrandu-va ca nu discutam cu partenerul despre ceea ce nu ne place sa-i oferim, da, discutam daor in cazul cind vrem sa ne ofere, si cit de mult l-ai iubi minimul de "egoism " se face simtit taind de la radacina calea discutiei, deci, pina la urma discutam sau nu cu partenerul de viata despre tot( teoretic vorbind)??? victoria fiind: sa te cunosti pe tine si pe el mai bine..
Nediscutind nu faci decit sa ratacesti in abisuri indescifrabile si nu-ti vei putea demonstra propria existenta...

edit: Nu continuati discutia, subiectul s-a inchis, tot ceea ce am etalat mai sus este retoric..

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Akuma

quote:
Originally posted by devylla

devylla, ramai in virful piramidei la sublimitate..

........................

Pei daca eram in varfu' ei...eram geniu dum...

Mergi la inceput

scuze devyla nu era ceva ....facusem putin misto de dandush... . fara suparare bineinteles. dar se pere ca akuma tot nu se linisteste, chiar daca e inchis subiectul cred ca nu mai era necesar sa dea explicatii si aici. in fine...hai nu mai e nimeni care a stat in utsunomia????pupici la toate.

mamica de terorist

Mergi la inceput